Libnet.ro
UNICEF

22:30

VIDEO Simona Halep intoarce toate privirile si in trafic: conduce un bolid de 200.000 de euro

Adevărul Adevărul,
VIDEO Simona Halep intoarce toate privirile si in trafic: conduce un bolid de 200.000 de euro

Simona Halep a venit la patinoarul din Otopeni la volanul unei masini de lux, primita de la unul dintre sponsorii sai. continuă pe Adevărul

Simona Halep, la volanul unui nou bolid, dupa ce a castigat Roland Garros. Campioana a intors toate privirile

Odata cu castigarea primul ei turneu de Grand Slam la Roland Garros 2018, Simona Halep si-a rotunjit serios veniturile. Campioana a fost vazuta pe strada la volanul unui Mercedes SLS AMG, in valoare de.

Ce masina fabuloasa conduce Simona Halep prin Bucuresti dupa ce a castigat Roland Garros

Simona Halep a semnat un parteneriat cu Mercedes-Benz Romania. in prezent, conduce un model fabulos AMG GT, in valoare de 200. 000 de euro. Modelul pe care il conduce Simona Halep este de culoare galbena.

Ion Tiriac stie ce trebuie sa faca Simona Halep pentru a sta in continuare in top

Simona Halep a cucerit, la Paris, primul sau turneu de Mare Slem, iar acum toate gandurile jucatoarei romane se indrepta spre un nou titlu important.

VIDEO WTA: Mihaela Buzarnescu, aleasa revelatia lunii mai / Simona Halep a fost aleasa jucatoarea lunii si a primit si voturile pentru cea mai buna lovitura

Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu a fost aleasa revelatia lunii mai, ea fiind preferata fanilor care au votat pe site-ul WTA. De asemenea, conform sondajului WTA in randul fanilor, Simona Halep, locul 1 WTA, a fost desemnata jucatoarea lunii mai.

SCANDALUL caricaturii cu SIMONA HALEP ajunge in PARLAMENTUL EUROPEAN: Suntem tratati ca ruda saraca

Vicepresedintele Parlamentului European, Ioan Mircea Pascu a reactionat dur in scandalul provocat de publicatia francezi Charlie Hebdo care a jignit-o pe Simona Halep printr-o caricatura primita cu critici.

Romanii au luat cu asalt pagina de Facebook a publicatiei CHARLIE HEBDO dupa caricatura cu SIMONA HALEP

Romanii au reactionat pe pagina de Facebook a publicatiei Charlie Hebdo dupa aparitia unei caricaturi cu Simona Halep tinand in mana cupa castigata in cadrul turneului de la Roland Garros, cu mesajul fier.

Simona Halep, desenata de francezi ca o tiganca in cautare de fier vechi

Mare scandal s-a iscat dupa publicarea unei caricaturi in saptamanalul de satira Charlie Hebdo! Acesta include o caricatura ce o prezinta pe Simona Halep tinand in maini trofeul Roland Garros, precum o tiganca ce striga Fiare vechi.

Filosoful Mihai Sora explica, pentru prieteni, caricatura cu Simona Halep din Charlie Hebdo

Filosoful Mihai Sora explica, intr-o postare pe Facebook, ce semnifica, de fapt caricatura cu Simona Halep aparuta in Charlie Hebdo. Simona Halep, titlul si reactia Charlie Hebdo: O romanca a castigat la Roland Garros - Fier vechi, fier vechi.

SONDAJ Cum vi se pare caricatura Charlie Hebdo despre Simona Halep?

Publicatia franceza de satira Charlie Hebdo a prezentat o caricatura cu Simona Halep cu titlul: O romanca a castigat la Roland Garros - Fier vechi, fier vechi. Sondaj HotNews. ro: Cum vi se pare caricatura Charlie Hebdo despre Simona Halep?.

Tragedia din spatele succesului! A MURIT de fericire ca a castigat Simona Halep: Voi fi mereu alaturi de tine

Tragedie! De fericire ca a ca a castigat Simona Halep A MURIT Tragedia la Satu Mare. Un tanar de 28 de ani a sarit in piscina de fericire ca tenismena Simna Halep a castigat turneul de la Roland Garros,.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )