Libnet.ro
UNICEF

05:00

VIDEO Klaus Iohannis da vina pe PSD pentru pandemie: A facut harcea-parcea legile. Sunt cinici! PSD a vrut o criza sanitara ca sa dea vina pe Guvern

Adevărul Adevărul,
VIDEO Klaus Iohannis da vina pe PSD pentru pandemie: A facut harcea-parcea legile. Sunt cinici! PSD a vrut o criza sanitara ca sa dea vina pe Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a avut, joi, un atac foarte dur la adresa celor din PSD despre care a afirmat ca a tergiversat adoptarea Legii carantinei si izolarii in Parlament, ceea ce a dus la cresterea numarului de cazuri. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis da vina pe PSD pentru explozia cu coronavirus: A vrut sa creeze o criza sanitara!

Klaus Iohannis a vorbit intr-o conferinta de presa despre explozia mare de noi infectari de coronavirus din Romania. Presedintele da vina pe PSD pentru situatie si spune ca social-democratii au facut harcea parcea putina legislatie pe care o avem.

VIDEO Klaus Iohannis: PSD cu cinism inimaginabil a tergiversat adoptarea legii carantinei si izolarii. Situatia s-a deteriorat grav. Asa s-a ajuns la cele 1.200 de cazuri zilnice

Presedintele Klaus Iohannis acuza PSD de un cinism inimaginabil, sustinand ca numarul mare de cazuri de COVID-19 zilnice se datoreaza tergiversarii in Parlament a legii carantinei si izolarii. Din pacate, aceasta evolutie va dura, chiar daca Guvernul ia masurile corecte, a spus seful statului. Ar putea reveni Romania la starea de urgenta? Iohannis: Vreau sa cred ca exista alta solutie. Consider ca e ultima posibilitate.

VIDEO Klaus Iohannis: Alegerile pot fi organizate. Nu e mai complicat sa mergi sa votezi decat sa mergi la hipermarket sa iei paine

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca in prezent nu se impune decizia amanarii pentru a doua oara a alegerilor locale, fiind de parere ca pot fi create conditii de siguranta pentru organizarea acestora.

KLAUS IOHANNIS SESIZEAZA CCR: inlaturarea lui Bogdan Chiritoiu - miza modificarii de catre PSD a legii concurentei

Lupta politica dintre presedintele Klaus Iohannis si PSD, cu privire la conducerea Consiliului Concurentei, continua la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR). Seful statului a sesizat CCR cu privire la legea adoptata recent de majoritatea parlamentara constituita in jurul PSD, prin care a fost modificata si completata Legea Concurentei nr.

Senatorul Lucian Romascanu ii raspunde lui Klaus Iohannis: Romania s-a saturat aceeasi placa obosita PSD e de vina. PNL a scapat situatia cu Covid-19 de sub control (VIDEO)

Senatorul Lucian Romascanu, purtatorul de cuvant alPSD, a raspuns, joi, atacurilor presedintelui Klaus Iohannis. Potrivit acestuia Guvernul PNL a scapat pandemia de Covid-19 de sub control, iar seful.

Klaus Iohannis, intalnire cu Marcel Vela si Raed Arafat pentru a analiza situatia provocata de pandemie

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, joi, cu ministrul de Interne, Marcel Vela, si cu seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, pentru a analiza situatia generata de pandemie. Totodata, Comitetul National pentru Situatii de Urgenta este asteptat sa decida zonele unde terasele si cluburile se vor inchide la ora 23.

Klaus Iohannis: Azi e un nou record negativ, extrem de ingrijorator Atac dur la PSD: A vrut sa creeze o criza sanitara pentru a avea motive sa critice Guvernul. A facut harcea-parcea putina legislatie

Presedintele Klaus Iohannis a avertizat joi asupra noului record extrem de ingrijorator de imbolnaviri de COVID-19 si a lansat un atac extrem de dur la adresa PSD, acuzand acest partid ca a creat intentionat o criza sanitara, pentru ca la final sa poata reprosa Guvernului PNL ca nu a gestionat bine pandemia.

Klaus Iohannis, despre motiunea de cezura: Dupa parerea mea, argumente obiective pentru a acuza Guvernul nu exista (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis este de parere ca nu exista argumente obiective pentru depunerea unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului Orban, asa cum au anuntat reprezentantii PSD. Seful statului a.

Klaus Iohannis: Situatia este extrem de grava. E un moment critic

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca joi va avea o intalnire cu ministrul de Interne, Marcel Vela, si cu seful DSU, Raed Arafat, pentru a evalua situatia legata de pandemie, in contextul in care s-a ajuns la 1. 200 de cazuri de infectare zilnic. Situatia este extrem de grava si trebuie sa fim constienti de necesitatea imperativa a tinerii sub control a pandemiei, a afirmat Iohannis.

Presedintele Klaus Iohannis: PSD a vrut sa creeze intentionat o criza sanitara Sa nu uitam cand a incercat sa treaca pe sest initiativa UDMR pentru autonomie Amenzi pentru cei care nu respecta regulile

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut o declaratie de presa, joi, la Palatul Cotroceni, in care a acuzat PSD ca a vrut sa creeze intentionat o criza sanitara, amintind totodata si episodul.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3505 seconds )