Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO: LaVie Z HZ550, cel mai usor ultrabook din lume. Cantareste doar 780 de grame

România Liberă România Liberă,
VIDEO: LaVie Z HZ550, cel mai usor ultrabook din lume. Cantareste doar 780 de grame

Lenovo si NEC Personal Computers NECP) au lansat cele mai usoare ultrabook-uri din lume. Lenovo LaVie Z HZ550 este un laptop de 13 inch si cantareste doar 780 de grame, iar modelul HZ750 este cel mai usor laptop doi in 1 de 13 inch din lume, la doar 920 de grame. continuă pe România Liberă

VIDEO Cum arata cel mai mare GIF din lume si cum se vede din spatiu

Compania care produce whisky-ul scotian Ballantine a facut echipa cu artistul INSA pentru a crea cel mai mare GIF din lume. Compania l-a contactat pe artistul INSA, iar acesta a adunat o echipa pentru a crea patru picturi in patru zile.

Bursa, cel mai ridicat rulaj din ultimele 4 luni, dupa o tranzactie de 34 mil. lei cu actiuni Romgaz

O tranzactie cu un pachet de actiuni Romgaz de 34 milioane de lei a dus rulajul bursei de la Bucuresti la cel mai ridicat nivel din ultimele 4 luni, piata inchizand miercuri in crestere.

Cel mai mare ghetar din Antarctica orientala a inceput sa se topeasca extrem de repede

Cel mai mare ghetar din Antarctica orientala, a carui disparitie ar putea sa genereze o crestere de sase metri a nivelului marilor, a inceput sa se topeasca intr-un ritm accelerat, din cauza cresterii.

Cel mai mic rulaj din aproape zece saptamani

Bursa de la Bucuresti a inregistrat luni cel mai mic rulaj din aproape zece saptamani si a inchis in scadere, influentata de declinul actiunilor Fondul Proprietatea FP) si OMV Petrom SNP), dar si de evolutia negativa a altor companii din energie.

VIDEO: Stream 13, cel mai ieftin laptop cu Windows 8.1 si o autonomie de peste 7 ore

HP Stream 13 este cel mai ieftin laptop echipat cu licenta de Windows 8. 1, cu posibilitatea de migrare la Windows 10, cu o autonomie a bateriei de peste 7 ore si cu SSD de 32 de GB. in prezent, pe piata din America, laptopul se vinde cu 230 de dolari, echivalentul a 920 RON potrivi gigaom. com .

Euro atinge cel mai redus nivel din ultimii 11 ani in fata dolarului, dupa victoria Syriza in Grecia: Monedele din regiune se depreciaza

Moneda euro a atins cel mai scazut nivel fata de dolar in ultimii 11 ani, in contextul castigarii alegerilor legislative de catre partidul radical de stanga elen Syriza. Luni dimineata, cursul euro/dolar se.

Raport: Increderea consumatorului roman, la cel mai inalt nivel din 2008/Temerile pentru locul de munca, in crestere

Increderea consumatorului la nivel global a incheiat anul 2014 cu un index de 96 - un declin de doua puncte de index fata de trimestrul anterior, urmand cateva trimestre cu impuls pozitiv, conform unui nou studiu realizat de Nielsen. In ceea ce priveste indexul increderii consumatorilor, Romania isi pastreaza ritmul bun de crestere, inregistrang un scor usor peste media europeana si semnificativ mai mare decat al celorlalte tari din vecinatate.

Contrabanda cu tigarete a ajuns in 2014 la 15,9% din piata, cel mai ridicat nivel din 2011

Piata neagra a tigaretelor a crescut, anul trecut, la 15,9% din totalul pietei, de la 13,7% in 2013, atingand cel mai ridicat nivel mediu anual din 2011, potrivit studiului Novel Research, iar producatorii de profil explica evolutia prin lipsa unei strategii fiscale coerente pe termen lung.

Cel mai PUTERNIC drog din lume. Este incolor si inodor, dar are efecte devastatoare. Rasuflarea Diavolului face ravagii pe strazi

In lumea consumatorilor de droguri, viata atarna ca un element ireal intre visare si moarte. Daca multi dintre cei care apeleaza la substantele halucinogene o fac in speranta unei scurte perioade de euforie,.

Cel mai sigur telefon avea o slabiciune: de ce erau utilizatorii vulnerabili in fata atacurilor

Blackphone, considerat de unii cel mai sigur telefon din lume, a avut pana de curand o slabiciune care le permitea hackerilor sa decriptezemesajele. Despre Blackphone se spunea la un moment dat ca ar fi cel mai sigur telefon din lume. in ciuda acestui lucru, inca de anul trecut s-a putut observa clar ca telefonul are [].

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )