Libnet.ro
UNICEF

23:30

Raed Arafat: Nu imi dau demisia. Cineva incearca sa creasca furia si nemultumirea si sa o indrepte impotriva unor persoane si institutii (VIDEO)

B1 B1,
Raed Arafat: Nu imi dau demisia. Cineva incearca sa creasca furia si nemultumirea si sa o indrepte impotriva unor persoane si institutii (VIDEO)

Raed Arafat a declarat ca nu isi da demisia si ca e vorba de manipulare in scandalul declansat dupa ce jurnalistii Libertatea au dat publicitatii o inregistrare video cu interventia autoritatilor la. continuă pe B1

Noi imagini de la tragedia din COLECTIV |Raed Arafat: imi voi exprima punctul de vedere dupa comemorare si dupa campania pentru alegerea presedintelui

Raed Arafat a anuntat ca isi va exprima punctul de vedere referitorla cele dezvaluite joi de Libertatea, in cazul Colectiv, abia dupa comemorare si dupa ce vor trece alegerile.

Daniel Zamfir: imi dau demisia din ALDE. Tariceanu s-a predat

Senatorul Daniel Zamfir a anuntat joi seara la Antena 3 cademisioneaza din ALDE. Ma despart definitiv si irevocabil de domnulTariceanu, a spus Zamfir. Zamfir l-aacuzat pe Calin.

Daniel Zamfir: imi dau demisia din ALDE, Tariceanu, cea mai mare dezamagire a mea

Senatorul Daniel Zamfir a anuntat joi seara ca demisioneaza din ALDE si a afirmat ca Tariceanu este cea mai mare dezamagire a sa.

Raed Arafat a publicat un video, dupa imaginile din Colectiv: Cineva vrea sa creasca furia. Se incearca manipularea opiniei publice

Secretarul de stat Raed Arafat, seful ISU, tocmai ce a publicat un video in cotextul noilor imagini aparute in spatiul public cu tragedia de la Colectiv. Seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta a decis.

Lider PNL cere demisia lui Raed Arafat: Daca a ascuns probe de anchetatori in cazul Colectiv, atunci trebuie sa plece din Guvern

Presedintele PNL, Bogdan Hutuca, sustine ca Raed Arafat ar trebui sa-si dea demisia daca autoritatile ar fi ascuns de ancheta procurorilor imagini video de la interventia realizata la Clubul Colectiv in noaptea de 30 octombrie, cand a avut loc tragicul incident in urma caruia au murit peste 60 de persoane.

Cine e Raed Arafat, omul caruia Romania ii cere demisia acum

De numele lui Raed Arafat se leaga proiectul SMURD, dar si mai multe tragedii petrecute in Romania ultimilor ani. Accidentul aviatic din muntii Apuseni, cazul Colectiv si, mai aproape de noi,.

Care este adevarata familie a lui Raed Arafat. Motivul pentru care nu are o sotie in Romania

Raed Arafat a ajuns din nou in vizorul presei, dupa ce filmarile extrem de controversate de la Colectiv au ajuns pe micile ecrane. Ce secret ascunde medicul roman de origine palestiniana? Cum arata familia sa si care este motivul pentru care nu are o sotie in Romania? Familia lui Raed Arafat Raed Arafat a venit .

Raed Arafat, la Parchetul General. Seful DSU, audiat in dosarul Colectiv. Ce i-au facut rudele victimelor cand l-au vazut

Raed Arafat a fost audiat azi, 22 octombrie, la Parchetul General, in dosarul Colectiv. Din pacate pentru seful DSU, familiile victimelor nu l-au intampinat bine deloc. Asteptat de prea multe persoane, Raed Arafat a preferat sa nu faca declaratii. Raed Arafat, audiat in dosarul Colectiv Seful Departamentul pentru Situatii de Urgenta a ajuns azi la .

Raed Arafat, reactie dura, dupa ce a fost acuzat ca a ascuns filmuletul de la Colectiv. Celebrul medic nu s-a mai abtinut

Filmarile secrete din cazul Colectiv au adus si mai multe ipoteze si acuzatii grave la suprafata. Dupa ce filmuletul din prima zi a tragediei a fost adus in prim-plan, la 4 ani de la eveniment, majoritatea l-au acuzat pe Arafat ca le-ar fi scuns. Cum a raspuns acesta tuturor replicilor taioase? Raed Arafat, reactie dupa .

Lovitura pentru Raed Arafat, dupa filmarile ascunse de la Colectiv. Celebrul medic se va confrunta penal

Secretarul de stat Raed Arafat primeste o lovitura foarte grea, dupa ce s-a aflat de filmarile secrete de la Colectiv. Asta deoarece atat impotriva lui, cat si-n ceea ce-i priveste si pe ceilalti sefi ai IGSU, a fost depusa o plangere penala. Acestia sunt acuzati ca nu au transmis procurorilor imaginile surprinse in noaptea de .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )