Libnet.ro
UNICEF

14:30

VIDEO Vesti proaste pentru toti romanii din strainatate. Anuntul facut de Fisc

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Vesti proaste pentru toti romanii din strainatate. Anuntul facut de Fisc

Romanii care muncesc in afara tarii risca sanctiuni din partea autoritatii fiscale din Romania. continuă pe Hotnews

Vesti proaste pentru Liviu Dragnea din partea unui judecator: Ce se va intampla cu dosarul sau

Inalta Curte de Casatie si Justitie a anuntat marti ca procesul in care Liviu Dragnea este acuzat de instigare la abuz in serviciu si fals intelectual privind angajari fictive la DGASPC.

VIDEO Medicii neurochirurgi Dorin Bica si Ionut Gobej, cautati de spitalele din strainatate, dupa ce au demisionat de la Colentina

Medicii neurochirurgi care au demisionat de la Spitalul Colentina, Dorin Bica si Ionut Gobej, au primit oferte de angajare din strainatate, dar nu exclud nici posibilitatea sa profeseze in Romania.

Vesti bune pentru Simona Halep. Jucatoarea ramane pe locul doi in clasamentul WTA

Vesti bune pentru Simona Halep. Sportiva va ramane pe locul doi WTA, dupa finalul US Open. Potrivit DC News, totul se datoreaza infrangerii lui Venus Williams care nu va juca finala de la US.

Cum se pregatesc romanii din Florida pentru uraganul Irma

Romanii din statului american Florida sunt in alerta dupa ce joi au fost amanate 6000 de curse aeriene care plecau din Florida spre alte destinatii din cauza uraganului Irma, potrivit.

Testare auditiva pentru nou-nascutii din toata tara

Toti copiii din Romania ar putea fi testati auditiv imediat dupa nastere, in maternitatile din spitalele de stat. Societatea Romana de Rinologie a reusit sa introduca in Parlament un.

Germania schimba legea. Vesti bune pentru romanii care muncesc in aceasta tara

Curtea Sociala Federala din Germania a estimat miercuri ca persoanele care cauta un loc de munca, provenind dintr-o tara membra a Uniunii Europene, si care traiesc in Germania, nu pot fi excluse.

Lovitura pentru romanii din Marea Britanie: Guvernul propune oprirea liberei circulatii dupa Brexit (VIDEO)

Document ingrijorator pentru romani, facut public in Regatul Unit. Presa britanica a reusit sa puna mana pe un text de 82 de pagini in care Guvernul propune mai multe schimbari.

Bancul interzis de comunisti pentru care romanii erau trimisi in inchisoare

Bancurile interzise la mijlocul anilor 1940, dupa instaurarea regimului comunist, au trimis o multime de oameni in inchisoare. Sabin Nistor un plugar din satul Brotuna, comuna Vata de Jos), a ajuns ic.

VIDEO RISE PROJECT: Seful Filialei SOCAR din Romania si echipa Otelul Galati au primit bani printr-o retea secreta de spalRe

Peste 1,3 milioane de euro, proveniti din fonduri secrete din Azerbaidjan, au fost directionate catre Romania. Sumele au fost incasate de echipa Otelul Galati, de seful filialei SOCAR, Hamza Karimov si de un arhitect italian care a aparat public regimul Aliyev.

VIDEO RISE PROJECT: Seful filialei SOCAR din Romania si echipa Otelul Galati au primit bani printr-o retea secreta de spalare de bani

Peste 1,3 milioane de euro, proveniti din fonduri secrete din Azerbaidjan, au fost directionate catre Romania. Sumele au fost incasate de echipa Otelul Galati, de seful filialei SOCAR, Hamza Karimov si de un arhitect italian care a aparat public regimul Aliyev.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )