Libnet.ro
UNICEF

10:45

VIDEO Mai multe vedete la castingul organizat pentru musicalul My Fair Lady, regizat de Razvan Ioan Dinca

Adevărul Adevărul,
VIDEO Mai multe vedete la castingul organizat pentru musicalul My Fair Lady, regizat de Razvan Ioan Dinca

Interes deosebit pentru musicalul My Fair Lady, pe care regizorul Razvan Ioan Dinca urmeaza sa-l monteze si sa-l prezinte in curand. Mai multe vedete au participat la castingul pe care acesta l-a organizat. Adevarul va prezinta in exclusivitate aspecte de la probele pe care interpretii le-au dat in fata unei comisii din care a facut parte si dirijorul Daniel Jinga. continuă pe Adevărul

VIDEO: Ziua maghiarilor de pretutindeni, sarbatorita in mai multe localitati

Ziua maghiarilor de pretutindeni este marcata, marti, prin adunari festive care au loc in mai multe localitati din judetul Covasna, fiind comemorati eroii din timpul Revolutiei Ungare de la 1848-1849.

Alegeri SUA 2016. O celebra jurnalista de la Fox News, catalogata de mai multe ori nebuna de catre Donald Trump

Donald Trump si-a inasprit joi atacurile la adresa unei celebre jurnaliste, Megyn Kelly, pe care a catalogat-o public nebuna de mai multe ori in interval de doar 48 de ore, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Mai multe state din Uniunea Europeana, inclusive Romania, se opun gazoductului Nord Stream-2

Mai multe state din Uniunea Europeana UE), respective opt guverne, au semnat o scrisoare in care ridica unele obiectii fata de proiectul gazoductului Nord Stream-2, care ar dubla livrarile de gaze directe intre Rusia si Germania, potrivit unui document consultat de agentia Reuters, citata de Agerpres.

INFOTRAFIC. Circulatie intrerupta pe mai multe drumuri din tara

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza, joi dimineata, ca pe mai multe drumuri din tara se circula cu dificultate, iar pe alte artere circulatia este intrerupta si soferii trebuie sa mearga pe rute ocolitoare.

Lugera: Cele mai multe relocari de angajati au loc in domeniile automotive si constructii

Companiile din zone cu somaj scazut sau care au varfuri de productie in anumite perioade din an apeleaza la angajati relocati din alte parti ale tarii. Domeniile in care au loc cele mai multe miscari de acest gen sunt automotive si.

Elevii din Galati arunca la gunoi laptele primit la scoala. Replica ISJ: Produsele pot fi donate altor colegi care doresc sa consume mai multe cutii de lapte

Sefii Inspectoratului Scolar Galati au decis reinceperea distriburii laptelui pentru elevii din judet, desi nu este clar pana in acest moment ce a cauzat toxinfectiile alimentare ale celor 53 de copii internati in spitale in luna martie. in replica, parintii fac petitii de interzicere a laptelui in scoli, iar elevii il arunca la gunoi.

Costache, Radulescu, Diaconescu cele mai multe voturi la Colegiul Medicilor. in cinci zile se asteapta validarea alegerilor

Scrutinul pentru desemnarea celor 13 membri ai Consiliului Judetean al Colegiului Medicilor Olt si cei cinci supleanti a luat sfarsit luni-seara, asteptandu-se acum validarea rezultatelor, in cinci zile, la comisia nationala. Nemultumitii pot face contestatii.

Telescopul Spatial Hubble a gasit mai multe stele monstru

Astronomii au identificat, cu ajutorul capacitatilor ultraviolete ale Telescopului Spatial Hubble al NASA si ESA, noua stele monstru, cu mase de 100 de ori mai mari decat masa Soarelui in roiul stelar R136. este cel mai mate esantion de stele masive identificat pana acum. Rezultatele, care vor fi publicate in Monthly Notices of the Royal Astronomical Society, ridica noi intrebari despe formarea stelelor masive.

Este omul cu cel mai frumos suflet din lume. Pentru ce si-a dedicat intreaga viata

Steve Greig poate fi considerat omul cu cel mai frumos suflet din lume. Si asta pentru ca barbatul si-a dedicat intreaga viata adoptand caini in varsta, care nu-si vor mai gasi niciodata adapost.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )