Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cazul Caracal. Gheorghe Dinca, dus din nou la Politie pentru audieri

Hotnews Hotnews,
 Cazul Caracal. Gheorghe Dinca, dus din nou la Politie pentru audieri

Gheorghe Dinca, principalul suspect al crimelor din Caracal, a fost scos din Arestul Central, joi dimineata, si dus din nou la sediul Politiei Romane, unde ar urma sa fie audiat. continuă pe Hotnews

Cazul Caracal. Gheorghe Dinca, scos din arest si dus la Politie pentru o analiza comportamentala

Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal care a marturisit ca le-a ucis pe Alexandra Macesanu si pe Luiza Melencu, a fost scos din Arestul Central, marti, si dus la IGPR, unde se realizeaza o analiza a comportamentului sau, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

Cazul Caracal. Gheorghe Dinca, supus expertizei psihiatrice, dupa arestul din Bucuresti

Gheorghe Dinca ar urma safie scos din celula de la Arestul Central si dus in cursul zilei de martila IML pentru expertiza psihologica. Aceta se afla in Arestul Central de 48 de ore si are.

Rasturnare de situatie in cazul Caracal. Gheorghe Dinca si-a schimbat declaratiile

In timp ce procurorii DIICOT vorbeau cu parintii Alexandrei Macesanu, la Politia Romana avea loc interogatoriul lui Gheorghe Dinca cu avocatii familiilor. Cu aceasta ocazie, Dinca si-a schimbat.

Cazul Caracal: GHEORGHE DINCA ar putea fi trecut pe medicamente! Detalii de ultima ora

Ghoerghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor din Caracal, ar putea fi trecut pe medicamente, in functie de rezultatul expertizei psisologice, potrivit psihologului criminalist Liviu Chesnoiu, citat de.

Saptamana cruciala in dosarul Caracal. Gheorghe Dinca, supus luni unei expertize psihiatrice (VIDEO)

Saptamana decisiva in ancheta de la Caracal! Gheorghe Dinca, principalul suspect in tragedia soldata cu cel putin doua fete disparute, despre care se crede ca ar fi murit,a fost adus duminica i.

Cazul Caracal. Adina Anghelescu: Doar din sapte dinti a rezultat ADN-UL Alexandrei. Restul fragmentelor osoase erau prea deteriorate

Rezultatele de la INML confirma faptul ca Alexandra Macesanu a fost ucisa de Gheorghe Dinca in curtea lui. Procurorii DIICOT au spus ca dintii gasiti in butoiul din curtea inculpatului apartin.

Gheorghe Dinca, scos din arest si dus la sediul IGPR

Gheorghe Dinca a parasit, miercuri dimineata, Arestul Central. Suspectul de crima a fost scos din arest sidus la sediul IGPR unde specialistii analizeaza gesturile sale, tonul vocii si.

Gheorghe Dinca va fi supus unei analize comportamentale

UPDATE Gheorghe Dinca va fi supus unei analize comportamentale, la mai bine de o luna de la izbucnirea scandalului de la Caracal. ----- Gheorghe Dinca ar urma safie scos din celula de la Arestul.

Rasturnare de situatie in cazul Caracal! Cel putin inca trei victime ale lui Gheorghe Dinca! S-a aflat ale cui sunt petele de sange din casa groazei

Noi dezvaluiri cutremuratoare apar in cazul crimelor comise la Caracal. Primele rezultatele ale analizarii problelor biologice, in principal a petelor de sange din casa lui Gheorghe Dinca, indica alte cel putin.

Cazul Caracal. Ce au gasit anchetatorii in cutia secreta a lui Dinca din casa ororilor. Pe ea scria Pietre - Se schimba cursul anchetei

Anchetatorii care au scotocit fiecare colt din curtea lui Gheorghe Dinca au gasit o cutie pe care scria Pietre. Citeste si: Lista altor sase posibile victime ale lui Gheorghe Dinca Cutia se afla la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )