Libnet.ro
UNICEF

22:00

VIDEO Sapte migranti din Iran, ntre care un bebelus, opriti la frontiera cu Ungaria

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Sapte migranti din Iran, ntre care un bebelus, opriti la frontiera cu Ungaria

Sapte migranti din Iran, intre care un bebelus, au fost opriti de catre politistii de frontiera din judetul Arad, la 50 de metri de frontiera cu Ungaria, in timp ce incercau sa iasa din tara si sa ajunga in Germania. continuă pe Hotnews

Sase turisti din Bucuresti, ntre care trei copii, rataciti n Muntii Ciucas, recuperati de jandarmi

Sase turisti din Bucuresti, intre care trei copii, au fost recuperati, vineri seara, de jandarmii montani din Prahova, dupa ce s-au ratacit pe traseul Valea Stanii Cabana Ciucas, din cauza ca s-au abatut de la traseul marcat anunta Mediafax.

Ministerul Educatiei a respins noua Carta a Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi al carei rector suspendat este Tudorel Toader. MEN invoca mai multe nereguli, ntre care o chestiune legata de demiterea rectorului

Miisterul Educatiei a respins carta Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, in care se spune ca rectorul poate fi demis daca afecteaza imaginea institutiei. Ministerul sustine ca documentul avea mai multe nereguli, printre care elemente contrare Codului de etica si deontologie profesionala. Rectorul Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi este Tudorel Toader, in prezent suspendat in conditiile in care ocupa portofoliul de la ministerul Justitiei.

Grup de sapte migranti iranieni, oprit la frontiera Romaniei cu Ungaria

Politistii de frontiera de la Punctul de Trecere a Frontierei Turnu, judetul Arad, au depistat si retinut sapte persoane, cetateni iranieni, care au incercat sa treaca ilegal frontiera in Ungaria,.

VIDEO Premier League: Remiza spectaculoasa ntre Arsenal si Liverpool, scor 1-1

Arsenal si Liverpool au oferit un meci spectaculos in etapa a 11-a din Premier League. Cormoranii au fost aproape de victorie, insa tunarii au egalat aproape de finalul partidei si au extins sirul meciurilor fara infrangere la 13. Liverpool a trecut pe primul loc, insa Manchester City nu a evoluat inca in aceasta etapa.

Tragedia din spatele cantecului care l-a facut celebru pe Ed Sheeran - VIDEO

Ed Sheeran si-a pierdut prietenul cel mai bun pe cand era doar un adolescent. Stuart Dines a murit in Austria, in anul 2006, dupa ce un camion care transporta tije metalice a lovit masina in care se.

incepe inscrierea credinciosilor din toata tara care vor sa participe la sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului

Catedrala Mantuirii Neamului va fi sfintita la sfarsitul acestei luni, incepand cu data de 25 noiembrie si continuand pana in ultima zi a lunii, adica 30 noiembrie. Parohiile vor fi cele care se.

DOLIU in cinematografie! S-a stins din viata cel care l-a descoperit pe Bruce Lee (FOTO)

Raymond Chow, mogul al cinematografiei din Hong Kong si producator al filmelor care l-au ajutat pe Bruce Lee sa devina celebru in aceasta industrie,s-a stins din viata la varsta de 91 de ani. Raymond Chow a.

Badea (ASF): Din datele pe care le avem, nu exista premise pentru o scumpire a politelor RCA

Tarifele de referinta pentru politele RCA reprezinta un punct de reper pentru piata si, din datele pe care le avem, nu exista premise pentru o scumpire a politelor auto obligatorii, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, presedintele Autoritatii de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2439 seconds )