Libnet.ro
UNICEF

22:45

VIDEO Indian Wells: Novak Djokovic, invins la debut de locul 109 ATP (Rezultatele complete ale zilei)

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Indian Wells: Novak Djokovic, invins la debut de locul 109 ATP (Rezultatele complete ale zilei)

Lucrurile nu au mers mai bine nici pentru favoritii de pe taboul masculin de simplu de la Indian Wells. Revenit pe teren dupa o noua interventie chirurgicala la cot, Novak Djokovic 10) a cedat in fata japonezului Taro Daniel 109 ATP), scor 7-6 3), 4-6, 6-1, fiind eliminat inca din runda a doua a competitiei a avut bye in primul tur). Printre capii de serie care au parasit competitia se regasesc germanul Alexander Zverev 4), francezul Lucas Pouille 9), argentinianul Diego Schwartzman 14) sau americanul John Isner 15). continuă pe Hotnews

SIMONA HALEP - QIANG WANG ONLINE LIVE STREAM - VIDEO INDIAN WELLS

SIMONA HALEP - QIANG WANG ONLINE LIVE STREAM - VIDEO INDIAN WELLS Simona Halep, numarul unu mondial, e in optimile de finala ale turneului WTA de la Indian Wells California).

IRINA BEGU - KAROLINA PLISKOVA ONLINE LIVE STREAM - VIDEO INDIAN WELLS

IRINA BEGU - KAROLINA PLISKOVA ONLINE LIVE STREAM - VIDEO INDIAN WELLS Irina Begu e in turul al doilea la Indian Wells si va juca impotriva unei mari jucatoare: Karolina Pliskova.

SIMONA HALEP - KRISTYNA PLISKOVA ONLINE LIVE STREAM - VIDEO INDIAN WELLS

SIMONA HALEP - KRISTYNA PLISKOVA ONLINE LIVE STREAM - VIDEO INDIAN WELLS Campiona in California in 2015, Simona Halep va debuta in vineri noapte, de la ora 01:00, la editia din acest an a turneului de la Indian.

Indian Wells: Marius Copil, invins dramatic de Peter Polansky (14-12 in tiebreak-ul decisivului)

Marius Copil a fost eliminat in runda inaugurala de la Indian Wells Masters), dupa un meci maraton de trei ore si 12 minute. Jucatorul nostru a cedat in trei seturi, dupa ce a avut si doua mingi de meci. In cele din urma, Peter Polansky a castigat cu 14-12 tiebreak-ul din decisiv.

VIDEO Indian Wells: Surpriza uriasa - Garbine Muguruza, invinsa in turul doi de locul 100 WTA

Garbine Muguruza favorita numarul 3) a parasit turneul de la Indian Wells inca din runda a doua, dupa ce fost invinsa in primul meci disputat in cadrul competitiei californiene. Spaniola a cedat in fata americancei Sachia Vickery locul 100 WTA), jucatoare venita din calificari.

Surpriza uriasa la Indian Wells: Novak Djokovici, eliminat de un japonez venit din calificari

Tenismenul sarb a castigat de cinci ori turneul californian si nu a mai fost eliminat atat de devreme de la prima sa participare in aceasta competitie, in 2006.

Simona Halep a dezvaluit secretul calificarii in optimi la Indian Wells. Ce i-a transmis Carolinei Dolehide, dupa victoria chinuita in fata ei

Simona Halep a invins-o greu, la Indian Wells, pe americanca Caroline Dolehide locul 165 WTA), in trei seturi 1-6, 7-6 3), 6-2), la capatul unui meci de de doua ore si 6 minute. La finalul jocului, Simona a.

VIDEO Indian Wells: Grigor Dimitrov, favoritul numarul 3, eliminat de Fernando Verdasco in turul doi (Rezultate complete)

Grigor Dimitrov n-a avut parte de un parcurs prea lung la turneul de la Indian Wells, bulgarul fiind invins inca din turul al doilea. Cap de serie numarul 3, Dimitrov a cedat in trei seturi in fata spaniolului Fernando Verdasco 39 ATP), scor 6-74), 6-4, 3-6, dupa doua ore si opt minute de joc. Au mai parasit competitia, printre altii, Fabio Fognini, Albert Ramos, Damir Dzumhur sau Andrey Rublev.

Cu ochii pe Simona Halep! La ce ora joaca liderul mondial WTA pentru un loc in optimile de finala de la Indian Wells

Simona Halep joaca impotriva americancei Caroline Dolehide locul 165 WTA) si o victorie o va propulsa in optimile de finala ale turneului de la Indian Wells.

Novak Djokovici, eliminat in turul al doilea la Indian Wells de un jucator venit din calificari

Japonezul Taro Daniel, locul 109 ATP, venit din calificari, l-a invins, duminica, pe sarbul Novak Djokovici, locul 13 ATP si cap de serie numarul 10, cu scorul de 7-6 3), 4-6, 6-1, in turul al doilea al turneului de 1. 000 de puncte de la Indian Wells, anunta News. ro. Taro Daniel s-a impus dupa doua ore si 30 de minute.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )