Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Nunta la PSD: Demisa de Parlament, Viorica Dancila a jucat invartita

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Nunta la PSD: Demisa de Parlament, Viorica Dancila a jucat invartita

In mediul online au aparut noi imagini cu premierul demis Viorica Dancila de la nunta lui Gabriel Zetea, presedintele CJ Maramures. in imagini se poate vedea ca Dancila joaca invartita, dupa ce alta inregistrare o surprindea intr-o hora. continuă pe Hotnews

Basescu, despre Ponta: A ajuns si natafletul asta sa spuna Fara Viorica Dancila!. Cine-i, frate, Dancila? A, daca spunea Fara Basescu!, ii intelegeam!

Traian Basescu a declarat ca Victor Ponta este marele castigator al rezultatului motiunii de cenzura. in opinia fostului presedinte, liderul Pro Romania urmareste sa acapareze PSD. Ar fi de tot rasul.

Viorica Dancila, dupa ce a pierdut puterea: PSD nu e o opozitie facila si o vor simti curand

Viorica Dancila, proaspat demisa din functia de premier al Romaniei, a afirmat, joi, ca PSD nu e o opozitie facila si o vor simti curand, in ceea ce a fost primul mesaj al sau dupa adoptarea.

VIDEO: Viorica Dancila, dansand hora la nunta sefului Consiliului Judetean Maramures

Viorica Dancila, alaturi de mai multi lideri PSD, participa sambata seara la nunta presedintelui Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea. Imagini postate pe Facebook de Doian Pana o suprind pe Viorica Dancila alaturi de Olguta Vasilescu, prinsa intr-o hora.

De la Guvern, Viorica Dancila se intoarce la PALAT: Cum arata casa in care locuieste sefa PSD (FOTO)

Proaspat demisa prin motiune de cenzura, Viorica Dancila se intoarce la palat. Imagini din casa sefei PSD au fost facute publice in perioada sarbatorilor de iarna de anul trecut, cu ocazia unui inte.

Motiune de cenzura |Viorica Dancila ii raspunde lui Victor Ponta: O sa am puterea sa fiu mai barbat ca dumneavoastra, NU voi demisiona pe Facebook (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a raspuns, joi, in Parlament, atacului venit din partea liderului Pro Romania, Victor Ponta, care a acuzat-o de parsivitate. in replica, sefa PSD a declarat ca e mai barbat.

Viorica Dancila, la nunta in Maramures alaturi de Teodorovici si Ciolacu, dupa relansarea candidaturii la prezidentiale

Liderul PSD Viorica Dancila participa sambata, 12 octombrie, la petrecerea de nunta a presedintelui Consiliului Judetean Maramures. Imediat dupa ce si-a relansat candidatura la alegerile prezidentiale, seful social-democratilor a plecat spre Maramures.

Armata de consilieri, alaturi de Viorica Dancila in Parlament la motiune: Cine sunt controversatii Anton Pisaroglu si Costin Mihalache care au schimbat fata premierului (VIDEO)

Viorica Dancila s-a prezentat, joi, la Parlament, alaturi de doi dintre consilierii ei cei mai controversati, adusi din acest an in aparatul de lucru al Guvernului si care au schimbat fata premierului odata cu.

VIORICA DANCILA: Nimeni nu-i va ierta pe parlamentarii PSD daca astazi vor trada partidul

Parlamentul decide astazi soarta Guvernului Dancila, prin votul la motiunea de cenzura intr-o sedinta programata de la ora 10:00. Viorica Dancila a ajuns la Parlament inca din jurul orei 8:30, declarandu-se convinsa ca motiunea de cenzura va pica, in timp ce liberalii spun ca se bazeaza pe cel putin 10 voturi suplimentare.

De ce s-a razgandit Viorica Dancila si nu mai merge la consultarile de la Cotroceni

Presedintele PSD Viorica Dancila a anuntat joi, dupa picarea Guvernului in Parlament, ca va merge la consultarile de la Cotroceni cu seful statului. Dupa cateva ore Dancila si-a schimbat declaratia si a declinat invitatia facuta de Klaus Iohannis. Surse din PSD au declarat pentru HotNews. ro ca anuntul facut de liderul PSD i-a luat prin surprindere pe social-democrati, in conditiile in care era stabilita si delegatia care sa mearga la Cotroceni.

Viorica Dancila a anuntat ca PSD nu va merge la consultarile de la Cotroceni

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a anuntat joi seara ca partidul pe care-l conduce nu va participa vineri la consultarile de la Palatul Cotroceni convocate de presedintele Iohannis, dupa ce motiunea de cenzura a fost adoptata in Parlament.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )