Libnet.ro
UNICEF

06:45

Viorica Dancila participa la Summitul sefilor de guvern ai formatului cooperarii '16+1 '

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Viorica Dancila participa la Summitul sefilor de guvern ai formatului cooperarii

Prim-ministrul Viorica Dancila participa, joi si vineri, la Summitul sefilor de guvern ai formatului cooperarii ''16+1 '' / Europa Centrala si de Est - R. Chineza, care se desfasoara la Dubrovnik, in Republica Croatia. continuă pe Ziarul Bursa

Viorica Dancila va participa la Summit-ul 16+1 de la Dubrovnik. Cu cine va avea intalniri premierul roman

Premierul Viorica Dancila va participa, pe 11 si pe 12 aprilie 2019, la Summit-ul Sefilor de Guvern ce sunt parte la formatul de cooperare Europa Centrala si de Est R. Chineza cunoscut si sub numele de 16.

VIORICA DANCILA: Prima investitie in infrastructura in parteneriat public-privat va fi autostrada Ploiesti - Comarnic - Brasov

Premierul Viorica Dancila a afirmat, luni, ca prima investitie in infrastructura in parteneriat public-privat va fi autostrada Ploiesti - Comarnic - Brasov, iar intr-o luna va fi anuntat castigatorul si se vor demara lucrarile.

VIDEO Orice om ii place sportul: Viorica Dancila, pe tocuri, in timpul unei partide de ping-pong. Cu cine juca

Viorica Dancila, pe tocuri, in sacou si pantaloni, in timp ce joaca ping-pong. Sunt imaginile unei dupa-amieze de luni, in plina campanie pre-electorala pentru Parlamentul European. Premierul se afla intr-o vizita oficiala in judetul Tulcea, unde a inaugurat Bursa de Peste. Viorica Dancila a participat si la inauurarea sediului Politiei de Frontiera Isaccea. Cu aceasta [] .

VIORICA DANCILA, INTREBATA DESPRE TUDOREL TOADER: O decizie voi lua in cadrul Comitetului Executiv National

Premierul Viorica Dancila spune ca va prezenta o evaluare a activitatii ministrului Justitiei, Tudorel Toader, in Comitetul Executiv National al PSD, acolo urmand a se lua si decizia in ceea ce-l priveste pe acesta .

Seful directiei Antifrauda din ANAF, demis de Viorica Dancila. Cine l-a inlocuit

Seful Directiei Antifrauda din ANAF a fost demis de Viorica Dancila. in locul lui Virgil Pirvulescu a fost numit Daniel Tudor, care a mai detinut aceasta functie in mandatul de premier al lui Mihai.

Viorica Dancila l-a demis pe seful Directiei Generale Antifrauda dupa avertismentul lui Liviu Dragnea: Cu cine a fost inlocuit

Premierul Viorica Dancila l-a demis pe vicepresedintele Agentiei National de Administrare Fiscala ANAF), Virgil Pirvulescu, cel care coodona activitatea Directiei Generale Antifrauda Fiscala. Decizia a fost pu.

Viorica Dancila l-a demis pe seful Directiei Generale Antifrauda dupa avertismentul lui Liviu Dragnea: Cu cine a fost inlocuit (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila l-a demis pe vicepresedintele Agentiei National de Administrare Fiscala ANAF), Virgil Pirvulescu, cel care coodona activitatea Directiei Generale Antifrauda Fiscala. Decizia a fost pu.

intalnire decisiva intre Viorica Dancila si Tudorel Toader

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a purtat o discutie cu premierul Viorica Dancila la Palatul Victoria. intalnirea dintre cei doi are loc dupa criticile liderului PSD Liviu Dragnea la adresa.

Viorica Dancila, discutie cu Tudorel Toader la Palatul Victoria

Premierul Viorica Dancila are, la ora transmiterii acestei stiri, o intalnire in biroul de la Palatul Victoria cu ministrul Justitiei Tudorel Toader, transmite Mediafax.

Frans Timmermans, noi discutii cu Viorica Dancila si Tudorel Toader despre ordonantele de urgenta privind modificarile din justitie (VIDEO)

Frans Timmermans, prim-vicepresedintele Comisiei Europene, va discuta din nou cu premierul Viorica Dancila despre noile ordonante ale lui Tudorel Toader. Discutiile ar urma sa aiba loc joi, atunci cand.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )