Libnet.ro
UNICEF

01:05

O vila din Busteni, unul dintre fiefurile celui mai mare falsificator de bancnote din plastic din lume. Cine detine casa

Adevărul Adevărul,
O vila din Busteni, unul dintre fiefurile celui mai mare falsificator de bancnote din plastic din lume. Cine detine casa

Cel mai mare falsificator de bancnote din plastic din lume a fost prins miercuri de catre procurorii DIICOT, in urma unor perchezitii care au avut loc in Prahova si Bucuresti. Lideurul gruparii ascundea o parte din materialele folosite la falsificarea banilor intr-o vila din statiunea prahoveana Busteni. continuă pe Adevărul

Unul dintre cei mai cautati lideri de cartel din Mexic, amenintari printre lacrimi la adresa Guvernului

Amenintari printre lacrimi la adresa Guvernului din Mexic, facute de unul dintre cei mai cautati lideri de cartel din Mexic. Jose El Marro Yepez, seful cartelului Santa Rosa de Lima, a transmis niste mesaje video pentru cei care conduc tara, in care a reusit cu greu sa-si tina lacrimile, dupa ce mama sa a fost arestata.

Unul dintre cei mai periculosi mafioti din Mexic, gata de razbunare. A amenintat Guvernul cu ochii in lacrimi (VIDEO)

Jose El Marro Yepez este unul dintre cei mai de temut infractori din Mexic. Liderul cartelului Santa Rosa de Lima a amenintat Guvernul, dar si pe liderii clanurilor rivale, ca se va.

Sute de romani, in mijlocul celui mai mare focar de COVID-19 din UE. 17 dintre ei au fugit din carantina

Un abator din Germania a devenit cel mai mare focar de coronavirus din UE. Circa 1. 300 de lucratori sunt infectati, iar jumatate dintre ei sunt romani, conform datelor transmise duminica de Ministerul roman de Externe. Institutia precizeaza ca oficiul consular a fost notificat ca 17 romani au parasit locul de carantina, autoritatile locale facand demersuri pentru identificarea acestora.

Doi copii si bunicul lor, spulberati cu masina de un sofer grabit. Unul dintre minori a ajuns sub rotile autoturismului. Imagini socante!

Accident ingrozitor la intrarea in parcarea complexului Confort City din Popesti Leordeni. Un copil, care traversa impreuna cu bunicul lui, a ajuns sub rotile masinii din cauza unui sofer grabit. Potrivit unor surse, acesta vorbea la telefon in momentul producerii accidentului si s-ar fi grabit sa treaca de bariera cat mai repede dupa masina din fata pentru a nu plati taxa de parcare.

Google inchide unul dintre cele mai utile servicii. A fost disponibil doar cinci luni

Probabil ca si pentru tine Google a devenit crucial pentru diverse servicii. Cel a carui inchidere a anuntat-o acum a fost lansat in februarie si putea fi cel mai util mijloc prin care sa-ti.

VIDEO Eclipsa partiala de soare: Inelul de foc, unul dintre cele mai spectaculoase fenomene astronomice ale anului

Cel mai spectaculos fenomen al eclipsei inelare de soare din ultimii ani, asa numitul inel de foc, a inceput duminica dimineata si va fi vizibil in intregimne in vestul Africii, Peninsula Arabica, India si sudul Chinei.

Top 10 licee din Romania. Cate dintre acestea sunt din Bucuresti?

Topul liceelor din tara si din Capitala ii poate ajuta pe elevii care tocmai au aflat notele la examenul de Evaluare Nationala sa isi faca o idee despre unitatea de invatamant pe care isi doresc sa o urmeze.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )