Libnet.ro
UNICEF

06:00

VIDEO Mika la 30 de ani. Cele mai vesele clipuri ale artistului

Adevărul Adevărul,
VIDEO Mika la 30 de ani. Cele mai vesele clipuri ale artistului

Interpretul hiturilor Relax, Take It Easy, Grace Kelly si Big Girl a schimbat prefixul si isi aniverseaza duminica cei 30 de ani. Pentru a serba ziua cantaretului, am pregatit un playlist cu hiturile care l-au facut celebru. continuă pe Adevărul

La multi ani, Madonna! Iata topul 10 cele mai bune clipuri lansate de Regina Muzicii!

Madonna este starul saptamanii pe ADPM! Astazi, diva muzicii pop implineste 55 de ani, prilej pentru a face topul celor mai bune videoclipuri lansate pana acum Continue reading .

Un muzeu din SUA gazduieste cele mai urate picturi din lume (VIDEO)

Un muzeu din Statele Unite gazduieste o colectie de arta inedita: cele mai urate picturi din lume. Desi majoritatea oamenilor este de acord ca locul acestor picturi era la cosul de gunoi, un amator de arta cu.

Presedintele Partidului Miscarea Populara, despre Crin Antonescu: Este una dintre cele mai mari catastrofe pe scena politica

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, a declarat, sambata, ca liderul PNL, Crin Antonescu, este una dintre cele mai mari catastrofe pe scena politica, avand in ultima perioada iesiri antieuropene si antidemocratice, iar un astfel de comportament denota lipsa de viziune, relateaza Mediafax.

Tomac, despre Antonescu: Este una dintre cele mai mari catastrofe pe scena politica.

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, a declarat, sambata, ca liderul PNL, Crin Antonescu, este una dintre cele mai mari catastrofe pe scena politica, avand in ultima perioada iesiri antieuropene si antidemocratice, iar un astfel de comportament denota lipsa de viziune, relateaza Mediafax. L-am vazut pe un personaj absolut sinistru din toate punctele de vedere, pentru ca este una dintre cele mai mari catastrofe pe scena politica, pe numele sau Crin Antonescu, candidatul .

TOP 10: cele mai bune masini pentru soferii scunzi

Soferii scunzi stiu cat de greu este sa isi gaseasca o masina potrivita care sa le permita sa vada in mod corespunzator si sa stea confortabil la volan. Americanii de la Edmunds. com au intocmit o lista cu cele mai bune 10 astfel de masini.

Asteptam cu totii filmul despre Steve Jobs: cele mai tari filme de business pe care trebuie sa le vezi

Unul dintre cele mai asteptate filme ale acestui an, Jobs o biografie despre co-fondatorul Apple va avea premiera saptamana viitoare in Romania. Iata o selectie de productii cinematografice despre oameni de afaceri.

Reinterpretarea mitului Dracula, in viziunea uneia dintre cele mai cunoscute companii portugheze de dans, la Festivalul Enescu

De astazi intr-o luna, pe 16 septembrie 2013, in cadrul Festivalului George Enescu, va avea loc unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului: compania portugheza de dans Vortice Dance Company va.

Top: cele mai bune universitati din lume

Mii de studenti tintesc an de an universitatile de prestigiu din intrega lume, datorita oportunitatilor de cariera pe care le ofera. Wall-Street. ro iti prezinta cele mai bune universitati din lume, top dominat de institutiile de invatamant americane,.

LOL PICS! Cele mai haioase poze cu animale!

ADPM va propune sa zambiti privind ipostaze amuzante in care au fost surprinse animalele. De la cel mai pufos iepure din lume la cel mai zambaret cal, iata cateva fotografii care va vor descretii fruntiile. Continue reading .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )