Libnet.ro
UNICEF

22:45

Xonia lanseaza cel mai sexy clip al verii! VIDEO

ADPM ADPM,
Xonia lanseaza cel mai sexy clip al verii! VIDEO

Xonia lanseaza videoclipul celui mai nou single al ei, Slow. Se anunta a fi cel mai sexy clip al verii, iar asta deoarece artista apare in ipostaze de-a dreptul incendiare! . continuă pe ADPM

VIDEO Xonia, ASA cum nu ai mai vazut-o NICIODATA! Artista a lansat cel mai SENZUAL clip din cariera: SLOW Imaginile de senzatie se vad aici

Dupa super colaborarea cu J Balvin de vara trecuta, Xonia lanseaza un nou single si un nou videoclip. Slow este.

Cel mai scump test cu Apple Watch: modelul de 10.000 de dolari e distrus cu magneti [VIDEO]

Daca asteptati de mult timp ca cineva sa distruga un Apple Watch Edition doar de dragul vizionarilor pe YouTube, s-a gasit cineva sa va satisfaca curiozitatea. Gadgeturile sunt foarte populare pe YouTube. Foarte multi dintre voi folosesc serviciul de streaming pentru a afla detalii despre dispozitive pe care planuiesc sa le cumpere sau gadgeturi pe [] Cel mai scump test cu Apple Watch: modelul de 10. 000 de dolari e distrus cu magneti [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

GALERIE FOTO. Cum arata cel MAI LUNG POD din lume

Cel mai mare pod din lume se afla in China, in golful Jiaozhou, si are o lungime de 41,58 kilometri in total si leaga orasul Qingdao de suburbia Huangdao, mai putin dezvoltata din punct de vedere economic. Podul are 33 de metri latime a fost construit in doar patru ani si este sustinut de nu mai putin de 5. 200 de piloni, iar la constructia lui au lucrat peste 10. 000 de oameni care au folosit 450. 000 de tone de otel si aproape 2. 000 de metri cubi de beton. Din lungimea totala a podului, 25,9 kilometri sunt construiti doar peste apa.

Cel mai rapid tren din lume va fi testat in curand: de ce viteze va fi capabil Hyperloop

Space X, companie fondata de Elon Musk, va testa in viitorul apropiat cunoscutul trenHyperloop, capabil de viteze incredibile. Hyperloop este unul dintre cele mai ambitioase proiecte ale lui Elon Musk. O calitate a Hyperloop care a cucerit oamenii a fost ca poate ajunge de la Los Angeles la San Francisco in jumatate de ora ceea ce [] Cel mai rapid tren din lume va fi testat in curand: de ce viteze va fi capabil Hyperloop Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai bine platit angajat din Romania castiga 147.000 de euro pe luna si lucreaza in domeniul imobiliar

Cel mai bine platit angajat roman castiga pe luna 147. 000 de euro 1,76 milioane de euro pe an) si lucreaza in domeniul imobiliar. Potrivit estnews. ro, acesta si-ar putea achizitiona cu leafa de pe o luna.

Cel mai tare sistem de parcare din lume a fost inventat in anii 50

Cel mai tare sistem de parcare din lume a fost inventat in anii 50 de Cadillac si desi au trecut 65 de ani de atunci nimeni nu l-a implementat in productia de serie, scrie dreamcarz1. org .

Grecia, cel mai mare faliment din istoria capitalismului? Trei scenarii pentru viitorul Atenei

Bancile grecesti sunt in pragul colapsului, fara un acord de finantare in urmatoarele saptamani cu autoritatile europene acestea urmand sa intre cel mai probabil in faliment. Care sunt in prezent cele mai probabile trei scenarii pentru Grecia si.

Jurassic World, al DOILEA CEL MAI BUN debut din istoria box office-ului american

Lungmetrajul Jurassic World a debutat pe primul loc in box office-ul nord-american, cu incasari de 204,6 milioane de dolari, si ocupa locul al doilea in topul filmelor cu cel mai bun debut in cinematografe din.

Cine este cel mai bine platit antrenor roman

Cosmin Olaroiu si-a prelungit contractul cu Al Ahli si a devenit cel mai bine platit antrenor roman. El incasa 16 milioane de euro in urmatorii trei ani.

Utile: Sapte alimente care te imbolnavesc de cancer; Chinezaria asta este cel mai asteptat telefon! Uite cum va arata; 13 motive pentru care ar trebui sa faci mai mult sex

6 greseli de make-up care te imbatranesc. Machiajul este folosit pentru a ascunde liniile fine, ridurile sau pentru a complementa o fata mult prea tanara si a-i da un aer mult mai matur. Cu toate acestea, sunt cateva trucuri la care apelam, dar care ne imbatranesc si mai mult. Gesturile partenerului: 7 ponturi pentru a le descifra mai usor. Se stie ca femeile si barbatii nu isi inteleg intotdeauna gandurile si modul de a actiona. Desi nu iti dai seama, el ofera mici indicii prin gesturile si faptele sale si, odata ce constientizezi asta, pornesti cu un avantaj.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )