Libnet.ro
UNICEF

20:00

Egipt a cumparat 120.000 tone de grau din Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Egipt a cumparat 120.000 tone de grau din Romania

Autoritatea Generala pentru Achizitia de Marfuri din Egipt GASC) a semnat un contract privind achizitionarea a 230 mii tone de grau din Rusia, Ucraina si Romania, ca sa produca paine subventionata, informeaza cotidianul Daily News Egypt. continuă pe Ziarul Bursa

Cel mai mare concurs de desen din Romania revine la East European Comic Con

Dupa succesul de anul trecut, Faber-Castell va organiza inca o data cel mai mare concurs de desen din Romania. Astfel, in perioada 9-11 mai la Romexpo, doritorii isi vor putea exersa si etala talentul, viziunea si creativitatea pe tema Supereroi si mediul inconjurator. Startul concursului se va da vineri, 9 mai, ora 16:00 si se va incheia duminica, 11 mai, ora 12:00. Asadar, concurentii trebuie sa realizeze un personaj original pe tema mentionata pe parcursul a 2 zile, in spatiul special amenajat din cadrul East European Comic Con. Participantii vor putea folosi ustensilele profesionale de arta oferite de standul Faber-Castell, dar si materiale proprii in cazul in care doresc sa le aduca.

Pe ce site-uri isi petrec timpul romanii. Topul celor mai bine cotate pagini de Internet din Romania

Intr-un top al celor mai bine cotate douazeci de pagini de Internet din Romania, realizat de Alexa Internet, se regasesc patru site-uri de cumparaturi si unul de pariuri online, precum si unul care promite o.

Laura Codruta Kovesi, distinsa cu premiul Femei curajoase din Romania de catre Ambasada SUA la Bucuresti

Procurorul-sef DNA, Laura Codruta Kovesi, a primit premiul Femei curajoase din Romania, din partea Ambasadei Statelor Unite. A fost prima editie a festivitatii gazduite de Ambasada americana la Bucuresti, care.

Din Romania. Un barbat a cazut intr-o groapa adanca de 7 metri

In Romania, nu doar gropile din asfalt fac victime, ci si cele de pe langa drum. Un barbat din Arad a cazut intr-o groapa adanca de sapte metri, chiar langa calea ferata. Omul a tipat minute in sir.

Kovesi a primit premiul Femei curajoase din Romania din partea Ambasadei SUA

Laura Codruta Kovesi a fost premiata de ambasada SUA. Procurorul sef al DNA a primit aseara distinctia in cadrul primei editii in Romania a premiilor Femei curajoase din intreaga lume. insarcinatul cu.

Depozitele la institutiile de credit din Romania, cu 10 miliarde lei mai mici

La 31 martie, valoarea totala a depozitelor la institutiile de credit din tara noastra era de 305,16 miliarde lei, in scadere cu aproape 10 miliarde lei de la 315,03 miliarde lei) fata de ultimul trimestru al anului 2013, dar in crestere cu peste 1,5 miliarde lei raportat la primul trimestru al anului trecut, conform unui raport publicat astazi de Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar FGDB).

Business report: Cresterea reala a venitului personal mediu: 5 euro in 5 ani. Inghititi de impozite; Colectarea taxelor sau de ce ar mai vrea romanii sa plateasca; Reteaua celui mai influent investitor imobiliar din Romania

Cat incaseaza statul si cat castiga benzinarul din pretul la pompa in Romania si in celelalte state din UE. Tara noastra a ajuns in situatia in care pretul carburantilor la pompa este mai mare decat in multe state occidentale. 2013, an agricol de exceptie cu productii record. Preturile au crescut. Statistica romaneasca confirma rezultatele excelente ale productiei agricole de anul trecut.

Pe 12 aprilie incepe HomeFest, prima editie a singurului festival de apartament din Romania

Timp de opt zile, 16 apartamente si case isi vor deschide usile pentru vecini, prieteni si necunoscuti pentru a urmari impreuna spectacole de teatru, dans contemporan, concerte. Din Pantelimon pina in Cismigiu, trecind prin cartierul Nerva Traian si zabovind prin 13 Septembrie, va puteti da intilnire cu artele in sufrageriile bucurestenilor. Daca primariile se ocupa de reabilitarea fatadelor, HomeFest reabiliteaza blocurile pe interior. Festivalul se va deschide cu spectacolul lectura al lui Victor Rebengiuc, Legenda Marelui Inchizitor si se va incheia cu un concert al formatiei We Singing Colors.

Investitorii americani si europeni, interesati de piata de retail din Romania

Piata imobiliara din tara noastra da semne de revenire, dupa cei aproape sase ani in care a fost puternic afectata de criza, apreciaza investitorii activi pe piata si companiile de consultanta, prezenti ieri la SEE Real Estae Forum.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )