Libnet.ro
UNICEF

08:00

VIDEO Politicienii romani si Patriarhul Daniel, ironizati in cel mai nou videoclip al trupei Vunk

Adevărul Adevărul,
VIDEO Politicienii romani si Patriarhul Daniel, ironizati in cel mai nou videoclip al trupei Vunk

Formatia rock Vunk, alaturi de mai multi cantareti, printre care Loredana Groza, Gabriel Cotabita si Sisu, a lansat videoclipul celui mai recent single, Ne facem auziti, in care sunt ironizati politicienii romani si Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane. continuă pe Adevărul

Zona euro: productia si serviciile au avut cel mai incet ritm de crestere in septembrie 2014

Productia si serviciile din zona euro au inregistrat in septembrie cel mai incet ritm de crestere din acest an, ceea ce ridica noi semne de intrebare asupra posibilitatii revenirii economiei din regiune in ultimul trimestru din acest an.

Septembrie, luna cu cel mai incet ritm de crestere a productiei si serviciilor in zona Euro

Luna septembrie a avut cel mai incet ritm de crestere a productiei si serviciilor in zona Euro din acest an, fapt ce pune la indoiala revenirea economiei din regiune in ultimul trimestru din acest an.

Statistic, Apple continua sa fie ,cel mai cool brand

Un nou studiu desfasurat anual de cei de la CoolBrands a confirmat recent ca Apple este pentru al treilea an consecutiv cel mai cool brand. Ca in fiecare an, cei de la CoolBrands au publicat o lista cu cele mai cool branduri, top in care Apple ocupa pentru al treilea an consecutiv prima pozitie. in acelasi clasament, pe urmatoarele pozitii, se gasesc branduri precum Aston Martin, Nike, Google, YouTube, Chanel si altele. Pentru obtinerea listei au votat 2000 de consumatori [].

Romanii construiesc cel mai complex scanner de avioane in Elvetia [VIDEO]

Tudor Tech, compania fondata de Mircea Tudor, cel care a construit scannerul de avioane care a castigat Targul de Inventii de la Geneva, va construi o linie de productie in Elvetia, in localitatea Saint-Imier, unde va crea 120 de locuri de munca. Potrivit publicatiei elvetiene Le Temps, societatea Tudor Tech, detinuta de Mircea Tudor si parte a consortiului MB Telecom, va investi 45 de milioane de franci elvetieni 47 de milioane de dolari) pentru construirea unei fabrici pe un teren [].

VIDEO Cel mai mare avion din lume: Cum este asamblat un Airbus A380 in trei minute

Avioanele Airbus A380 sunt cele mai mari din lume, cu ele putand calatori pana la 525 de persoane. Compania Qatar Airways le ofera celor pasionati de aceste aeronave o privire asupra modului in care un astfel de avion superjumbo este asamblat, scrie Mediafax.

VIDEO Un mormant din perioada lui Alexandru cel Mare, cel mai mare descoperit vreodata in Grecia, ii captiveaza pe eleni

Descoperirea unui mormant de mari dimensiuni in nordul Greciei, la Amphiolis, datand din perioada lui Alexandru cel Mare al Macedoniei, i-a entuziasmat pe eleni, distragandu-le momentan atentia de la criza economica profunda, scrie BBC. Intrebarea de pe buzele tuturor este: pentru cine a fost construit impunatorul monument mortuar?.

Cum arata cel mai atragator barbat din lume

Chipul barbatului perfect are parul grizonant al lui George Clooney si barba lui David Beckham, iar cel sub 30 de ani are ochii albastri ai lui Zac Efron si parul carliontat al lui Harry Styles, relateaza Mediafax.

Povestea tanarului antreprenor roman care vrea sa faca din Bilka cel mai mare producator de tigla metalica din Europa de Est

Horatiu Tepes 34 de ani) este, fara indoiala, unul dintre cele mai de succes exemple de antreprenori tineri pe care i-am cunoscut si care a reusit sa sfideze dificultatile din piata, transformand criza in oportunitate. Si i-a iesit!.

Imagini inedite. Iata cum este asamblat cel mai mare avion din lume, Airbus A380

Avioanele Airbus A380 sunt cele mai mari din lume, cu ele putand calatori pana la 525 de persoane. Compania Qatar Airways le ofera celor pasionati de aceste aeronave o privire asupra modului in care un astfel de.

INTERVIU EXCLUSIV Paulo Coelho, despre adulter si tradare: Cel mai mare pericol este vampirizarea unei relatii

Scriitorul brazilian Paulo Coelho, caruia ii va aparea in Romania un nou roman, Adulter, spune ca, intr-o relatie, secretele fac mult mai mult rau decat sinceritatea. Interviul publicat exclusiv de Adevarul, prin Editura Humanitas Fiction, a fost realizat de Editura Sextante din Brazilia.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2451 seconds )