Libnet.ro
UNICEF

23:30

VIDEO Raed Arafat vorbeste despre cresterea furiei populatiei pana pe 30 octombrie. Atac la adresa lui Tolontan, pe care il acuza ca umbla la declaratii

Adevărul Adevărul,
VIDEO Raed Arafat vorbeste despre cresterea furiei populatiei pana pe 30 octombrie. Atac la adresa lui Tolontan, pe care il acuza ca umbla la declaratii

Raed Arafat a publicat pe pagina sa de FacebooK un clip video de 18 minute, o reactie pe larg referitoare la scandalul imaginilor filmate de ISU in timpul interventiei de acum 4 ani de la clublul Colectiv, care nu au fost date procurorilor si au fost facute publice abia joi, de Libertatea. Arafat il acuza pe Tolontan de speculatie si manipulare si spune ca nu a stiut de film: nu am ascuns filmul si nu am dat dispozitie sa fie ascuns filmul. continuă pe Adevărul

VIDEO Raed Arafat, audiat in premiera, timp de 4 ore, in dosarul Colectiv. La intrare i s-a strigat Criminalule, o sa raspunzi in fata justitiei!

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a fost audiat pentru prima data, marti, timp de 4 ore, la Parchetul General in dosarul privind interventia medicala din seara incendiului din clubul Colectiv. Raed Arafat a refuzat sa faca declaratii la intrarea in sediul Parchetului, insa din multime i s-a strigat Criminalule! Criminal dement ce esti! O sa raspunzi in fata justitiei!.

Raed Arafat a publicat un video, dupa imaginile din Colectiv. Ce spune despre discutiile cu Catalin Tolontan

Secretarul de stat Raed Arafat, seful ISU, tocmai ce a publicat un video in cotextul noilor imagini aparute in spatiul public cu tragedia de la Colectiv. Seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta a decis.

Cristian Tudor Popescu, despre reactia lui Raed Arafat cu privire la difuzarea noilor imagini de la Colectiv: Fac doar o supozitie. Nu vrea sa ii faca probleme sefei

Cristian Tudor Popescu a criticat dur reactia pe care Raed Arafat a avut-o dupa publicarea imaginilor de la tragedia din Colectiv. Ce are Raed Arafat cu campania electrorala? E secretar de stat si trebuie sa.

Raed Arafat: Nu imi dau demisia. Cineva incearca sa creasca furia si nemultumirea si sa o indrepte impotriva unor persoane si institutii (VIDEO)

Raed Arafat a declarat ca nu isi da demisia si ca e vorba de manipulare in scandalul declansat dupa ce jurnalistii Libertatea au dat publicitatii o inregistrare video cu interventia autoritatilor la.

Raed Arafat a publicat un video, dupa imaginile din Colectiv: Cineva vrea sa creasca furia. Se incearca manipularea opiniei publice

Secretarul de stat Raed Arafat, seful ISU, tocmai ce a publicat un video in cotextul noilor imagini aparute in spatiul public cu tragedia de la Colectiv. Seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta a decis.

Prima reactie a lui Raed Arafat, dupa ce a aparut filmarea ascunsa de la Colectiv: Domnul Tolontan era in mare agitatie!

Raed Arafat a avut o prima reactie, in dimineata de joi, legata de informatia filmarii secrete, de la Colectiv, realizata de catre un pompier. Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU) a oferit mai multe detalii despre noile dezvaluiri in cazul incendiului din clubul din Capitala, dar si despre modul in care au intervenit salvatorii.

Basescu: Raed Arafat se autoevalueaza ca fiind perfect. El tot timpul are explicatii si altii sunt de vina cand mor oameni (VIDEO)

Traian Basescu a declarat, pentru B1 TV, ca nu l-a vazut niciodata pe Raed Arafat asumandu-si ceva. Arafat tot timpul are explicatii si altii sunt de vina cand mor oameni, a sustinut europarlamentarul.

Plangere penala impotriva lui Raed Arafat, dupa aparitia noilor imagini de la interventia din Colectiv: Seful DSU, acuzat ca a tainuit probe video importante

Plangere penala impotriva lui Raed Arafat dupa aparatia imaginilor ascunse de cei de la ISU. Un grup civic il acuza pe secretarul de stat ca a tainuit probele video importante cu primele minute ale.

Razboi intre Cristian Tudor Popescu si Raed Arafat, cu acuzatii grave din partea jurnalistului

Gazetarul Cristian Tudor Popescu i-a replicat, la Digi24, sefului DSU, Raed Arafat, care a criticat, intr-o declaratie postata pe Facebook, un comentariu al gazetarului, pe care il considera deplasat. Este vorba despre analiza facuta de Cristian Tudor Popescu, pe baza imaginilor de la interventia la incendiul din clubul Colectiv, tinute ascunse timp de patru ani.

Breaking news! Reactia lui Raed Arafat, dupa inregistrarea aparuta in presa

Raed Arafat a anuntat cand isi va exprima punctul de vedere cu privire la inregistrarea video aparut.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )