Libnet.ro
UNICEF

19:15

VIDEO Roland Garros: Caroline Wozniacki, calificare lejera n optimi - A cstigat 11 game-uri consecutive n partida cu Parmentier (scor 6-0, 6-3)

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Roland Garros: Caroline Wozniacki, calificare lejera n optimi - A cstigat 11 game-uri consecutive n partida cu Parmentier (scor 6-0, 6-3)

Dupa victoria fulger din turul doi, Caroline Wozniacki 2 WTA) nu a depus prea mult efort nici prentru a obtine calificarea in optimile de finala de la Roland Garros. Daneza i-a predat o lectie de tenis frantuzoaicei Pauline Parmentier 74 WTA), impunandu-se cu 6-0, 6-3, dupa ce a avut o serie de 11 game-uri consecutive castigate. continuă pe Hotnews

Roland Garros: Caroline Wozniacki, calificare lejera n optimi - A cstigat 11 game-uri consecutive n partida cu Parmentier (scor 6-0, 6-3)

Dupa victoria fulger din turul doi, Caroline Wozniacki 2 WTA) nu a depus prea mult efort nici prentru a obtine calificarea in optimile de finala de la Roland Garros. Daneza i-a predat o lectie de tenis frantuzoaicei Pauline Parmentier 74 WTA), impunandu-se cu 6-0, 6-3, dupa ce a avut o serie de 11 game-uri consecutive castigate.

Roland Garros: Caroline Wozniacki, n turul trei - Victorie n 51 de minute pentru daneza

Caroline Wozniacki, cap de serie numarul 2, a avut nevoie de doar 51 de minute pentru a-si asigura prezenta in runda a treia de la Roland Garros. Daneza a defilat in partida de pe Philippe Chatrier, cedandu-i un singur game spaniolei Georgina Garcia-Perez 219 WTA), scor 6-1, 6-0.

SIMONA HALEP-ALISON RISKE ONLINE STREAM LIVE VIDEO ROLAND GARROS. Meci de cosmar pentru romanca

SIMONA HALEP-ALISON RISKE ONLINE STREAM LIVE VIDEO ROLAND GARROS Partida dintre jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, si americanca Alison Riske, care trebuia sa aiba loc marti, in prima.

VIDEO Roland Garros: Maria Sharapova, calificata n runda a doua - Victorie n trei seturi cu locul 133 WTA

Maria Sharapova, locul 30 WTA si cap de serie numarul 28, a invins-o, marti, cu scorul de 6-1, 4-6, 6-3, pe olandeza Richel Hogenkamp, locul 133 WTA, venita din calificari, in turul I al turneului de la Roland Garros.

Irina Begu in turul doi al probei de dublu la Roland Garros. Daca va ajunge in optimi, adversarele sale vor fi surorile Williams

Perechea Irina Begu/Qiang Wang Romania/China) s-a calificat, vineri, in turul doi al probei de dublu de la Roland Garros. Daca vor trece de aceasta faza, adversarele din optimi ale lui Begu si Wang vor fi surorile Venus si Serena Williams.

Roland Garros: Sevastova, Mladenovic si Azarenka au parasit competitia n primul tur - Wozniacki si Pliskova, n runda a doua

Anastasija Sevastova cap de serie numarul 20), Kristina Mladenovic 29) si Victoria Azarenka 84 WTA), fost lider mondial, au parasit prematur competitia de la Roland Garros, fiind invinse in partidele de debut. in turul al doilea al Grand Slam-ului de la Paris s-au calificat, printre altele, Caroline Wozniacki 2), Karolina Pliskova 6), Petra Kvitova 8) sau Daria Kasatkina 14). Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate luni pe tabloul de simplu feminin de la Roland Garros.

Roland Garros: Garbine Muguruza, Caroline Garcia si Julia Goerges, calificate n turul doi - Rezultatele zilei de marti

Ziua de marti de la Roland Garros nu a mai adus nicio eliminare in randul capilor de serie de pe tabloul de simplu feminin. S-au calificat in turul al doilea, printre altele, Garbine Muguruza favorita 3), Caroline Garcia 7) sau Julia Goerges 11). Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate luni pe tabloul de simplu feminin de la Roland Garros.

MIHAELA BUZARNESCU, in optimi la Roland Garros, dupa cea mai mare victorie a carierei

Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu s-a calificat in premiera in optimile turneului de la Roland Garros, dupa ce a obtinut, vineri, cea mai mare victorie a carierei, 6-3, 7-5 cu.

Mihaela Buzarnescu, in optimi, dupa ce a eliminat una dintre favoritele la castigarea trofeului la Roland Garros

Mihaela Buzarnescu, locul 33 WTA si cap de serie numarul 31, s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, dupa ce a eliminat-o, vineri, pe ucraineanca Elina Svitolina, locul 4 WTA si cap de serie numarul 4, una dintre favoritele la castigarea trofeului, cu scorul de 6-3, 7-5.

Irina Begu, calificare de senzatie in turul 3 la Roland Garros

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu s-a calificat, joi seara, in runda a treia a turneului de la Roland Garros, dupa ce a dispus de chinezoaica Shuai Zhang, cap de serie numarul 27, cu 6-3, 6-4. Begu 27 ani,.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )