Libnet.ro
UNICEF

12:00

Yahoo!, disponibil din nou in majoritatea zonelor din lume

România Liberă România Liberă,
Yahoo!, disponibil din nou in majoritatea zonelor din lume

Platforma Yahoo! este din nou disponibila in majoritatea zonelor din lume, doar utilizatori din Mare. continuă pe România Liberă

DIN NOU: Actionarii FP vor fi convocati pentru alegerea unui membru in Consiliul Reprezentantilor

ACTUALIZARE - Actionarii Fondul Proprietatea FP) vor fi convocati din nou pentru alegerea unui membru in Consiliul Reprezentantilor in locul lasat liber de Sorin Mindrutescu --- * Mark Gitenstein a obtinut un nou mandat in Consiliul Reprezentantilor FP.

Gigi Becali, atacat din nou, inainte de Romania Spania: Patron, manager, antrenor de toate pentru toti

Gigi Becali este criticat in continuare de oamenii din fotbalul romanesc. De aceasta data Ionel Ganea este cel care se ia de patronul FCSB, chiar in ziua meciului Romania Spania, din preliminariile Euro 2020. Ganea este de parere ca Becali este de vina ca niciun jucator de la FCSB nu a fost convocat pentru .

Cazul Caracal. Gheorghe Dinca, dus din nou la Politie pentru audieri

Gheorghe Dinca, principalul suspect al crimelor din Caracal, a fost scos din Arestul Central, joi dimineata, si dus din nou la sediul Politiei Romane, unde ar urma sa fie audiat.

Rares Bogdan (PNL), prezent miercuri in comisia LIBE: Am sa ridic din nou problema Schengen Ce urgente mai sunt pe agenda europarlamentarilor PPE din Romania

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a afirmat ca, miercuri, cand va fi prezent in Comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne, va ridica din nou problema Schengen. Demnitarul european a.

Cristi Borcea incearca din nou sa iasa de dupa gratii. Omul de afaceri a depus o noua cerere de eliberare conditionata

Cristi Borcea incearca din nou sa iasa de dupa gratii. Omul de afaceri a depus o noua cerere de eliberare conditionata la Judecatoria Sectorului 4. Este a doua cerere dupa ce prima a fost respinsa de judec?.

E LEGE! Trebuie SA DAI DIN NOU TESTUL, altfel RAMAI FARA PERMISUL AUTO! ALERTA printre SOFERII ROMANI

Alerta printre soferii romani! Se schimba tot ce stiam pana acum. Apare un nou test medical pentru obtinerea permisului de conducere, conform unui proiect lansat de curand, in dezbatere,.

Subiectele zilei: Veniturile incredibile ale arhiepiscopilor BOR. Controversatul Teodosie Petrescu ridica lunar mai mult decat presedintele; Washington Post: Iata de ce explodeaza din nou politica romaneasca

Marea inselatorie Brexit a premierului Johnson. Premierul Marii Britanii incearca sa manipuleze, prin orice mijloace, parlamentul. Johnson isi doreste. Cu hidroavionul pe lacul Tarnita, de unde clujenii beau apa. Lacul Tarnita care alimenteaza Clujul cu apa potabila, este poluat de ambarcatiuni cu motoare, de skijeturi si mai nou, cu un hidroavion.

Iohannis, din nou in SUA. Seful statului va participa la sesiunea ONU, la sfarsitul lunii

Presedintele Klaus Iohannis va participa, in perioada 24-26 septembrie, la sesiunea Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite, care va avea loc la New York. Sesiunea anuala a Adunarii Generale a ONU reprezinta cea mai ampla reuniune a sefilor de stat sau de guvern din cadrul sesiunii.

Scenariu-exploziv. Metoda Crin Antonescu, folosita din nou la prezidentiale

Metoda Crin Antonescu pare a fi folosita si in aceasta campanie electorala. Crin Antonescu s-a retras pe repede inainte din cursa pentru prezidentiale si a rupt USL. Antonescu a disparut apoi, fara prea.

VIDEO Orient Express a traversat din nou Romania, de data aceasta in drumul catre vest

Trenul Orient Express a incheiat luni dimineata a doua traversare a tarii, de data asta in drumul sau catre Venetia. Trenul a intrat sambata in tara, iar duminica la 12. 30 a plecat din Bucuresti, cu o oprire turistica de trei ore la Sinaia. Venice Simplon Orient Express a iesit din Romania la 8. 47, pe la Curtici, cu o intarziere de o ora fata de graficul de mers, din cauza lucrarilor de pe Coridorul IV.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )