Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Sia socheaza din nou! Artista lanseaza un nou clip controversat pentru piesa Big Girls Cry

Devorator Monden Devorator Monden,
VIDEO Sia socheaza din nou! Artista lanseaza un nou clip controversat pentru piesa Big Girls Cry

Sia prezinta inca un videoclip care ne lasa cu gura cascata. Tot cu emotie, tot cu mesaj, tot cu coregrafie,. continuă pe Devorator Monden

Protest pentru parcul Drumul Taberei: Zeci de oameni care locuiesc in Sectorul 6 au iesit din nou in strada (VIDEO)

Zeci de oameni care locuiesc in Sectorul 6 au iesit din nou in strada, pentru a protesta fata de situatia Parcului Drumul Taberei. inchisa de mai bine de doi ani, singura oaza de verdeata din zona Moghioros,.

Protest pentru parcul Drumul Taberei: Zeci de oameni care locuiesc in Sectorul 6 au iesit din nou in strada

Zeci de oameni care locuiesc in Sectorul 6 au iesit din nou in strada, pentru a protesta fata de situatia Parcului Drumul Taberei. inchisa de mai bine de doi ani, singura oaza de verdeata din zona Moghioros,.

Rusia ar putea livra din nou sisteme de racheta de tip S-300 Iranului in cazul ridicarii embargoului

Rusia ar putea livra din nou sisteme de racheta de tip S-300 Iranului in cazul in care ONU va ridica embargoul privind armamentul impus Republicii Islamice, a declarat vineri un expert rus in domeniul apararii, relateaza agentia iraniana FARS.

ASF a amanat, din nou, regulamentul pentru titluri de interes

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a amanat, din nou, votul asupra regulamentului pentru titluri de interes, prin intermediul carora Fondul Proprietatea viza listarea la Bursa din Londra.

Vestimentatia Primei Doamne, Carmen Iohannis, a atras din nou toate privirile la primirea oficiala a presedintelui turc, Recep Erdogan

Vestimentatia Primei Doamne, Carmen Iohannis, a atras din nou toate privirile, de data aceasta ce ceremonia de primire a presedintelui turc, Recep Erdogan. Printre o multime de tinute sobre, majoritatea negre, Carmen.

VIDEO The dAdA feat. Alexandra Ungureanu lanseaza clipul Ne iubim! Cum suna cea mai INEDITA colaborare a momentului

Dupa single-uri precum Geamul potrivit, Mergem inainte sau Gps si featuring-uri cu artisti din zona urban-rap ca Zhao si JerryCo,.

UniCredit majoreaza din nou capitalul subsidiarei din Ucraina

UniCredit SpA, cea mai mare institutie de credit din Italia, va majora pentru a doua oara in acest an capitalul subsidiarei sale din Ucraina, in conditiile in care sectorul bancar din aceasta tara este afectat de probleme economice.

Cablul energetic Romania -Turcia, din nou in faza de studiu

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca in prezent se face un nou studiu de fezabilitate legat de cablul energetic Romania-Turcia si ca l-a rugat pe presedintele Recep Erdogan sa mai astepte un pic pana se vor trage concluzii pentru a se gasi cele mai bune solutii in acest sens.

Procuratura franceza cere predarea oricarei inregistrari video despre accidentul din Alpii francezi

Procurorul francez Brice Robin, insarcinat cu ancheta judiciara in cazul avionului Airbus A320, al companiei Germanwings, a cerut miercuri ca orice persoana care detine o inregistrate video legata de.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )