Libnet.ro
UNICEF

21:30

VIDEO Rafael Leao a inscris cel mai rapid gol din istoria Serie A Sassuolo vs AC Milan 1-2

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Rafael Leao a inscris cel mai rapid gol din istoria Serie A Sassuolo vs AC Milan 1-2

Rafael Leao, atacantul portughez al lui AC Milan, a marcat cel mai rapid gol din istoria campionatului de fotbal al Italiei, dupa numai 6. 2 secunde de joc, duminica, in meciul din deplasare cu Sassuolo 2-1 pentru formatia pregatita de Stefano Pioli). continuă pe Hotnews

Leao (AC Milan) a marcat cel mai rapid gol din istoria Serie A

Portughezul Rafael Leao de la AC Milan a intrat in istoria campionatului italian.

VIDEO Youssoufa Moukoko a devenit cel mai tanar marcator din istoria Bundesligii, dar Borussia Dortmund a pierdut (1-2 vs Union Berlin)

La 16 ani si o luna, Youssoufa Moukoko a inscris pentru Borussia Dortmund in meciul cu Union Berlin, si a devenit cel mai tanar marcator din campionatul Germaniei.

VIDEO Un gol reusit de Ibrahimovic, cel mai frumos din istoria MLS

Golul marcat de starul suedez Zlatan Ibrahimovic la debutul in tricoul echipei Los Angeles Galaxy, in cursul unei partide impotriva rivalei Los Angeles FC, a fost ales de suporteri drept cea mai frumoasa reusita in cei 25 de ani de istorie a Ligii profesioniste nord-americane de fotbal Major League Soccer), informeaza EFE.

FIFA The Best: Robert Lewandowski, cel mai bun jucator Cum arata echipa anului

Polonezul Robert Lewandowski Bayern Munchen) a castigat a castigat trofeul FIFA The Best, el fiind recompensat in cadrul unei ceremonii care s-a desfasurat online, joi seara, din cauza pandemiei de coronavirus.

Noua tulpina de coronavirus descoperita in Marea Britanie se raspandeste mai rapid. OMS a fost alertata

Chris Whitty, responsabilul sef pentru sectorul sanitar in Marea Britanie, a anuntat ca noua tulpina de coronavirus descoperita in tara se raspandeste mai rapid. Acesta a precizat ca au anuntat.

Semnal de alarma din Marea Britanie: Noua tulpina a coronavirusului se raspandeste mai rapid - oficial medical

Noua tulpina a coronavirusului descoperita recent in Marea Britanie se raspandeste mai rapid, a anuntat medicul sef pentru Anglia Chris Whitty.

Sfaturi pentru a calca mai rapid rufele secretele celor calca repede si bine

Calcatul hainelor poate fi una dintre cele mai putin placute sarcini gospodaresti. Putini sunt cei care gasesc placere in a spala hainele. De asemenea, daca aceasta activitate este facuta gresit, poate produce cute, pliuri si cute greu de reparat hainelor. O mica gafa ca si alegerea temperaturii gresite va poate ruina camasa preferata. Cu toate .

Cum a murit Alexandru Socol, cel mai activ protestatar Rezist. Asa l-a gasit fratele sau

Alexandru Socol, cel mai activ protestatar Rezist, a murit. Vestea ca fondatorul ONG-ului Coruptia ucide a socat pe toata lume. Familia e in stare de soc. Alexandru Socol a murit. Cum si-ar fi gasit sfarsitul cel mai activ protestatar Rezist Unul din ce mai activi protestatari REZIST din Piata Victoriei a fost gasit fara suflare.

Preturile pentru vaccinul anti-covid-19, publicate din greseala. Cel mai scump e al lui Bill Gates

Care sunt preturile pentru vaccinul anti-COVID-19? Lista a fost publicata din greseala, iar cel mai scump se pare ca a fost evaluat a fi cel al lui Bill Gates. Cat trebuie sa scoata din buzunar Uniunea Europeana pentru fiecare doza in parte? Preturi vaccin anti-COVID-19 Un oficial din guvernul Belgiei a publicat din greseala tabelul .

Ce trebuie sa mananci dimineata pentru a slabi in cel mai scurt timp. Toti putem face asta

Proteinele sunt un nutrient cheie pentru pierderea in greutate. De fapt, adaugarea mai multor proteine in dieta dvs. este cel mai simplu si mai eficient mod de a slabi. Studiile arata ca proteinele va pot ajuta sa va reduceti apetitul si sa va impiedicati sa mancati in exces. Prin urmare, a va incepe ziua cu .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )