Libnet.ro
UNICEF

06:45

VIDEO A inceput campania pentru cinematografele din Romania, Salvati Marele Ecran!

Adevărul Adevărul,
VIDEO A inceput campania pentru cinematografele din Romania, Salvati Marele Ecran!

Asociatia Pentru Promovarea Filmului Romanesc APFR), sustinuta de Festivalul International de Film Transilvania TIFF), a demarat o campanie care urmareste stoparea fenomenului de disparitie a cinematografelor,. Un site interactiv, un documentar, campanii de crowdfunding, o caravana prin tara, un program special de filme la TIFF, alaturi de seminarii cu specialisti din Europa Centrala si de Est - sunt cateva dintre actiunile acestei campanii. continuă pe Adevărul

Cel mai mare concurs de desen din Romania revine la East European Comic Con

Dupa succesul de anul trecut, Faber-Castell va organiza inca o data cel mai mare concurs de desen din Romania. Astfel, in perioada 9-11 mai la Romexpo, doritorii isi vor putea exersa si etala talentul, viziunea si creativitatea pe tema Supereroi si mediul inconjurator. Startul concursului se va da vineri, 9 mai, ora 16:00 si se va incheia duminica, 11 mai, ora 12:00. Asadar, concurentii trebuie sa realizeze un personaj original pe tema mentionata pe parcursul a 2 zile, in spatiul special amenajat din cadrul East European Comic Con. Participantii vor putea folosi ustensilele profesionale de arta oferite de standul Faber-Castell, dar si materiale proprii in cazul in care doresc sa le aduca.

Daily Income. Piata imobiliara din Romania incepe sa se relanseze treptat

Piata imobiliara din Romania pare sa se relanseze treptat: dezvoltatorii par din nou interesati de achizitii, preturile locuintelor se apropie incet de realitate, dependenta de Prima Casa scade, iar chiriile.

Liviu Dragnea: Primarii si sefii de CJ nu ar trebui sa raspunda penal pentru neregulile din activitatea lor

Primarii sau sefii de Consilii Judetene nu ar trebui sa raspunda penal pentru neregulile din activitatea lor, raspunderea trebuind, de fapt, sa revina specialistilor institutiei, care si-au dat avizul,.

FOTO VIDEO A inceput Campionatul National de Autoslalom 2014. Prima etapa are loc in Bacau, la Speed Park

Astazi au inceput antrenamentele pentru cea de-a doua editie a Campionatului National de Autoslalom, care in prima etapa se va disputa in bacau, la pista de karting Speed Park. Maine, incepand cu ora 9, iubitorii raliului inscrisi in competitie vor avea de sustinut calificarile. Cursa va incepe de la ora 13.

Licitatia de 17 milioane de euro pentru o infrastructura de tip cloud pentru institutiile publice din Romania a fost suspendata in urma contestatiilor la CNSC

Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor CNSC) a decis luni, 14 aprilie, suspendarea licitatiei demarate de Institutul National de Cercetare in Informatica ICI) pentru implementarea unei platforme de cloud computing pentru institutiile publice, contract estimat la o valoare de aproape 17 milioane euro. CNSC a admis contestatia formulata de firma Astra Sisteme Integrate care a acuzat nereguli in documentatia de atribuire.

Cele mai ieftine firme de curierat din Romania: cat te costa sa livrezi un plic sau un colet

Numarul firmelor de curierat rapid a explodat in Romania in ultimii ani, ca urmare a dezvoltarii segmentului vanzarilor online, dar mai ales a apetitului pentru livrarile in siguranta si fara intarzieri, obiectii sesizate de catre clientii care au.

Faze Tari: Cel mai smecher locatar din Romania. Si-a construit balcon intr-un bloc fara balcoane; Vrei cazare pe viata in Vama Veche? Trebuie sa-ti tatuezi numele campingului; O fantezie erotica a bagat-o in spital. Ce i s-a intamplat unei tinere in timp

Sunt super-sobolani. Deratizatorii din Liverpool sunt in razboi cu sobolanii uriasi, hraniti cu fast-food. Specialistii in deratizare din Liverpool sustin ca sobolanii din oras ating dimensiunile unei pisici. Site-ul unde strainii doneaza bani pentru ca femeile sa isi puna implanturi de silicon. Pe site-ul MyFreeImplants. com strainii cu dare de mana doneaza bani pentru implanturile de silicon ale tinerelor nemultumite de felul in care arata.

Egipt a cumparat 120.000 tone de grau din Romania

Autoritatea Generala pentru Achizitia de Marfuri din Egipt GASC) a semnat un contract privind achizitionarea a 230 mii tone de grau din Rusia, Ucraina si Romania, ca sa produca paine subventionata, informeaza cotidianul Daily News Egypt.

Compania cu cea mai importanta investitie in turismul de relaxare din Romania

In cadrul Galei Turismului Romanesc, editia a IV-a, Stejarii Country Club a primit premiul pentru compania cu cea mai importanta investitie in turismul de relaxare.

Din Romania. Un barbat a cazut intr-o groapa adanca de 7 metri

In Romania, nu doar gropile din asfalt fac victime, ci si cele de pe langa drum. Un barbat din Arad a cazut intr-o groapa adanca de sapte metri, chiar langa calea ferata. Omul a tipat minute in sir.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )