Libnet.ro
UNICEF

10:00

VIDEO Ministrul Educatiei, cu camasa speciala pentru vaccinare

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Ministrul Educatiei, cu camasa speciala pentru vaccinare

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a mers miercuri sa se vaccineze impotriva COVID purtand o camasa speciala}, cu un soi de buzunar detasabil, care sa permita accesul mai usor la brat. El a explicat ca are camasa de mai mult timp, pentru ca intr-un an a fost in peste 70 de state mai ciudate si a trebuit sa se vaccineze. continuă pe Hotnews

Ministrul Educatiei a purtat o camasa speciala, cu o parte din maneca detasabila, pentru a se vaccina

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a purtat, miercuri, o camasa speciala, cu o parte din maneca detasabila, pentru a se vaccina, el explicand ca a participat la campania pentru Consiliul de Securitate ONU si a fost in peste 70 de tari mai altfel, care au necesitat vaccinari specifice. Sunt unul dintre cei foarte pregatiti cu privire la actul de vaccinare din toate perspectivele, a spus el.

Ministrul Educatiei a purtat o camasa speciala cand a fost vaccinat anti-COVID: Ce explicatie a dat Sorin Cimpeanu pentru tinuta aleasa (FOTO, VIDEO)

Membrii Guvernului Citu s-au vaccinat, miercuri, impotriva noului coronavirus. Rand pe rand, ministrii au primit serul anti-COVID-19, iar cel care a atras cel mai mult atentia a fost ministrul Educatiei. Asta.

Cum a aparut Sorin Cimpeanu la vaccinare. Toata Romania rade de Ministrul Educatiei VIDEO

Aparitia lui Sorin Cimpeanu la centrul de vaccinare a creat valva in randul romanilor. Ce detaliu a atras atentia tuturor si de ce toata tara rade pe seama a ceea ce s-a vazut? Aparitia inedita a lui Sorin Cimpeanu la vaccinare Ministrul Educatiei a surprins nu cu aparitia sa la vaccin, ci cu vestimentatia pe .

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu: Un grup de 126.000 de angajati din invatamant care se afla la interfata directa cu lucru cu elevii si studentii va avea prioritate la vaccinare (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat, miercuri, dupa ce a fost vaccinat impotriva noului coronavirus, ca un grup de 126. 000 de angajati din sistemul de invatamant va primi vaccinul anti-COVID-19.

Vicepresedintele PSD, despre intalnirea cu Ministrul Educatiei: Suntem intr-o stare care arunca educatia Romaniei intr-un haos total

Vicepresedintele PSD, europarlamentarul Victor Negrescu, a declarat marti ca a avut o intalnire cu Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, pentru a-i prezenta propunerile PSD in ceea ce priveste redeschiderea scolilor, a solicita alocarea pentru educatie a unui buget mai extins si a 10% din Planul National pentru Redresare si Rezilienta.

PANA ASTAZI LA ORA 10: Peste 340.000 de persoane s-au inscris pentru vaccinare din 15 ianuarie

Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID, Valeriu Gheorghita, a anuntat ca peste 340. 000 de persoane s-au inscris pentru vaccinare din 15 ianuarie si pana marti, la ora 10. El a mentionat ca pana in prezent s-au inregistrat peste 800 de reactii comune si minore la vaccin si nicio reactie severa, potrivit News.

Peste 200.000 de romani s-au programat pentru vaccinare in ultimele doua zile

Peste 200. 000 de romani s-au programat pentru vaccinare in ultimele doua zile, de vineri pana dumini.

Secretar de stat: Cadrele didactice trebuie programate pentru vaccinare de catre scoli. Programarea nu se face individual

Programarea cadrelor didactice pentru vaccinarea impotriva COVID trebuie facuta de catre angajatori, adica de catre directorii scolilor, spune secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Andreea Moldovan, subliniind ca programarea nu se face individual, de fiecare cadru dicatic. Reamintim ca mai putin de jumatate dintre angajatii din din sistemul de invatamant si-au anauntat disponibilitatea de a se vaccina, potrivit datelor centralizate de Ministerul Educatiei.

Noi probleme tehnice la platforma online de programare pentru vaccinare: Platforma informatica nu a fost disponibila, luni dimineata. Aglomeratie in centrele din Capitala din cauza defectiunilor (VIDEO)

Debut haotic al etapei a doua din campania de vaccinare anti-COVID-19. Dupa ce platforma online de programare nu a functionat, vineri, chiar la debutul celei de-a doua etape, luni dimineata au aparut noi probleme.

UPDATE STS: Pacientii cu boli cronice vor putea fi programati pentru vaccinare de catre orice medic care ii are in grija, nu doar de catre cel de familie Ce se intampla cu cei care vor sa se programeze singuri si nu sunt gasiti in registrul cu boli cron

Pacientii cu afectiuni cronice vor putea fi inscrisi in platforma de programari pentru vaccinarea impotriva COVID-19 si de catre medicii specialist, nu doar de catre medicii de familie, a anuntat duminica Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS). Aceasta, in conditiile in care cele mai multe probleme de la debutul celei de a doua etape a campaniei de vaccinare, vineri, au fost legate de programarea pacientilor cu boli cronice. Coordonarul campaniei de vaccinare Valeriu Gheorghita, a anuntat, la randul sau, ca autoritatile analizeaza posibilitatea ca un bolnav cronic sub 65 de ani sa se poata inscrie singur sau prin call center in platforma de vaccinare chiar daca nu se regaseste in baza de date a Casei de Asigurari de Sanatate, iar in cand merge la centrul de vaccinare sa duca un document care sa confirme afectiunea de care sufera.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )