Libnet.ro
UNICEF

07:00

Video. Momentul in care o fetita de trei ani a fost ucisa in curtea casei de un TIR scapat de sub control. Ce facea micuta cu putin timp inainte de accident

Playtech Playtech,
Video. Momentul in care o fetita de trei ani a fost ucisa in curtea casei de un TIR scapat de sub control. Ce facea micuta cu putin timp inainte de accident

Durere fara margini in localitatea Bucium, judetul Iasi, acolo unde o fetita de doar trei anisori si-a gasit sfarsitul intr-un mod cumplit. Micuta se afla in curtea casei, impreuna cu bunica sa, atunci cand un TIR a navalit asupra sa, omorand-o pe loc. Ce s-a intamplat cu soferul TIR-ului Vestea tragica a mortii copilei de . continuă pe Playtech

VIDEO Momentul terifiant cand un TIR scapat de sub control spulbera gardul unei vile si ucide o fetita de trei ani

O camera de supraveghere din zona Bucium a suprins momentul in care un TIR ce transporta o remorca este scapat de sub control si intra in mare viteza in curtea unor ieseni.

VIDEO Fetita de trei ani ucisa in propria curte de un TIR scapat de sub control. Vehiculul a distrus doua garduri: soferul, mort pe loc

Doua persoane au murit marti, 8 septembrie, in municipiul Iasi, dupa ce un ansamblu format din cap de TIR si remorca s-a rasturnat si a intrat in doua curti.

Incident socant in India. O fetita de 9 ani a fost ucisa de un baiat de 11

Un incident socant s-a intamplat in India. O fetita de noua ani a fost ucisa de un baiat cu doi ani mai mare. Motivul este unul surprinzator. Baiatul era deranjat si furios ca fata a castigat mai multe.

Accident mortal in Iasi: O fetita de trei ani a fost spulberata de un camion in propria curte. Si soferul a murit pe loc (VIDEO)

Conducatorul unui camion a pierdut controlul volanului si a intrat in curtea casei unei familii, unde victima i-a cazut o fetita nevinovata, care se juca impreuna cu bunica sa. Impactul a fost fatal si.

Crima socanta in Galati. O femeie a fost ucisa in chinuri de catre iubitul sau, dupa ce a refuzat sa fie salvata. Care este motivul

O crima teribila a ingrozit Romania. O femeie in varsta de 51 de ani a fost ucisa cu sange rece, in Galati, chiar de catre iubitul sau. Potrivit vecinilor, viata femeii a fost un adevarat cosmar de cand s-a imprietenit cu acest barbat. Cel mai ciudat este, insa, ce descoperire au facut politistii. Femeia a .

O femeie a fost ucisa in bataie de concubinul taximetrist la Galati

O femeie de 52 de ani din Galati a fost ucisa in bataie de concubinul sau. Iordanica Angheluta era agresata des de concubin, dar nu a cerut niciodata ajutorul autoritatilor. Cu toate acestea,.

O super-bacterie supravietuieste de trei ani pe exteriorul Statiei Spatiale Internationale

Cercetatorii care au plasat o tulpina de bacterie pe exteriorul Statiei Spatiale Internationale au remarcat cu suprindere ca ea a supravietuit timp de trei ani in spatiu deschis, scrie BBC.

Fetita de trei ani ucisa de un TIR, in timp ce se juca in curtea casei, in Iasi

O fetita in varsta de numai trei ani si-a pierdut viata, astazi, intr-un cumplit accident rutier, chiar in timp ce se juca cu bunica ei in curtea casei. Un TIR scapat de sub control a daramat gardul, a intrat in curte si a trecut peste fetita si apoi s-a oprit intr-un colt al casei.

VIDEO Candidatul care nu stie cat castiga pe luna. Radu Mihaiu: Nu am aceasta informatie directa. Evaluez cheltuielile mele la 3-4.000 de euro

Radu Mihaiu, candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria sectorului 2, spune ca nu stie exact care sunt veniturile sale lunare. Antreprenor in domeniul IT, el spune ca obtine bani din dividende.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2791 seconds )