Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Viscri. Cele mai frumoase biserici fortificate din Transilvania

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Viscri. Cele mai frumoase biserici fortificate din Transilvania

HotNews. ro a realizat o serie de reportaje video cu cele mai frumoase biserici fortificate. Imaginile spectaculoase, care includ filmari cu drona, ofera o perspectiva unica asupra mostenirii culturale lasate de sasi in Transilvania. Publicam azi un prim reportaj cu imagini spectaculoase din Viscri. Vezi o poveste cu ultimii sasi din Viscri, plus imagini inedite cu biserica si peisajele satului situat in judetul Brasov. continuă pe Hotnews

VIDEO Viscri. Cele mai spectaculoase imagini aeriene cu biserica fortificata din Transilvania

HotNews. ro a realizat o serie de reportaje video cu cele mai frumoase biserici fortificate. Imaginile spectaculoase, care includ filmari cu drona, ofera o perspectiva unica asupra mostenirii culturale lasate de sasi in Transilvania. Publicam azi un prim reportaj cu imagini spectaculoase din Viscri. Vezi o poveste cu ultimii sasi din Viscri, plus imagini inedite cu biserica si peisajele satului situat in judetul Brasov.

VIDEO Cele mai frumoase biserici fortificate din Transilvania. Povesti dintr-o lume apusa. Plus: Intalnirea sasilor de la Sibiu

Traditionala intalnire anuala a sasilor se tine in acest an la Sibiu, unde se estimeaza ca va fi cel mai mare eveniment de acest gen. Potrivit organizatorilor, sunt asteptati sa participe cel putin 10. 000 de sasi, care se vor reuni sub motto-ul Acasa in lume, cu inima in Transilvania.

VIDEO Povesti dintr-o lume apusa. Plus: Intalnirea sasilor de la Sibiu

Traditionala intalnire anuala a sasilor se tine in acest an la Sibiu, unde se estimeaza ca va fi cel mai mare eveniment de acest gen. Potrivit organizatorilor, sunt asteptati sa participe cel putin 10. 000 de sasi, care se vor reuni sub motto-ul Acasa in lume, cu inima in Transilvania.

Una dintre cele mai valoroase plante medicinale din lume, aclimatizata in Romania. Este folosita pentru prevenirea Alzheimerului sau tratatea sterilitatii

Specialistii Statiunii de Cercetare-Dezvoltare pentru Legumicultura din Buzau sunt in curs de a omologa una dintre cele mai valoroase plante medicinale din lume: Sideritis scardica, denumita in popor Mursalski chai. Planta poate fi folosita cu succes ca remediu natural impotriva bolilor de sterilitate, cardiace, a celor renale, digestive si, cel mai important, in preventia bolii Alzheimer.

Dacia are un an excelent. A raportat cele mai bune sase luni din istoria marcii

Constructorul roman de automobile a anuntat ca in perioada ianuarie-iunie 2017 a vandut peste 330. 000 de unitati. Aproape 80% dintre acestea au ajuns pe Batranul Continent, care ramane in continuare cea mai mare piata de desfacere.

VIDEO Un startup lansat la Cluj, admis la un accelerator de afaceri din Londra, primeste o investitie de 120.000 dolari

Planable, un startup creat de trei tineri din Republica Moldova si lansat la Cluj anul trecut, a fost acceptat la Techstars, unul dintre cele mai importante acceleratoare de business din Marea Britanie si primeste o investitie de 120. 000 dolari. La editia din acest an au fost admise 11 startup-uri din Europa, 7 dintre acestea fiind fondate de femei, la fel cum este si Planable. Vezi in articol interviu video cu Xenia Munean, fondatoarea Planable.

Lunile iunie din 2015, 2016 si 2017, cele mai calde astfel de luni din istoria masuratorilor meteo

Luna trecuta a fost al treilea cel mai cald iunie inregistrat la nivel global, sugereaza statisticile temperaturilor, confirmand ca 2017 va completa probabil un hat-trick de recorduri de temperatura, 2015, 2016 si 2017 fiind cei mai calzi ani de cand se fac masuratori, scrie Guardian.

Premiera pe piata de carte romaneasca. Parteneriat intre Grupul Editorial Art si unul dintre cele mai mari grupuri de profil din Europa

Grupul Editorial Art si Klett Gruppe Germania) au semnat luni, 17 iulie, la Bucuresti, primul parteneriat exclusiv dintre o editura romaneasca si unul dintre cele mai mari grupuri editoriale educationale din Europa. La conferinta de presa au fost prezenti: Philipp Haussmann director general Klett Gruppe), Bojan Vrtac director financiar al grupului in Europa de Est) si Dan Iacob director general Grupul Editorial Art).

Nepotul lui Mircea Lucescu readuce pe piata unul dintre cele mai celebre branduri de bere din Romania

Matei Lucescu, fiul lui Razvan Lucescu si nepotul lui Mircea Lucescu, vrea sa readuca pe piata romaneasca unul dintre cele mai vechi branduri de bere.

Cele mai bune productii horror si fantastice la Festivalul Luna Plina. Fanii pot petrece trei zile de teroare la Biertan

La Biertan, in atmosfera medievala a celebrei biserici fortificate, va avea loc in perioada 10-13 august o noua editie a Festivalului de Film Horror Fantastic Luna Plina.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )