Libnet.ro
UNICEF

18:30

Protestele din SUA s-au extins si in Marea Britanie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Protestele din SUA s-au extins si in Marea Britanie

Sute de activisti au sfidat regulile de distantare sociala pentru a se aduna in Piata Trafalgar din Londra si protesta din cauza mortii lui George Floyd, afro-americanul din Minneapolis care si-a pierdut viata dupa ce un ofiter de politie a stat cu genunchiul pe gatul sau aproape 9 minute. continuă pe Ziarul Bursa

Protestele din SUA, tot mai violente: Garda Nationala va fi mobilizata in totalitate in Minnesota

Protestele dinMinnesota devin tot mai violente, guvernatorul statului,Tim Walz, fiind nevoit sa mobilizeze in totalitateGarda Nationala,o decizie fara precedent in istoria de 164 de ani a.

Protestele din SUA se extind

Zeci de orase din Statele Unite ale Americii sunt cuprinse de proteste violente in urma uciderii, de catre un politist din Minneapolis Minnesota), a unui barbat de culoare, George Floyd. in prezent, 32 de mari orase americane se confrunta cu proteste generalizate, violente intre demonstranti si fortele de ordine, inclusiv capitala tarii, Washington DC, potrivit CNN.

VIDEO Moartea lui George Floyd: Protestele din SUA s-au extins si in Marea Britanie; sute de persoane manifesteaza la Londra

Sute de activisti au sfidat regulile de distantare sociala pentru a se aduna in Piata Trafalgar din Londra si protesta din cauza mortii lui George Floyd, afro-americanul din Minneapolis care si-a pierdut viata dupa ce un ofiter de politie a stat cu genunchiul pe gatul sau aproape 9 minute, relateaza The Independent.

Protestele din SUA au scapat de sub control. Manifestantii au atacat Casa Alba si sediul CNN. in Minneapolis a fost decretata starea de urgenta

Manifestatiile au luat amploare in mai multe mari orase americane, vineri seara, dupa moartea la inceputul saptamanii a afro-americanului George Floyd, ca urmare a unei arestari la Minneapolis si chiar daca un politist a fost arestat pentru omor involuntar dupa mai multe zile de revolte.

Reactia incredibila a primarului din Chicago la adresa lui Trump, dupa protestele din SUA: F... you

you, este mesajul pe care primarul din Chicago Lori Lightfoot i l-a transmis lui Donald Trump cu privire la protestele ce au escaladat in toata tara, dupa moartea afro-americanului George Floyd.

Stare de asediu in mai multe orase mari din SUA, din cauza protestelor pentru razbunarea lui George Floyd. Presedintele Trump si guvernatorul democrat din Minneapolis sustin ca miscarile au fost deturnate de agitatori (VIDEO)

Protestele din SUA au continuat si sambata, cand autoritatile au declarat stare de asediu in mai multe orase mari. Demonstrantii au luat din nou cu asalt strazile, pentru a-si exprima furia fata de moartea.

Protestele din SUA: Trump nu va activa deocamdata trupele federale, spune consilierul sau Robert OBrien

Administratia Trump nu va invoca pentru moment autoritatea federala asupra Garzii Nationale americane, a declarat duminica Robert OBrien, consilierul pentru securitate nationala al presedintelui american, in contextul in care protestele au luat amploare in mai multe orase din SUA dupa moartea unui barbat de culoare, in timp ce se afla in custodia politiei, la Minneapolis, transmite Reuters.

UPDATE Echipa CNN, care fusese retinuta la protestele din Minneapolis, SUA, a fost eliberata de politie (VIDEO)

UPDATE, 29 mai, ora 14. 45 Atat Omar Jimenez, cat si ceilalti membri ai echipei CNN retinute de politie la protestele din Minneapolis, SUA, au fost eliberati din custodia autoritatilor. intr-o prima.

Barnier acuza Marea Britanie ca face pasi inapoi de la angajamentele pe care si le-a asumat si ameninta cu un no deal

Negociatorul-sef UE al Brexitului Michel Barnier a acuzat duminica Marea Britanie de faptul ca a facut pati in urma fata de angajamentele pe care si le-a asumat si a amenintat ca nu se va incheia un acord in cazul in care acest lucru continua, relateaza DPA.

Cum se apara guvernul Boris Johnson, dupa ce anumiti oameni de stiinta au reclamat ca ar fi prea devreme pentru relaxarea restrictiilor de carantina din Marea Britanie

Dominic Raab, seful diplomatiei britanice, a aparat atenta relaxare a restrictiilor de carantina din Marea Britanie, explicand ca a fost pasul corect de facut in acest moment, relateaza.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )