Libnet.ro
UNICEF

12:15

VIDEO Povestea concurentului din Panama care a primit cutitul de aur de la chef Dumitrescu: cu ce preparat a uimit juriul Chefi la cutite

Adevărul Adevărul,
VIDEO Povestea concurentului din Panama care a primit cutitul de aur de la chef Dumitrescu: cu ce preparat a uimit juriul Chefi la cutite

Chef Florin Dumitrescu 32 de ani) i-a oferit unui panamez cutitul de aur in cea de-a saptea editie a competitiei culinare Chefi la cutite. continuă pe Adevărul

Povestea unor profesori ieseni care ofera gratuit meditatii. Motivul emotionant pentru care ii ajuta pe elevi

Doi profesori din Iasi ajuta liceeni cu posibilitati financiare reduse sa devina medici. Cei doi sunt sot si sotie si ofera meditatii la fiecare sfarsit de saptamana, fara sa ceara bani in schimb. Rezultatele sunt remarcabile. Pana acum zeci de elevi care au fost pregatiti de Mircea si Nita Medea au reusit sa intre la .

Primele imagini de la capturarea criminalului din Prahova, care a decapitat-o pe tanara de 17 ani

Criminalul din Prahova, care a decapitat-o pe iubita lui, oadolescentade 17 ani, a fost prins, potrivitIPJ. Este vorba despreLaurentiu Marin, in varstade 21 de ani. Acesta ar fi.

Surse: Criminalul din Prahova, care ar fi decapitat-o pe adolescenta de 17 ani, a fost prins

Criminalul din Prahova, care ar fi decapitat-o pe adolescenta de 17 ani, a fost prins. Este vorba despreLaurentiu Marin, in varstade 21 de ani. Stire in curs de.

Criminalul din Prahova, care a decapitat-o pe adolescenta de 17 ani, a fost prins

Criminalul din Prahova, care ar fi decapitat-o pe adolescenta de 17 ani, a fost prins. Este vorba despreLaurentiu Marin, in varstade 21 de ani. Stire in curs de.

Cine este tanarul din Prahova care si-a ucis iubita de 17 ani si a fugit. E cautat de Politie

Tanarul din Prahova care si-a ucis iubita de 17 ani este cautat, chiar si in aceste momente, de catre oamenii legii. Barbatul a comis fapta deosebit de grava si a fugit, la scurt timp, de la locul incidentului. Cine e tanarul din Prahova care si-a ucis iubita Politia efectueaza cercetari in seara de sambata, in .

Moment emotionant la Vocea Romaniei: Ne-ai adus intr-o lume formidabila. Povestea concurentului care a intors toate scaunele cu interpretarea sa VIDEO

Kevin Magalhaes 31 de ani) este concurentul care a oferit un moment emotionant la Vocea Romaniei si a intors toate cele patru scaune cu interpretarea sa.

Amenda uriasa pentru un tanar din Arad care scuipa coji de seminte pe jos

Un aradean in varsta de 27 de ani a primit o amenda de 1. 501 lei, dupa ce a fost prins scuipand coji de seminte pe jos si aruncand ambalajul de la ciocolata tot pe jos. Surprins de politistii locali cu.

Detalii infioratoare despre femeia din Suceava care si-a ucis trei bebelusi: A nascut in lighean, a sapat o groapa in gradina si l-a ingropat

Inginera Ana Pardau, din judetul Suceava, a fost trimisa in judecata, fiind suspectata ca si-a ucis trei bebelusi imediat dupa ce i-a nascut. Cea mai recenta fapta ar fi fost comisa in luna august a.

Un coleg al politistului din Capitala care a agresat o tanara, acuzat de marturie mincinoasa pentru ca ar fi incercat sa il acopere Agresiunea a avut loc chiar in masina institutiei

Politistul de 28 de ani din Capitala a agresat o tanara practicanta de la Scoala de Politie Campina chiar in masina institutiei. Un coleg al politistului ar fi incercat sa il acopere pe agresor si a fost pus sub acuzare pentru marturie mincinoasa, spun surse apropiate anchetei, relateaza Mediafax.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )