Libnet.ro
UNICEF

23:00

VIDEO Viscri. Cele mai spectaculoase imagini aeriene cu biserica fortificata din Transilvania

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Viscri. Cele mai spectaculoase imagini aeriene cu biserica fortificata din Transilvania

HotNews. ro a realizat o serie de reportaje video cu cele mai frumoase biserici fortificate. Imaginile spectaculoase, care includ filmari cu drona, ofera o perspectiva unica asupra mostenirii culturale lasate de sasi in Transilvania. Publicam azi un prim reportaj cu imagini spectaculoase din Viscri. Vezi o poveste cu ultimii sasi din Viscri, plus imagini inedite cu biserica si peisajele satului situat in judetul Brasov. continuă pe Hotnews

VIDEO Viscri. Cele mai frumoase biserici fortificate din Transilvania

HotNews. ro a realizat o serie de reportaje video cu cele mai frumoase biserici fortificate. Imaginile spectaculoase, care includ filmari cu drona, ofera o perspectiva unica asupra mostenirii culturale lasate de sasi in Transilvania. Publicam azi un prim reportaj cu imagini spectaculoase din Viscri. Vezi o poveste cu ultimii sasi din Viscri, plus imagini inedite cu biserica si peisajele satului situat in judetul Brasov.

TOP: Cele mai apreciate orase din lume. Iata de ce merg turistii aici

Daca ar fi sa pleci in vacanta, unde ai merge? Iti prezentam cele mai apreciate orase din lume care, paradoxal, nu fac parte din topul celor mai vizitate destinatii. Iata de ce aceste locuri i-au impresionat pe turistii din intreaga lume si de ce.

Cele mai importante cresteri din BET apartin sectorului energetic

Cele mai mari aprecieri din cadrul principalului indice al Bursei de Valori Bucuresti BVB), care a urcat cu 1,27% in intervalul de timp 12-19 iulie, raportat la moneda euro, au apartinut unor companii ce activeaza in domeniul energiei.

Peste 770 de locuri de munca vacante in Europa; cele mai multe sunt in Malta, unde se cauta soferi de autobuz

Peste 770 de locuri de munca sunt vacante in state europene, prin reteaua EURES Romania, cele mai multe - peste 300 - fiind in Malta, unde se cauta soferi de autobuz si personal de curatenie, dar si in Germania, unde sunt disponibile locuri de munca pentru bucatari, ospatari sau receptioneri, in timp ce in Irlanda sunt disponibile 20 de locuri de munca pentru lucratori in ferme de vaci de lapte.

Romania, printre cele mai slabe pozitii din UE la calitatea infrastructurii. 615 miliarde de euro, necesarul de finantare al statelor din Europa Centrala si de Est

Romania inregistreaza unul dintre cele mai scazute scoruri din Uniunea Europeana in ceea ce priveste calitatea infrastructurii, de 3,61, in vreme ce media tarilor UE 15 este de 5,65, iar media statelor din ECE este de 4,02, arata Indexul Competitivitatii Globale publicat de Forumul Economic Mondial, care precizeaza ca statele din Europa Centrala si de Est au nevoie de 615 miliarde euro pana in 2025 pentru finantarea acestor investitii.

Romania are unul dintre cele mai scazute scoruri din Uniunea Europeana in ceea ce priveste calitatea infrastructurii

Romania inregistreaza unul dintre cele mai scazute scoruri din Uniunea Europeana in ceea ce priveste calitatea infrastructurii, de 3,61, in vreme ce media tarilor UE 15 este de 5,65, iar media statelor din ECE este de 4. 02, reiese dintr-un raport al.

Care sunt cele mai inteligente femei in functie de zodie

Exista o legatura intre zodie si inteligenta, cel putin asta sustin astrologii. Iar unii nativi sunt mult mai inteligenti ca altii. Astazi ca prezentam care sunt cele mai inteligente femei in .

Circa 40 de tineri romani reprezinta din 2012 Romania la cele mai prestigioase concursuri internationale privind locuintele inteligente/ Ce trebue sa stim cand ne ridicam o casa/Decalogul imbunatatirii confortului locativ

Circa 40 de tineri romani reprezinta din 2012 Romania la cele mai prestigioase concursuri internationale privind locuintele inteligente, anul viitor urmand sa construiasca o asemenea locinta in Dubai, iar in 2019, incercand sa organizeze in Romania o astfel de intrecere. Daca vom reusi sa facem rost de bani. Peste tot pe unde am fost, finantarile erau foarte limitate. Noi mergeam practic din banii nostri. Alte tari aveau bugete de milioane de euro, de pilda Spania, a spus pentru Hornews unul din membrii organizatiei. Reuniti intr-o asociatie- EFdeN 4C- tinerii au lansat marti Ghidul Conditiilor de Confort, cu sprijinul BCR Banca Pentru Locuinte BCR BpL) document ce are ca unic scop imbunatatirea calitatii locuirii in Romania, pornind de la cateva constatari primare: oamenii petrec 85% din timpl lor in interiorul unor cladiri locuinte sau birouri). Accesul catre ferestre cu vedere in exterior imbunatateste memoria oamenilor cu 10 - 25%, iar ventilarea adecvata a unei incaperi creste productivitatea cu 5 - 14%.

Cele mai bune orase din Romania pentru a deschide o afacere

Orasele din Romania inregistreaza unele din cele mai mari diferente subnationale in ceea ce priveste conditiile pentru deschiderea unei afaceri, in comparatie cu Bulgaria si Ungaria, arata raportul Doing Business in Uniunea Europeana 2017 realizat de Banca Mondiala.

Premiera pe piata de carte romaneasca. Parteneriat intre Grupul Editorial Art si unul dintre cele mai mari grupuri de profil din Europa

Grupul Editorial Art si Klett Gruppe Germania) au semnat luni, 17 iulie, la Bucuresti, primul parteneriat exclusiv dintre o editura romaneasca si unul dintre cele mai mari grupuri editoriale educationale din Europa. La conferinta de presa au fost prezenti: Philipp Haussmann director general Klett Gruppe), Bojan Vrtac director financiar al grupului in Europa de Est) si Dan Iacob director general Grupul Editorial Art).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )