Libnet.ro
UNICEF

06:30

VIDEO Viorica Dancila a discutat cu omologul chinez despre exporturile de produse agricole romanesti catre China

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Viorica Dancila a discutat cu omologul chinez despre exporturile de produse agricole romanesti catre China

Premierul Viorica Dancila a avut vineri, in marja unui summit Europa Centrala si de Est China, desfasurat in Croatia, o intrevedere cu omologul sau chinez Li Keqiang, cu care a discutat, printre altele, despre exporturile de produse agricole romanesti catre China sau despre cooperarea in domeniul energetic. in cadrul discutiilor, Dancila si-a afirmat interesul si pentru implicarea unor companii chineze in proiecte de tip parteneriat public privat si pentru deschiderea unui centru de medicina traditionala chineza in Romania. continuă pe Hotnews

Dancila a discutat cu omologul croat despre o sedinta de guvern comuna

Prim-ministrul Viorica Dancila a avut, ieri, la Dubrovnik, o intrevedere cu Andrej Plenkovic, prim-ministrul Republicii Croatia, cu prilejul participarii la Summit-ul cooperarii intre statele din Europa Centrala si de Est si China - 16+1, cei doi inalti oficiali punand accent in cadrul discutiilor pe importanta cooperarii economice, precum si pe organizarea unei sedinte de guvern comune.

Frans Timmermans, noi discutii cu Viorica Dancila si Tudorel Toader despre ordonantele de urgenta privind modificarile din justitie (VIDEO)

Frans Timmermans, prim-vicepresedintele Comisiei Europene, va discuta din nou cu premierul Viorica Dancila despre noile ordonante ale lui Tudorel Toader. Discutiile ar urma sa aiba loc joi, atunci cand.

Viorica Dancila a inaugurat Bursa de Peste din Tulcea, dar institutia nu functioneaza: Premierul se lauda, insa, cu realizarea (VIDEO)

Inaugurarea Bursei de Peste a devenit motiv de ironie in mediul online. Internautii au criticat faptul ca Viorica Dancila a inaugurat o institutie care nu functioneaza. Mai mult decat atat, premierul s-a si l.

Viorica Dancila l-a demis pe seful Directiei Generale Antifrauda dupa avertismentul lui Liviu Dragnea: Cu cine a fost inlocuit (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila l-a demis pe vicepresedintele Agentiei National de Administrare Fiscala ANAF), Virgil Pirvulescu, cel care coodona activitatea Directiei Generale Antifrauda Fiscala. Decizia a fost pu.

Viorica Dancila va participa la Summit-ul 16+1 de la Dubrovnik. Cu cine va avea intalniri premierul roman

Premierul Viorica Dancila va participa, pe 11 si pe 12 aprilie 2019, la Summit-ul Sefilor de Guvern ce sunt parte la formatul de cooperare Europa Centrala si de Est R. Chineza cunoscut si sub numele de 16.

Viorica Dancila participa la Summitul sefilor de guvern ai formatului cooperarii '16+1 '

Prim-ministrul Viorica Dancila participa, joi si vineri, la Summitul sefilor de guvern ai formatului cooperarii ''16+1 '' / Europa Centrala si de Est - R. Chineza, care se desfasoara la Dubrovnik, in Republica Croatia.

Seful directiei Antifrauda din ANAF, demis de Viorica Dancila. Cine l-a inlocuit

Seful Directiei Antifrauda din ANAF a fost demis de Viorica Dancila. in locul lui Virgil Pirvulescu a fost numit Daniel Tudor, care a mai detinut aceasta functie in mandatul de premier al lui Mihai.

Viorica Dancila l-a demis pe seful Directiei Generale Antifrauda dupa avertismentul lui Liviu Dragnea: Cu cine a fost inlocuit

Premierul Viorica Dancila l-a demis pe vicepresedintele Agentiei National de Administrare Fiscala ANAF), Virgil Pirvulescu, cel care coodona activitatea Directiei Generale Antifrauda Fiscala. Decizia a fost pu.

intalnire decisiva intre Viorica Dancila si Tudorel Toader

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a purtat o discutie cu premierul Viorica Dancila la Palatul Victoria. intalnirea dintre cei doi are loc dupa criticile liderului PSD Liviu Dragnea la adresa.

Viorica Dancila, discutie cu Tudorel Toader la Palatul Victoria

Premierul Viorica Dancila are, la ora transmiterii acestei stiri, o intalnire in biroul de la Palatul Victoria cu ministrul Justitiei Tudorel Toader, transmite Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )