Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viitorul presedinte al Consiliului European a fost primit de la Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni

B1 B1,
Viitorul presedinte al Consiliului European a fost primit de la Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, miercuri, la Palatul Cotroceni, pe viitorul presedinte al Consiliului European, Charles Michel. Vizita la Bucuresti a lui Charles Michel face parte dintr-un turneu in. continuă pe B1

Viitorul sef al Consiliului European vine, miercuri, la Bucuresti: Charles Michel va fi primit de presedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, il va primi, miercuri, la Palatul Cotroceni, pe Charles Michel, care il va inlocui pe Donald Tusk la sefia Consiliului European si vine in Bucuresti ca parte dintr-un.

Presedintele Romaniei a discutat despre piata unica si securitate cu viitorul sef al Consiliului European. Iohannis: Pentru a avea o voce puternica a UE in relatia cu partenerii (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a discutat, miercuri, la Bucuresti, cu Charles Michel, viitorul sef al Consiliului European, despre nevoia unei politici externe puternice, care va trebui creata de noi toti pentru a.

Klaus Iohannis, intalnire cu viitorul presedinte al Consiliului European la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, miercuri, la Palatul Cotroceni, pe viitorul presedinte al Consiliului European, Charles Michel. Cei doi vor avea convorbiri tete-a-tete, iar la finalul intrevederii.

Klaus Iohannis se intalneste cu viitorul presedinte al Consiliului European

Presedintele Romaniei se intalneste miercuri, la Palatul Cotrocei, cu viitorul presedinte al Consiliului European, Charles Michel, relateaza News. ro.

Klaus Iohannis: Voi insista ca bugetul pentru 2020 sa fie cat mai aproape de 3% deficit

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, dupa intrevederea cu viitorul presedinte al Consiliului European, Charles Michel, ca va insista ca bugetul de stat pentru anul viitor sa fie cat mai aproape de un.

Proportiile dezastrului PSD: Viorica Dancila a fost invinsa de Klaus Iohannis chiar si in Dolj, judetul de casa al Olgutei Vasilescu

Klaus Iohannis a invins-o pe Viorica Dancila, in finala prezidentialelor, chiar si la nivelul judetului Dolj, unde traditional PSD castiga voturi fara prea multe emotii. Daca presedintele a obtinut.

Klaus Iohannis a votat. Cine l-a insotit pe presedintele Romaniei la sectia de votare

Klaus Iohannis s-a prezentat, duminica, la sectia de votare, pentru turul doi de scrutin al alegerilor prezidentiale. Seful statului si-a exprimat optiunea cu privire la viitorul presedinte al Romaniei, iar la iesirea din sectie a zambit si a parut increzator in sansele pe care le are pentru un nou mandat la Palatul Cotroceni. Klaus Iohannis .

Presedintele Klaus Iohannis: Drepturile cetatenilor romani din Marea Britanie vor fi protejate si in cazul unui Brexit fara acord

Drepturile cetatenilor romani din Marea Britanie vor fi protejate si in cazul unui Brexit fara acord, a subliniat presedintele Klaus Iohannis, miercuri, dupa intrevederea cu viitorul sef al Consiliului.

Carmen Iohannis a votat in turul doi al alegerilor prezidentiale. De ce nu a fost alaturi de Klaus Iohannis FOTO

Romanii isi aleg astazi viitorul conducator al tarii, avand posibilitatea de a pune stampila pe unul dintre cei doi candidati, in al doilea scrutin electoral. Pe buletinele de vot exista cele doua variante, ale candidatilor ajunsi in turul 2, si anume Klaus Iohannis, din partea PNL, si Viorica Dancila, candidatul PSD. Actualul sef al statului .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 |Jumatate din voturile lui Klaus Iohannis au venit din Diaspora, Bucuresti si 5 judete

Klaus Iohannis a fost reales, duminica, presedinte al Romaniei, dupa ce a obtinut 66,06% din voturile valabil exprimate, dupa centralizarea a 99,89% din sectii. Jumatate din voturile lui Iohannis au venit din.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2136 seconds )