Libnet.ro
UNICEF

23:15

Viorica Dancila enumera cele 10 masuri de austeritate ale programului de guvernare propus de PNL. isi apara propriile masuri

B1 B1,
Viorica Dancila enumera cele 10 masuri de austeritate ale programului de guvernare propus de PNL. isi apara propriile masuri

Ludovic Orban a reusit sa socheze o tara intreaga atunci cand a somat actualul Guvern sa nu creasca salariul minim, iar programul de guvernare al PNL cuprinde 10 masuri de austeritate, a precizat premierul. continuă pe B1

Viorica Dancila a vorbit despre operatii estetice. Cate interventii are: Ar fi incorect sa vii cu astfel de lucruri si sa nu le poti demonstra!

Premierul demis Viorica Dancila a vorbit despre operatii estetice. Oficialul a mai fost pus sub lupa, la inceputul campaniei electorale. Care este adevarul? Viorica Dancila a vorbit despre operatii estetice Viorica Dancila 55 de ani) participa in aceste zile la mai multe activitati de campanie. Pregatirile pentru iesirea in lume nu au constat doar in .

Guvernul demis majoreaza salariul minim pe economie. Viorica Dancila a anuntat cu cat va creste

Guvernul demis majoreaza salariul minim pe economie. Viorica Dancila a anuntat, marti, intr-un moment prielnic, cu cat va creste. Viorica Dancila a anuntat ca va majora salariul minim pe economie Momentele trebuie alese si asa a gandit si premierul demis Viorica Dancila. Mai clar, oficialul a declarat, marti, in timpul unei actiuni electorale la Botosani, .

Viorica Dancila: Sunt singurul contracandidat care conteaza pentru Klaus Iohannis

Premierul demis Viorica Dancila, candidat al PSD la alegerile prezidentiale, a declarat miercuri, la Suceava, ca este singurul candidat care conteaza in lupta electorala pentru presedintele Klaus Iohannis, la.

VIORICA DANCILA: Sunt singurul contracandidat care conteaza pentru Klaus Iohannis

Presedintele Partidului Social Democrat, Viorica Dancila, spune ca actualul sef al statului, Klaus Iohannis, este contracandidatul sau in alegerile prezidentiale, acelasi lucru fiind valabil si invers, precizand ca nu vrea ca acest lucru sa fie interpretat ca o aroganta.

VIORICA DANCILA: Nu avem nevoie de un presedinte care nu lucreaza in weekend

Candidatul Partidului Social Democrat la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, spune ca Romania nu are nevoie de un presedinte sau de un partid care nu lucreaza sambata si duminica si care nu lucreaza dupa ora 18 pentru ca are somnul de frumusete. Dancila a mai afirmat ca este nevoie de un presedinte care sa nu dea dovada de aroganta.

Ludovic Orban: Vasilica Viorica Dancila se tine de glume

Vasilica Viorica Dancila se tine de glume - asa a reactionat presedintele PNL, Ludovic Orban, dupa ce Viorica Dancila, premierul demis, a vorbit despre ipoteza suspendarii din functie a presedintelui Klaus Io.

VIORICA DANCILA: Eu nu cred ca cineva si-ar fi permis sa opreasca avioanele la sol

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat luni ca nu crede ca cineva si-ar fi permis sa opreasca avioanele la sol, afirmatie legata de faptul ca ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a fost acuzat ca ar fi facut acest lucru in ziua motiunii de cenzura, pentru ca parlamentarii Opozitiei sa nu poata ajunga la Bucuresti.

VIORICA DANCILA: Iohannis a dovedit ca poate demola, dar este incapabil sa construiasca

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, ca planul presedintelui Iohannis de a demite Guvernul PSD prin motiune de cenzura si de a numi guvernul sau s-a blocat la jumatatea drumului, acuzandu-l pe seful statului ca poate demola, dar este incapabil sa construiasca si sa vina cu solutii pentru aceasta criza in care se afla tara.

Klaus Iohannis poate fi suspendat. PSD si Viorica Dancila au nevoie de o conditie minima

Klaus Iohannis poate fi suspendat din functia de presedinte al tarii, sustine Augustin Zegrean, fostul presedinte al Curtii Contitutionale. Totul vine pe fondul declaratiilor oferite, duminica seara, de catre fostul premier Viorica Dancila, care spunea ca va discuta cu liderii PSD despre o posibila suspendare a lui Klaus Iohannis. Klaus Iohannis poate fi suspendat Bazat .

Premierul demis Viorica Dancila, intrebata daca va majora valoarea salariului minim prin Hotarare de Guvern: Categoric da!

Presedintele PSD, Viorica Dancila, spune ca executivul va majora in mod categoric valoarea salariului minim, prin Hotarare de Guvern, aceasta catalogand drept un gest incalificabil si socant gestul lui Ludovic Orban de a soma Guvernul demis sa nu faca acest lucru.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )