Libnet.ro
UNICEF

12:45

VIDEO Samsung a anuntat ca lanseaza din nou telefonul pliabil Galaxy Fold care acum cateva luni a avut probleme

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Samsung a anuntat ca lanseaza din nou telefonul pliabil Galaxy Fold care acum cateva luni a avut probleme

Samsung a anuntat ca re)lanseaza telefonul pliabil Galaxy Fold pe 6 septembrie in Coreea de Sud si apoi in cateva tari mai importante precum Franta, Germania, SUA si Marea Britanie. Vor exista doua versiuni de culoare si in unele tari va exista varianta 5G. Samsung spunea in iulie ca a remediat problemele care au fost descoperite la primul Fold, in aprilie. Compania a fost nevoita sa amane cu peste patru luni lansarea telefonului de 2. 000 de euro. continuă pe Hotnews

Samsung va lansa din nou telefonul pliabil Galaxy Fold pe 6 septembrie, scrie presa din Coreea de Sud. Gadget-ul de 2.000 de euro ar putea fi prezentat si la targul IFA Berlin

Samsung va lansa oficial telefonul pliaibl Galaxy Fold pe 6 septembrie, scrie agentia sud-coreeana Yonhap News. Este posibil ca Galaxy Fold sa fie prezentat si la targul de tehnologie IFA Berlin care incepe in 6 septembrie. Samsung nu a precizat daca Galaxy Fold va fi prezentat la Berlin, compania anuntand pentru moment noi modele de frigidere si de cuptoare. Reamintim ca Galaxy Fold ar fi trebuit lansat in aprilie, dar problemele descoperite de cei care au facut review au fortat compania sa amane totul cu cateva luni.

VIDEO Orient Express a traversat din nou Romania, de data aceasta in drumul catre vest

Trenul Orient Express a incheiat luni dimineata a doua traversare a tarii, de data asta in drumul sau catre Venetia. Trenul a intrat sambata in tara, iar duminica la 12. 30 a plecat din Bucuresti, cu o oprire turistica de trei ore la Sinaia. Venice Simplon Orient Express a iesit din Romania la 8. 47, pe la Curtici, cu o intarziere de o ora fata de graficul de mers, din cauza lucrarilor de pe Coridorul IV.

VIDEO IFA 2019: Samsung lanseaza Samsung Galaxy A90 5G si telefonul pliabil Galaxy Fold 5G

Joi, 5 septembrie, Samsung a anuntat in cadrul IFA 2019 relansarea pentru Samsung Galaxy Fold si lansarea lui Galaxy Fold 5G, plus a liderului seriei A, Samsung A90 5G.

FUNERALII NATIONALE: Osemintele Reginei-Mama, Elena, vor fi REPATRIATE si reinhumate la Curtea de Arges (VIDEO)

Mama si fiul vor putea sta, din nou, impreuna, in eternitate! in aceasta toamna, osemintele Reginei-Mama, Elena, vor fi repatriate si reinhumate in noua Catedrala Arhiepiscopala de la Curtea de Arges,.

VIDEO USR-PLUS cere din nou semnarea unui acord politic pentru alegeri anticipate imediat dupa prezidentiale. Barna: Singura solutie pentru a scoate tara din criza

Romania are nevoie de un guvern care sa organizeze cat mai repede alegerile anticipate, a declarat, luni, liderul USR, Dan Barna. El a spus ca isi asuma sa ceara actualului parlament un acord politic, cu implicarea presedintelui Klaus Iohannis si a partidelor de opozitie, pentru organizarea anticipatelor imediat dupa alegerile prezidentiale.

DIN NOU: Actionarii FP vor fi convocati pentru alegerea unui membru in Consiliul Reprezentantilor

ACTUALIZARE - Actionarii Fondul Proprietatea FP) vor fi convocati din nou pentru alegerea unui membru in Consiliul Reprezentantilor in locul lasat liber de Sorin Mindrutescu --- * Mark Gitenstein a obtinut un nou mandat in Consiliul Reprezentantilor FP.

Yahoo!, disponibil din nou in majoritatea zonelor din lume

Platforma Yahoo! este din nou disponibila in majoritatea zonelor din lume, doar utilizatori din Mare.

Gigi Becali, atacat din nou, inainte de Romania Spania: Patron, manager, antrenor de toate pentru toti

Gigi Becali este criticat in continuare de oamenii din fotbalul romanesc. De aceasta data Ionel Ganea este cel care se ia de patronul FCSB, chiar in ziua meciului Romania Spania, din preliminariile Euro 2020. Ganea este de parere ca Becali este de vina ca niciun jucator de la FCSB nu a fost convocat pentru .

Cazul Caracal. Gheorghe Dinca, dus din nou la Politie pentru audieri

Gheorghe Dinca, principalul suspect al crimelor din Caracal, a fost scos din Arestul Central, joi dimineata, si dus din nou la sediul Politiei Romane, unde ar urma sa fie audiat.

Rares Bogdan (PNL), prezent miercuri in comisia LIBE: Am sa ridic din nou problema Schengen Ce urgente mai sunt pe agenda europarlamentarilor PPE din Romania

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a afirmat ca, miercuri, cand va fi prezent in Comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne, va ridica din nou problema Schengen. Demnitarul european a.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )