Libnet.ro
UNICEF

17:45

VIDEO Nicusor Dan: S-a furat mai mult decat la alte alegeri. Sustinerea PNL a fost mai importanta decat a USR-PLUS. Am recunostinta pentru Orban

Adevărul Adevărul,
VIDEO Nicusor Dan: S-a furat mai mult decat la alte alegeri. Sustinerea PNL a fost mai importanta decat a USR-PLUS. Am recunostinta pentru Orban

Primarul ales al Bucurestiului, Nicusor Dan, a explicat, la Adevarul Live, faptul ca renumararea voturilor in Bucuresti ar fi inutila, pentru ca diferenta e prea mare fata de Gabriela Firea: 30. 000 de voturi. Desi PNL si USR PLUS au majoritate in Consiliul General, Nicusor Dan vrea un parteneriat si cu PMP si nu exclude intrarea in PNL pe viitor. continuă pe Adevărul

Nicusor Dan, despre cel mai greu moment din campania electorala: Asta m-a descumpanit! (VIDEO)

Nicusor Dan, viitorul Primar General al Capitalei, a declarat, pentru B1 TV, ca l-a descumpanit momentul in care in spatiul public a aparut o inregistrare a unei discutii dintre el si Cristian Zarescu, fost.

CU 19% MAI MULT DECAT IN 2018 Hunnebeck Romania - cifra de afaceri de 88,35 milioane lei, in 2019

Reporter: Cum este afectata piata pe care activati de criza COVID-19?.

Emil Boc, declaratie neasteptata despre victoria lui Nicusor Dan la Bucuresti

Primarul Emil Boc a comentat, luni rezultatele PNL in tara si a sustinut ca victoria de la Bucuresti a lui Nicusor Dan este cea mai importanta. Edilul Clujului subliniaza ca fara PNL Nicusor Dan nu ar fi reusit sa castige alegerile.

SP: Daca pensiile vor fi majorate cu 40%, Romania va fi muscat mai mult decat poate mesteca, fiscal vorbind

Agentia de evaluare financiara SP considera ca o majorare a pensiilor cu 40% e ca si cum Romania ar fi muscat mai mult decat poate mesteca, insemnand de fapt o majorare permanenta a cheltuielilor bugetare, care ar adanci deficitul intr-un mod care nu mai poate fi controlat.

Mai bune decat iPhone 12, la jumatate de pret: cat de spectaculoase sunt noile Xiaomi Mi 10T

In cazul in care iti doresti un telefon foarte bun la un pret mai mult decat rezonabil, Xiaomi tocmai a lansat noile Mi 10T si Mi 10T Pro. Cu un pic de noroc, ar putea fi mai bune sau mai.

ELENA UDREA: Nicusor Dan nu poate fi un primar cu mult mai rau decat Gabi Firea

Elena Udrea a afirmat, duminica seara, ca a votat cu Traian Basescu si PMP, dar a constatat ca s-a votat noul, asa cum in 2004 se vota PD. &171;Noul &187;de atunci a devenit &171;vechiul &187;, a afirmat Udrea, adaugand ca Nicusor Dan nu poate fi un primar cu mult mai rau decat Gabi Firea.

Nicusor Dan, despre eventuale fraude la alegerile din Capitala: Cred ca a fost mai grav decat in alti ani. Cat despre campania impotriva mea, s-au dat mii de telefoane mincinoase (VIDEO)

Nicusor Dan a comentat suspiciunile de frauda la alegerile locale din Bucuresti si s-a aratat de parere ca, in 2020, situatia a fost mai grava decat in alti ani. in direct pe B1 TV, miercuri seara, el a de.

Nicusor Dan: in vara asta, din motive electorale, nu s-au facut reparatii. O sa avem foarte multe avarii peste iarna asta, mai multe decat poate Termoenergetica sa suporte. Repararea trebuie sa fie cat mai rapida (VIDEO)

Nicusor Dan, Primarul General ales al Capitalei, a explicat ca municipalitatea trebuie sa pregateasca interventia pentru ca eventualele avarii sa fie remediate cat mai rapid. in direct pe B1 TV, miercuri.

Nicusor Dan, despre alegerile locale: E clar ca au fost nereguli. Si pentru mine au fost trei sectii in care am avut zero voturi (VIDEO)

Nicusor Dan, primarul ales al Capitalei, a vorbit miercuri despre neregulile legate de alegerile locale din 27 septembrie, in contextul in care acuzatii de frauda au fostlansate cu privire la alegerea mai.

Ludovic Orban: Capitala are datorii vizibile de 4 miliarde. Cine stie cate mai sunt ascunse. Nicusor Dan trebuie sa faca o evaluare, ca situatia e extrema (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat marti seara, pentru B1 TV, ca prima grija a lui Nicusor Dan, dupa ce-si va incepe mandatul de Primar General, va fi sa evalueze situatia cheltuielilor si a datoriilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )