Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cele mai asteptate carti in 2016. Editurile aduc traduceri noi ale autorilor de Nobel

Adevărul Adevărul,
Cele mai asteptate carti in 2016. Editurile aduc traduceri noi ale autorilor de Nobel

Noi titluri de scriitor de Nobel, Orhan Pamuk si Mario Vargas Llosa, dar si volume semnate de Umberto Eco, Isabel Allende, Papa Francisc sunt printre cartile de referinta ale acestui an. continuă pe Adevărul

Care sunt cele mai asteptate filme ale anului 2016

The Jungle Book ar putea fi pelicula de animatie a anului 2016. Desenele animate arata senzationala, la fel ca si distributia. Amintim doar de Scarlett Johansson care da viata pitonului Kaa, in timp ce Ben.

Cele mai bune carti ale anului 2015: solidul Solenoid al lui Mircea Cartarescu si un roman-surpriza,Jocul si fuga, de Nicolae Breban

Criticul Paul Cernat spune ca, in 2015, l-au atras mai ales cartile de critica, istorie si teorie literara, ca si cele de teorie culturala, de istorie sociala si intelectuala.

VIDEO Top 6: cele mai bune carti citite de Bill Gates in 2015

Cand vorbim despre Bill Gates ne gandim in primul rand la el in calitate de cofondator al companiei Microsoft si de filantrop. In materialul video de mai jos vedem o latura mai putin stiuta a lui Bill Gates, cea de critic de carte, scrie openculture. com.

Cele mai mici insule din lume: petice de pamant unde locuiesc oameni

Cele mai mici insule din lume nu sunt locuite, dar exista si unele unde traiesc sau au trait candva oameni. Site-ul 15list. com prezinta cateva din cele mai mici insule locuite din lume.

Cele mai scumpe rochii din filme! Valoreaza milioane!

Rochiile purtate de renumite actrite in cele mai de succes productii din istoria cinematografiei au fost vandute la licitatii cu sute de mii, chiar milioane de dolari. Iata care sunt cele mai scumpe rochii din filme! .

Cetatea Rasnov, printre cele mai frumoase zece castele de zapada din lume

Cetatea Rasnov, judetul Brasov, se numara printre cele mai frumoase zece castele din lume pe timp de iarna, potrivit publicatiei de turism Traveler, cetatea inregistrand in 2015 un numar record de aproape 363. 000 de vizitatori, transmite corespondentul.

Cetatea Rasnov, printre cele mai frumoase zece castele de zapada din lume

Revista Conde Nast Traveler a publicat o lista a celor mai frumoase zece castele de zapada din lume, cu peisaje uimitoare si cetati impunatoare care merita vizitate pe timp de iarna. Cetatea Rasnov, judetul Brasov, se numara printre cele mai frumoase zece castele din lume pe timp de iarna, potrivit publicatiei de turism Traveler.

FOTO. Cetatea Rasnov, printre cele mai frumoase zece CASTELE de zapada din lume

Cetatea Rasnov se numara printre cele mai frumoase zece castele din lume pe timp de iarna.

Filmele cu cele mai mari incasari in cinematografele romanesti

Vezi in slide-urile urmatoarele ce filme au inregistrat cei mai multi spectatori, dar si cele mai mari incasari in cinematografele romanesti in 2015, conform Cinemagia. ro , platforma dedicata cinematografiei.

Scenariile unora dintre cele mai apreciate filme hollywoodiene din 2015, disponibile online

Scenariile unora dintre cele mai apreciate filme hollywoodiene din 2015, printre care se numara Youth, de Paolo Sorrentino, cu Madalina Ghenea in distributie, si Son of Saul, de Laszlo Nemes si Clara Royer, cu actorul roman Levente Molnar, sunt disponibile online, informeaza cbsnews. com, citat de Mediafax.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )