Libnet.ro
UNICEF

05:45

VIDEO Roland Garros: Caroline Wozniacki (favorita 2), eliminata n optimi - Victorie n doua seturi pentru Daria Kasatkina (scor 7-6, 6-3)

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Roland Garros: Caroline Wozniacki (favorita 2), eliminata n optimi - Victorie n doua seturi pentru Daria Kasatkina (scor 7-6, 6-3)

Caroline Wozniacki, favorita numarul doi la Roland Garros, a parasit competitia in faza optimilor de finala, daneza fiind invinsa in doua seturi de rusoaica Daria Kasatkina 14 WTA), scor 7-65), 6-3. Cele doua jucatoare au revenit astazi pe arena Philippe-Chatrier pentru a mai disputa doar trei game-uri toate castigate de Kasatina), dupa ce partida a fost intrerupta duminica, din cauza intunericului, la scorul de 7-65), 3-3. continuă pe Hotnews

Roland Garros: Caroline Wozniacki (favorita 2), eliminata n optimi - Victorie n doua seturi pentru Daria Kasatkina (scor 7-6, 6-3)

Caroline Wozniacki, favorita numarul doi la Roland Garros, a parasit competitia in faza optimilor de finala, daneza fiind invinsa in doua seturi de rusoaica Daria Kasatkina 14 WTA), scor 7-65), 6-3.

VIDEO Roland Garros: Caroline Wozniacki, calificare lejera n optimi - A cstigat 11 game-uri consecutive n partida cu Parmentier (scor 6-0, 6-3)

Dupa victoria fulger din turul doi, Caroline Wozniacki 2 WTA) nu a depus prea mult efort nici prentru a obtine calificarea in optimile de finala de la Roland Garros. Daneza i-a predat o lectie de tenis frantuzoaicei Pauline Parmentier 74 WTA), impunandu-se cu 6-0, 6-3, dupa ce a avut o serie de 11 game-uri consecutive castigate.

Surpriza de proportii la Roland Garros! Caroline Wozniacki a fost eliminata

Turneul de la Roland Garros a consemnat o surpriza uriasa, daneza Caroline Wozniacki fiind eliminata in faza optimor de finala.

Roland Garros: Caroline Wozniacki, calificare lejera n optimi - A cstigat 11 game-uri consecutive n partida cu Parmentier (scor 6-0, 6-3)

Dupa victoria fulger din turul doi, Caroline Wozniacki 2 WTA) nu a depus prea mult efort nici prentru a obtine calificarea in optimile de finala de la Roland Garros. Daneza i-a predat o lectie de tenis frantuzoaicei Pauline Parmentier 74 WTA), impunandu-se cu 6-0, 6-3, dupa ce a avut o serie de 11 game-uri consecutive castigate.

Roland Garros: Caroline Wozniacki, Daria Kasatkina si lipsa nocturnei - Partida va fi continuata luni

Intunericul a lasat neterminat meciul dintre Caroline Woznicki cap de serie numarul doi) si Daria Kasatkina 14), lipsa nocturnei vazandu-se in astfel de momente din plin la Paris. Disputa contand pentru optimile de la Roland Garros a fost intrerupta la 1-0 la seturi pentru rusoaica 7-65)) si 3-3 in a doua mansa.

VIDEO Roland Garros: Angelique Kerber, adversara Simonei Halep n sferturi

Pentru un loc in semifinalele turneului de la Roland Garros, Simona Halep 1 WTA) se va duela cu Angelique Keber Germania, 12 WTA). Nemtoaica a trecut fara emotii de Caroline Garcia Franta), favorita numarul 7, scor 6-2, 6-3.

VIDEO Roland Garros: Maria Sharapova nu i-a lasat nicio sansa Karolinei Pliskova - Victorie n 59 de minute pentru rusoaica (scor 6-2, 6-1)

Maria Sharapova 30 WTA), cap de serie numarul 28, a avut nevoie de doar 59 de minute pentru a o invinge pe Karolina Pliskova Cehia), a sasea favorita a turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Rusoaica a dispus in mod categoric de semifinalista de anul trecut, scorul fiind unul care nu lasa loc de prea multe comentarii, 6-2, 6-1.

VIDEO Roland Garros: Alexander Zverev a supravietuit unui nou meci de cinci seturi; Grigor Dimitrov, eliminat n turul trei

Alexander Zverev favoritul numarul 2) a avut parte de un nou meci maraton la Roland Garros, germanul trecand in cinci seturi de bosniacul Damir Dzumhur 29 ATP), scor -2, 3-6, 4-6, 7-6 3), 7-5. Calificat in optimi, Zverev a petrecut pe teren pana acum peste opt ore. intr-o alta partida a zilei de vineri, Grigor Dimitrov, cap de serie numarul 4, a cedat in trei seturi in fata spaniolului Fernando Verdasco, scor 7-6 4), 6-2, 6-4, parasind competitia in turul al treilea. Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate vineri pe tabloul de simplu masculin de la Roland Garros.

Roland Garros: Muguruza, Garcia si Sharapova, n turul trei - CoCo Vandeweghe, eliminata

Garbine Muguruza favorita 3), Caroline Garcia 7) si Maria Sharapova 28) au obtinut, joi, calificarea in runda a treia a turneului de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului. Alti patru capi de serie de pe tabloul de simplu feminin au parasit competitia de la Paris in turul al doilea: CoCo Vandeweghe 15), Ashleigh Barty 17), Zhang Shuai 17) - invinsa de Irina Begu si Anastasia Pavlyuchenkova 30).

Roland Garros: Irina Begu se opreste n turul trei - a fost nvinsa de favorita 7, Caroline Garcia

Irina Begu 40 WTA) s-a oprit in turul al treilea la editia din acest an a turneului de Mare Slem de la Roland Garros. Romanca a fost invinsa sambata, in doua seturi - scor 6-1, 6-3, de jucatoarea franceza Caroline Garcia 7 WTA si favorita numarul 7 a competitiei).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )