Libnet.ro
UNICEF

20:15

ORA GUVERNULUI - ORA RAFUIELII POLITICE IN PARLAMENT Premierul Ludovic Orban, scos la tabla de deputati

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ORA GUVERNULUI - ORA RAFUIELII POLITICE IN PARLAMENT Premierul Ludovic Orban, scos la tabla de deputati

Prezenta premierului Ludovic Orban in Camera Deputatilor, la Ora Guvernului, in urma convocarii depusa de Pro Romania, s-a transformat intr-o rafuiala politica intre acesta, pe de o parte, si Victor Ponta si Marcel Ciolacu, pe cealalta parte. continuă pe Ziarul Bursa

CIOLACU, LA ORA GUVERNULUI: Tot acest Parlament va va da jos, printr-o motiune de cenzura

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit, luni, in Camera Deputatilor, la Ora Guvernului, despre cele trei zile care nu au fost acoperite de lege, privind starea de alerta: Cele trei zile ale prostiei vor marca pentru totdeauna guvernul pe care-l conduceti. Ciolacu considera ca premierul Ludovic Orban ar fi trebuit sa demisioneze. Tot acest Parlament va va da jos, printr-o motiune de cenzura, i-a transmis Ciolacu lui Orban.

PSD, lectie de cum se poarta corect masca de protectie pentru premierul Ludovic Orban

Social-democratii au sustinut o conferinta de presa, marti, iar la inceputul acesteia i-au aratat premierului Ludovic Orban cum se poarta corect masca de protectie.

LUDOVIC ORBAN: Luni instauram starea de alerta potrivit legii aprobata de Parlament

Premierul Ludovic Orban a anuntat, duminica seara, ca a convocat pentru luni dimineata sedinte ale Comitetului National pentru Situatii de Urgenta si Guvernului, spunand ca acestea sunt necesare pentru a derula toate procedurile pentru instituirea starii de alerta.

Ce s-a intamplat cu ultimatumul lui Mohammad Murad. Premierul Ludovic Orban: Dupa 1 iunie vom reglementa sezonul estival

Hotelurile sunt deschise dar oamenii nu au voie sa paraseasca localitatea decat in anumite conditii. Turismul este cea mai afectata industrie din Romania, spun hotelierii. Omul de afaceri Mohammad Murad a dat un ultimatum Guvernului.

Premierul Ludovic Orban prezinta in Camera Deputatilor masurile de relansare a economiei

ACTUALIZARE - Orban, replica la criticile din Camera Deputatilor: Nu va e rusine sa vorbiti de romanii care pleasca la munca ca si muncitori sezonieri, dupa ce ati alungat oamenii? Mi-e greu sa trec peste o asemenea obraznicie.

LUDOVIC ORBAN: Probabil, dupa 1 iunie, va fi reglementat sectorul turistic

Premierul Ludovic Orban a anuntat, sambata, ca Guvernul va reglementa, probabil, dupa data de 1 iunie, conditiile in care va fi deschis sezonul estival din acest an.

Premierul Orban, la Ora Guvernului in Parlament: Se vede ca nu intelegeti nimic din UE, care inseamna libera circulatie. Nu va e rusine sa vorbiti de muncitori sezonieri, dupa ce ati alungat milioane de romani din tara (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban s-a prezentat luni, in Parlament, la Ora Guvernului, unde a vorbit despre maniera in care autoritatile au gestionat criza COVID-19 si efectele sale, dar si despre strategia de.

Ludovic Orban, chemat azi sa dea raportul in Parlament

Premierul Ludovic Orban va merge luni, de la ora 16. 00, in Parlament, la Ora Guvernului, pentru a da explicatii despre masurile luate pentru combaterea crizei sanitare, precum si masurile de relansare economica.

Ludovic Orban, chemat luni in Parlament sa prezinte planul de relansare economica in criza COVID-19

Premierul Ludovic Orban este chemat in plenul Camerei Deputatilor, luni, de la ora 16. 00, la dezbaterea Ora prim-ministrului, pentru a prezenta masurile de relansare economica.

Ludovic Orban, despre starea de alerta: Terasele vor fi mentinute inchise Toate institutiile de control implicate vor fi pe teren si vor impune aplicarea legii imi puneti intrebari deranjante

O noua sedinta a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta a fost convocata pentru luni, 7,30 dimineata, iar sedinta de Guvern pentru ora 8. 00, a anuntat duminica seara premierul Ludovic Orban. Acesta a precizat ca ambele sedinte sunt necesare pentru a institui starea de alerta in baza Legii 55 care fost aprobata saptamana trecuta de Parlament. Va fi aprobata o hotarare de Guevern, necesara instituirii starii de alerta in baza legii. intrebat de jurnalisti daca legea se va aplica de luni sau de marti, Orban a spus ca i se par deranjante intrebarile.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2644 seconds )