Libnet.ro
UNICEF

10:15

VIDEO Klaus Iohannis: Vom reconstrui tot sistemul sanitar din temelii

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Klaus Iohannis: Vom reconstrui tot sistemul sanitar din temelii

Presedintele Klaus Iohannis a promis miercuri o reconstruire din temelii a sistemului sanitar din Romania, un efort de lunga durata care va demara imediat dupa constituirea unei noi majoritati in Parlament, dupa alegerile din 6 decembrie. continuă pe Hotnews

VIDEO Klaus Iohannis: Am decis sa reconstruim tot sistemul medical din temelii. Va fi un efort de lunga durata care nu mai poate fi anulat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, la finalul intalnirii cu specialistii din Sanatate, ca a identificat mai multe solutii concrete privind modernizarea sistemelor de electricitate si de gaze din spitale si a promis ca, dupa parlamentare, va porni alaturi de guvern reconstruirea din temelii a sistemului medical.

KLAUS IOHANNIS: impreuna cu Guvernul, sunt decis sa facem ceea ce nu s-a realizat in Romania dupa 1989

Presedintele Klaus Iohannis a declarat azi ca, impreuna cu Guvernul, este decis sa faca ceea ce nu s-a realizat, de fapt, in Romania dupa 1989, sa reconstruiasca tot sistemul sanitar din temelii, un efort de lunga durata, care insa nu mai poate fi amanat si care trebuie sa demareze imediat ce in Parlament va fi o noua majoritate.

Klaus Iohannis: Sunt decis sa facem ceea ce nu s-a realizat, de fapt, in Romania dupa 1989, adica sa reconstruim tot sistemul sanitar din temelii

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, la finalul sedintei de la Palatul Cotroceni cu privire la masurile de gestionare a pandemiei de coronavirus, ca a cerut Ministerului Sanatatii si expertior o.

VIDEO Klaus Iohannis: Romania va depasi aceasta criza sanitara si sunt optimist pentru ca deja incepem sa vedem efectele masurilor luate

Romania va depasi aceasta criza sanitara si efectele masurilor luate pentru combaterea pandemiei de coronavirus incep deja sa se vada, a declarat marti presedintele Klaus Iohannis, care a facut insa apel la respectarea in continuare a regulilor stabilite de autoritati. in situatia actuala, marile petreceri de revelion sau organizarea de targuri de Craciun, spre exemplu, sunt imposibile si inoportune, dar Craciunul vine si asa, a comentat seful statului.

Klaus Iohannis: PSD aproape a adus in faliment sistemul sanitar, el e vinovatul moral pentru tragedia de la Piatra Neamt Noua majoritate va reforma sistemele publice Avem nevoie de o lupta anticoruptie eficienta

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, dupa o noua sedinta cu premierul, mai multi ministri si specialisti in Sanatate, pe tema evolutiei epidemiei de.

Klaus Iohannis explica de ce la 5 ani de la Colectiv marii arsi nu pot fi tratati in Romania: A fost un guvern tehnic interimar care nu a reusit sa miste foarte mult (VIDEO)

Au trecutcinci anide la tragedia din clubulColectiv, dar ranile nu s-au inchis. De altfel, sistemul sanitar romanesc nu a progresat prea mult, iar tragedia s-a repetat zilele trecute la sectia ATI.

Iohannis, despre tragedia de la Piatra Neamt: PSD este vinovatul moral

Klaus Iohannis a afirmat, marti, la Palatul Cotroceni, ca sistemul sanitar din Romania trebuie regandit din temelii, deoarece este macinat de subfinantare, de lipsa de modernizare, coruptie endemica si incompetenta si neimplicare.

Ludovic Orban: Vom continua sa aparam Institutia Presedintelui si nu-l vom implica pe Klaus Iohannis in disputa partidelor politice Presedintele Iohannis este cel care a salvat imaginea Romaniei in lume

Prim-ministrul Ludovic Orban sustine ca presedintele Klaus Iohannis este cel care a salvat imaginea Romaniei in lume, intr-o perioada in care altii faceau tot posibilul pentru a ne duce la periferia lumii ci.

Klaus Iohannis: Cand vom avea o noua majoritate in Parlament, in jurul PNL, voi avea un guvern cu care voi putea lucra foarte bine si ma voi implica personal pentru reformarea sistemului de sanatate (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut ca dupa alegerile parlamentare, cand anticipeaza ca va exista o majoritate formata in jurul PNL, se va implica personal pentru reformarea sistemului de sanatate din.

Klaus Iohannis atentioneaza: Si anul viitor, daca vom avea un vaccin, vom avea cateva luni de zile in care va trebui sa respectam regulile (VIDEO)

Pandemia de coronavirus este departe de a se incheia, in ciuda anunturilor cu privire la aparitia mai multor vaccinuri. Klaus Iohannis a declarat marti ca va fi nevoie de eforturi sustinute pentru respectarea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )