Libnet.ro
UNICEF

07:00

VIDEOOrasul in care inca mai circula autobuze din vremea lui Ceausescu. Vantul intra prin usi, roti rupte in mers. Calatorii au noroc ca merg putine statii

Adevărul Adevărul,
VIDEOOrasul in care inca mai circula autobuze din vremea lui Ceausescu. Vantul intra prin usi, roti rupte in mers. Calatorii au noroc ca merg putine statii

Municipiul Targu Jiu este singurul oras din tara in care mai sunt folosite pentru transportul de calatori troleibuzele Rocar, fabricate in anul 1994. Mai mult decat, pe strazile orasului lui Brancusi mai circula autobuze fabricate intre anii 1991 si 1996, acelasi model care asigura transportul in oras si in perioada comunista. continuă pe Adevărul

VIDEO Orasul in care inca mai circula autobuze ca pe vremea lui Ceausescu. Calatorii au noroc ca merg putine statii

Municipiul Targu Jiu este singurul oras din tara in care mai sunt folosite pentru transportul de calatori troleibuzele Rocar, fabricate in anul 1994. Mai mult decat, pe strazile orasului lui Brancusi mai circula autobuze fabricate intre anii 1991 si 1996, acelasi model care asigura transportul in oras si in perioada comunista.

VIDEOOrasul in care inca mai circula autobuze ca pe vremea lui Ceausescu. Vantul intra prin usi, roti rupte in mers. Calatorii au noroc ca merg putine statii

Municipiul Targu Jiu este singurul oras din tara in care mai sunt folosite pentru transportul de calatori troleibuzele Rocar, fabricate in anul 1994.

Cum arata cel mai SCUMP brad din lume. A costat peste doua MILIOANE de euro! (FOTO)

Cel mai scump brad din lume se afla in orasul Munchen din Germania. Acesta a costat 2,3 milioane de euro, cea mai scumpa fiind steaua din varful sau, pentru care s-au platit 21. 000 euro. De fapt, bradul este.

Alerta meteo! Cod galben de fenomene periculoase in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi dimineata, o serie de avertizari nowcasting Cod galben de ceata si polei, valabile in mai multe judete din tara. Astfel, pana la ora 11:00, in.

Sefii serviciilor secrete aliate au decis nfiintarea Academiei de Informatii NATO / Ne confruntam cu tot mai multe provocari din partea Rusiei

Oficialii serviciilor de informatii aliate au aprobat cadrul pentru infiintarea unei Academii de Informatii NATO. La discutii, adjunctul secretarului general NATO a atras atentia asupra provocarilor din partea Rusiei, precizand ca rolul comunitatii de intelligence este de a oferi cele mai bune informatii cu privire la pericolele cu care se confrunta alianta.

O romanca, in calendarul celor mai sexy bunici din Italia. Cum arata in costum de baie

Protagonistele calendarului Miss Nonna 2019, primul calendar de acest fel din Italia, sunt castigatoarele concursului final de frumusete si eleganta din luna iunie a acestui an care a avut loc la Telgate, i.

Prin_Ochii_Tai. Antena 3 te invitasaiei atitudine! Arata-ne cele mai nefolositoare cladiri din orasul tau

Dupa un secol de existenta, a venit timpul sa ne uitam la noi. La tara pe care o mostenim, la tara pe care avem obligatia sa o lasam mostenire copiilor nostri, sa ne uitam la noi cei care construim.

Tot mai multi romni din mediul rural au acces la internet fix: 1,5 milioane de conexiuni, n crestere pentru al doilea semestru consecutiv

Decalajul dintre urban si rural in privinta accesului la internet fix continua sa se reduca: numarul de conexiuni de internet fix din mediul rural a depasit 1,5 milioane conexiuni in prima jumatate a acestui an, inregistrand un ritm de crestere de 8% pentru al doilea semestru consecutiv, a anuntat miercuri arbitrul telecom ANCOM). Circa o treime dintre conexiunile din rural permit viteze de peste 100 Mbps, in crestere cu 32% in prima jumatate a anului 2018, precizeaza autoritatea. in total erau 4,9 milioane de conexiuni la internet fix in Romania la jumatatea acestui an, in crestere semestriala cu 3,6%.

Review George Butunoiu: Cel mai bun kebab din Bucuresti?

Casa aceea veche din Alecu Russo, unde se taie cu Icoanei si cu Dacia, e cunoscuta pentru fostul restaurant Aquarium, mare vedeta pe piata restaurantelor din Bucuresti o buna bucata de vreme. Apoi au mai fost niste restaurante si pizzerii dupa el, insa.

TOP Google Play: Cele mai bune aplicatii din 2018 pentru Android

Google a anuntat cele mai bune aplicatii, filme, emisiuni TV si carti disponibile pe sistemul sau de operare - Android - din acest an. Castigatorii includ dezvoltatori de aplicatii cunoscuti pe piata, alaturi de altii selectati manual de Google. Exista, de asemenea, o noua categorie - Fan Favorite - bazata pe voturile utilizatorilor Google Play.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )