Libnet.ro
UNICEF

09:00

VIDEO Moartea lui George Floyd: Protestele din SUA s-au extins si in Marea Britanie; sute de persoane manifesteaza la Londra

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Moartea lui George Floyd: Protestele din SUA s-au extins si in Marea Britanie; sute de persoane manifesteaza la Londra

Sute de activisti au sfidat regulile de distantare sociala pentru a se aduna in Piata Trafalgar din Londra si protesta din cauza mortii lui George Floyd, afro-americanul din Minneapolis care si-a pierdut viata dupa ce un ofiter de politie a stat cu genunchiul pe gatul sau aproape 9 minute, relateaza The Independent. continuă pe Hotnews

SUA, moartea lui George Floyd: Protestele violente continua in mai multe orase Politia actioneaza Stare de alerta, arestari si restrictii de circulatie

Proteste violente au loc in zeci de orase din Statele Unite, dupa moartea lui George Floyd. Presedintele Donald Trump a transmis o serie de mesaje prin Twitter prin care s-a declarat alaturi de familia victimei si de cei care protesteaza pasnic, dar a condamnat violentele. De asemenea, in mai multe orase a fost instituita starea de alerta pentru 24 de ore. ------------20:33 VIDEO Proteste Black Lives Matter in Londra, Berlin, Toronto si Copenhaga dupa moartea lui George Floyd 19:00 VIDEO Fortele de ordine din SUA au atacat in mod intentionat jurnalistii pe parcursul protestelor din ultimele zile Bellingcat) 18:31 Barbat gasit mort in apropierea unei masini arse la Minneapolis.

SUA, protestele capata intensitate: Sute de persoane au demonstrat vineri seara in fata Casei Albe dupa moartea lui George Floyd

Purtand pancarte cu Stop Killing Us si Black Lives Counts, sute de persoane au protestat si vineri seara in fata Casei Albe, iar protestele par sa se intensifice in Minessota, autoritatile fiind pregatite si pentru a face fata violentelor, scrie AFP. Politistul care a provocat moartea lui George Floyd, apasandu-i gatul cu genunchiul desi victima striga ca nu poate sa respire, a fost arestat vineri. VIDEO Jurnalisti CNN, arestati in timp ce relatau in direct despre protestele din Minneapolis Tara a vazut ce se intampla - a spus reporterul, dupa eliberareObama, despre moartea barbatului de culoare aflat in custodia politiei: Asa ceva nu poate fi normal pentru America anului 2020.

Protestele din SUA au scapat de sub control. Manifestantii au atacat Casa Alba si sediul CNN. in Minneapolis a fost decretata starea de urgenta

Manifestatiile au luat amploare in mai multe mari orase americane, vineri seara, dupa moartea la inceputul saptamanii a afro-americanului George Floyd, ca urmare a unei arestari la Minneapolis si chiar daca un politist a fost arestat pentru omor involuntar dupa mai multe zile de revolte.

VIDEO Politistul care a provocat moartea lui George Floyd a fost arestat pentru omor prin imprudenta

Politistul care a provocat moartea lui Geroge Floyd, apasandu-i gatul cu genunchiul desi victima striga ca nu poate sa respire, a fost arestat vineri, in contextul in care autoritatile s-au vazut confruntate cu proteste masive ce s-au extins in Minnesota. Acesta a fost pus sub acuzare pentru omor prin imprudenta.

Protestele din SUA s-au extins si in Marea Britanie

Sute de activisti au sfidat regulile de distantare sociala pentru a se aduna in Piata Trafalgar din Londra si protesta din cauza mortii lui George Floyd, afro-americanul din Minneapolis care si-a pierdut viata dupa ce un ofiter de politie a stat cu genunchiul pe gatul sau aproape 9 minute.

Protestele din SUA se extind

Zeci de orase din Statele Unite ale Americii sunt cuprinse de proteste violente in urma uciderii, de catre un politist din Minneapolis Minnesota), a unui barbat de culoare, George Floyd. in prezent, 32 de mari orase americane se confrunta cu proteste generalizate, violente intre demonstranti si fortele de ordine, inclusiv capitala tarii, Washington DC, potrivit CNN.

Reactia incredibila a primarului din Chicago la adresa lui Trump, dupa protestele din SUA: F... you

you, este mesajul pe care primarul din Chicago Lori Lightfoot i l-a transmis lui Donald Trump cu privire la protestele ce au escaladat in toata tara, dupa moartea afro-americanului George Floyd.

Beyonce a denuntat moartea lui George Floyd la Minneapolis: Avem nevoie de justitie VIDEO

Beyonce a denuntat, vineri seara, moartea lui George Floyd, un afro-american care si-a pierdut viata in urma unei arestari violente la Minneapolis. intr-un mesaj video, publicat pe Instagram, cantareata americana le-a cerut fanilor sa se mobilizeze.

Politistul implicat in moartea lui George Floyd la Minneapolis, arestat. Reactia lui Barack Obama

Politistul Derek Chauvin, implicat in moartea lui George Floyd, un afro-american in varsta de 46 de ani, in timpul unei arestari la Minneapolis, in nordul Statelor Unite, a fost arestat, au anuntat vineri autoritatile locale, scrie AFP.

Protestele din SUA, tot mai violente: Garda Nationala va fi mobilizata in totalitate in Minnesota

Protestele dinMinnesota devin tot mai violente, guvernatorul statului,Tim Walz, fiind nevoit sa mobilizeze in totalitateGarda Nationala,o decizie fara precedent in istoria de 164 de ani a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )