Libnet.ro
UNICEF

07:30

Viorica Dancila, la nunta in Maramures alaturi de Teodorovici si Ciolacu, dupa relansarea candidaturii la prezidentiale

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila, la nunta in Maramures alaturi de Teodorovici si Ciolacu, dupa relansarea candidaturii la prezidentiale

Liderul PSD Viorica Dancila participa sambata, 12 octombrie, la petrecerea de nunta a presedintelui Consiliului Judetean Maramures. Imediat dupa ce si-a relansat candidatura la alegerile prezidentiale, seful social-democratilor a plecat spre Maramures. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila, dupa replicile deplasate ale lui Eugen Teodorovici la adresa unei jurnaliste: Ultimul lucru pe care il accept e sa jignesti o femeie

Liderul PSD Viorica Dancila a reactionat cu privire la replicile deplasate ale presedintelui executiv al PSD, Eugen Teodorovici, adresate unei jurnaliste.

Viorica Dancila sustine ca a fost sabotata de Ramona Manescu: A lucrat impotriva premierului Sefa MAE, prezenta la lansarea cartii lui Iohannis in SUA, desi venise peste Ocean in delegatia Guvernului

Viorica Dancila, proaspat demisa alaturi de Guvernul sau prin motiune de cenzura, a declarat, joi seara, ca Ramona Manescu, ministrul Afacerilor Externe din acelasi cabinet, a lucrat impotriva.

Viorica Dancila, prima reactie dupa ce motiunea de cenzura a trecut: Raman la sefia PSD, sambata imi lansez candidatura la prezidentiale

Premierul Viorica Dancila a avut o prima reactie dupa ce motiunea de cenzura pentru caderea Guvernului a trecut. Dupa cum ati vazut, motiunea a trecut, toate partidele s-au unit pentru a trece.

VIDEO: Viorica Dancila, dansand hora la nunta sefului Consiliului Judetean Maramures

Viorica Dancila, alaturi de mai multi lideri PSD, participa sambata seara la nunta presedintelui Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea. Imagini postate pe Facebook de Doian Pana o suprind pe Viorica Dancila alaturi de Olguta Vasilescu, prinsa intr-o hora.

Viorica Dancila, dupa reactia total deplasata a lui Eugen Teodorovici la adresa unei jurnaliste: Ultimul lucru pe care il accept e sa jignesti o femeie

Liderul PSD, Viorica Dancila, a declarat vineri ca nu a vazut inregistrarea video cu reactia total deplasata a ministrului sau de Finante, Eugen Teodorovici, care a jignit in urma cu o zi o jurnalista, dar s-a declarat convinsa ca, daca a jignit . ) isi va cere scuze. Totodata, vicepresedintele PSD Victor Negrescu si-a cerut scuze in numele lui Eugen Teodorovici.

Viorica Dancila, inainte de CEx: Nu voi demisiona de la sefia PSD Congresul pentru alegerea noii conduceri a partidului se va tine dupa alegerile prezidentiale (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a venit, vineri seara, la sedinta Comitetului Executiv CEx) al partidului, fiind insotita de Paul Stanescu, Marcel Ciolacu si Marian Oprisan. Cu aceasta ocazie, Dancila a.

Viorica Dancila, despre iesirea mitocaneasca a lui Eugen Teodorovici: Nu am vazut. Ultimul lucru pe care il accept este sa jignesti o femeie. Daca a jignit sunt convinsa ca isi va cere scuze (VIDEO)

Viorica Dancila sustine ca nu are cunostinta despre iesirea jignitoare a lui Eugen Teodorovici la adresa reporterului B1. ro si a sustinut ca nu accepta jignirile la adresa unei femei. Nu am vazut.

Viorica Dancila, despre iesirea grosolana a lui Eugen Teodorovici la adresa reporterului B1.ro: Nu am vazut. Ultimul lucru pe care il accept este sa jignesti o femeie. Daca a jignit sunt convinsa ca isi va cere scuze (VIDEO)

Viorica Dancila sustine ca nu are cunostinta despre iesirea jignitoare a lui Eugen Teodorovici la adresa reporterului B1. ro si a sustinut ca nu accepta jignirile la adresa unei femei. Nu am.

Surse. A inceput macelul in PSD. Cine sunt cei doi lideri pe care Viorica Dancila ii acuza de tradare

Liderul PSD Viorica Dancila s-a plans apropiatilor ca Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, si Paul Stanescu, liderul PSD Olt, au sabotat negocierile cu parlamentarii ALDE si ProRomania pentru a respinge motiunea de cenzura a Opozitiei, sustin surse politice pentru Adevarul. Dancila il acuza pe Ciolacu ca vrea sa impinga PSD spre ProRomania.

VIDEO Viorica Dancila si-a lansat candidatura la Cotroceni: Aceste forte cu care luptam acum vor distrugerea PSD Firea: Nu fiti tristi, ce nu te doboara, te intareste Ciolacu: Cei care au tradat vor primi rasplata mai repede decat se asteapta

In prima zi a campaniei electorale pentru prezidentiale, Viorica Dancila si-a lansat candidatura pentru Cotroceni, la Romexpo, in prezenta catorva mii de pesedisti carora le-a vorbit despre fortele care vor distrugerea PSD si pentru care motiunea de cenzura a fost doar primul pas dintr-un plan elaborat si meschin. L-a atacat din nou pe Klaus Iohannis, cel mai toxic presedinte, care i-a sacrificat pe romani din ambitia de a obtine un nou mandat, si a invocat zece masuri pe care le-ar lua daca ar ajunge la Cotroceni, una dintre ele fiind transformarea Administratiei prezidentiale intr-o camera de garda mereu deschisa, cu profesionisti care vor lucra din toata inima pentru romani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )