Libnet.ro
UNICEF

10:45

VIDEO Un tramvai din Bucuresti a luat foc in mers

Adevărul Adevărul,
VIDEO Un tramvai din Bucuresti a luat foc in mers

Un tramvai care circula pe linia 19 din Bucuresti a luat foc in timp ce se afla in mers, la intersectia de la Dristor. continuă pe Adevărul

Marius era in trafic pe un bulevard mare din Bucuresti, cand a vazut un biciclist care transporta mancare. in secunda urmatoare, a incremenit. Totul se petrecea sub ochii lui! Nu mai inervati reguli! VIDEO

Un sofer din Bucuresti a avut parte de scene incredibile pe un bulevardul 1 Decembrie. in fata sa, la cativa metri distanta, un biciclist care transporta mancare pentru un serviciu de delivery a fost implicat i.

VIDEO Un tramvai a luat foc in statia Dristor din Capitala

Un tramvai a luat foc, miercuri, in zona Dristor din Bucuresti. Calatorii care au fost martori la scena au filmat incidentul si l-au publicat pe retelele de socializare. Un tramvai a luat foc, miercuri dupa-amiaza, la intersectia Dristor din Bucuresti. Martorii au vazut cum tramvaiul se umple de un fum negru. Vatmanul, ajutat de unul [] .

Vizita Papei in Romania: Lista scolilor din Bucuresti inchise joi, 30 mai/ Vineri toate scolile suspenda cursurile

Inspectoratul Scolar din Bucuresti a publicat lista scolilor din Bucuresti care vor suspenda cursurile si joi ca urmare a vizitei Papei Francisc. Vineri, 31 mai, toate scolile din Capitala vor fi inchise. Vezi in text lista scolilor care sunt inchise joi.

Dorina din Bucuresti s-a urcat intr-un taxi si i-a spus soferului adresa. Acesta i-a cerut sa coboare imediat. Ce a urmat intrece insa orice imaginatie

Dorina din Bucuresti s-a urcat intr-un taxi si i-a spus soferului adresa. insa cand a auzit destinatia, barbatul i-a cerut sa coboare imediat. A urmat ceva incredibil si un dialog din care pana la urma.

Admitere 2019: Universitatea din Bucuresti are 7.600 de locuri la buget pentru licenta, master si doctorat

Universitatea din Bucuresti pune la dispozitia absolventilor de liceu, licenta si masterat, la admiterea din acest an, un numar de peste 7. 600 de locuri la buget. Pentru studiile universitare de licenta, Universitatea din Bucuresti propune un numar de 4. 350 de locuri bugetate, in timp ce pentru candidatii la studii universitare de masterat sunt 2. 950 de locuri bugetate. Pentru doctorat, universitatea propune un numar de 300 de locuri bugetate, dintre care 150 cu bursa.

UPDATE Trei copii au luat foc dupa ce au aprins trei rezervoare auto gasite pe un maidan

Trei copii, cu varste cuprinse intre 8 si 13 ani din orasul Negresti, judetul Vaslui, au suferit arsuri dupa explozia unui recipient cu benzina.

Cauti un cadou deosebit? O florarie online din Bucuresti te invata ce flori sa alegi vara! (P)

De departe cea mai frumoasa perioada a anului, vara este anotimpul in care fiecare zi merita sarbatorita prin culoare si armonie. Si cum poti face acest lucru mai bine decat cu ajutorul florilor, care.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 29 mai 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,23 mg/l; pH 7,64; TURBIDITATE: 0,45. S2 CLOR LIBER:0,25 mg/l;.

De ce ar fi mintit primaria lui Firea ca hackerii au atacat semafoare din Bucuresti

Pe final de 2018, a fost un pic de panica in Bucuresti cand Primaria a spus ca anumite semafoare din Capitala ar fi fost atacate de hackeri. S-a dovedit ca-i doar incapacitatea institutiei.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 28 mai 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,31 mg/l; pH 7,61; TURBIDITATE: 0,26. S2 CLOR LIBER:0,27 mg/l;.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )