Libnet.ro
UNICEF

19:15

VIDEO Rafael Nadal, lovitura zilei la Australian Open

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Rafael Nadal, lovitura zilei la Australian Open

Rafael Nadal a avut un meci mai greu decat lasa scorul sa se inteleaga 6-1, 6-2, 6-4) in fata lui Alex De Minaur, care l-a surprins pe iberic cu viteza sa Rafa a declarat ca adversarul sau este cel mai rapid jucator din circuit). in setul secund, locul 2 mondial a salvat o minge de 1-0, pasandu-l pe australian cu o lovitura de forehand din alergare, in momentul in care se afla in defensiva. continuă pe Hotnews

VIDEO Petra Kvitova, lovitura zilei la Australian Open: un lob care a lasat-o fara replica pe Irina Begu

Petra Kvitova 6 WTA) a reusit lovitura zilei la Australian Open, in partida disputata contra Irinei Begu 76 WTA) in turul al doilea al competitiei. in primul set, la scorul de 3-0, 30-0, jucatoarea din Cehia a executat excelent cu mana dreapta un lob care a lasat-o fara replica pe Begu. Kvitova s-a impus categoric in fata romancei, scor 6-1, 6-3.

VIDEO Simona Halep, lovitura zilei la Australian Open

Simona Halep a muncit serios pentru a o invinge pe Kaia Kanepi in primul tur de la Australian Open, succesul venind dupa o batalie de doua ore si 11 minute 6-72), 6-4, 6-2). in setul al doilea, pe propriul serviciu, la scorul de 3-3 si 15-30, Simona a reusit o lovitura superba pentru care a fost aplaudata la scena deschisa pe Margaret Court Arena.

VIDEO Simona Halep a reusit lovitura zilei la Australian Open! Cum a ridicat ea in picioare publicul de la Melbourne

Simona Halep a reusit o victorie muncita in primul tur la Australian Open, ea trecand de estonianca Kaia Kanepi in trei seturi.

VIDEO Superstitia zilei la Australian Open - nca una marca Rafael Nadal

Cunoscut bine in circuit pentru ticurile pe care le arata in special atunci cand serveste, Rafael Nadal a mai oferit o mostra miercuri, cand se pregatea sa iasa pe Rod Laver Arena, pentru meciul cu Matthew Ebden, din turul doi de la Australian Open.

Bara si Niculescu, singura veste buna a zilei de la Australian Open! Toti ceilalti romani au fost eliminati astazi

Romancele Irina Maria Bara foto) si Monica Niculescu s-au calificat in runda a doua a probei feminine de dublu din cadrul primului Mare Slem al anului.

VIDEO Australian Open: Rafael Nadal, la pas n turul trei - Forehand-ul magic a revenit

Cel putin la prima vedere, Rafael Nadal ar fi trebuit sa aiba parte de un meci mai dificil impotriva lui Matthew Ebden 47 ATP), insa ibericul a avut armele necesare pentru a-si face disputa lejera. Forehand-ul lui Rafa a revenit la un nivel ridicat, topspinul ibericului invartind suficient mingea cat sa-l incomodeze pe adversar. Nadal s-a impus in trei seturi scor 6-3, 6-2, 6-2) si se anunta un adversar greu de invins la aceasta editie de la Australian Open.

Australian Open (m): Rafael Nadal, Roger Federer si Marin Cilic s-au calificat n optimi/ Khachanov, Schwartzman si Verdasco, eliminati (Rezultatele zilei)

Rafael Nadal si Roger Federer au castigat in trei seturi partidele disputate impotriva lui Alex De Minaur, respectiv Taylor Fritz si s-au calificat in optimile de finala ale Australian Open. in aceeasi etapa a competitiei merg si Tomas Berdych, Grigor Dimitrov, Stefanos Tsitsipas, Roberto Bautista, Frances Tiafoe si Marin Cilic care a revenit de la 2-0 la seturi si a salvat doua mingi de meci in tiebreak-ul setului al patrulea). Au parasit turneul de la Melbourne jucatori importanti precum Karen Khachanov, Diego Schwartzman si Fernando Verdasco. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul masculin de simplu de la Australian Open.

Australian Open: Rafael Nadal, la pas n turul trei - Forehand-ul magic a revenit

Cel putin la prima vedere, Rafael Nadal ar fi trebuit sa aiba parte de un meci mai dificil impotriva lui Matthew Ebden 47 ATP), insa ibericul a avut armele necesare pentru a-si face disputa lejera. Forehand-ul lui Rafa a revenit la un nivel ridicat, topspinul ibericului invartind suficient mingea cat sa-l incomodeze suficient pe adversar. Nadal s-a impus in trei seturi scor 6-3, 6-2, 6-2) si se anunta un adversar greu de invins la aceasta editie de la Australian Open.

VIDEO Cum l-a surprins Rafael Nadal pe un jurnalist la Australian Open in timp ce dormea si ce i-a spus acestuia

Rafael Nadal a revenit pe teren dupa o absenta de cateva luni si s-a calificat in turul secund al turneului de la Australian Open.

Australian Open (m): Nadal, Cilic si Federer continua parcursul la Melbourne - Anderson si Monfils, eliminati n turul doi (Rezultatele zilei)

Rafael Nadal favorit 2), Roger Federer 3) si Marin Cilic 6) si-au asigurat prezenta in turul al treilea al turneului Australian Open, castigand partidele disputate miercuri cu Matthew Ebden 48 ATP), Daniel Evans 189 ATP), respectiv Mackenzie McDonald 81 ATP). Ziua nu a fost insa lipsita de surprize, alti doi capi de serie de pe tabloul masculin de simplu parasind competitia: Kevin Anderon cap de serie 5) si Gael Monfils 30). Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de miercuri pe tabloul masculin de simplu de la AO.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )