Libnet.ro
UNICEF

20:00

VIOLETA ALEXANDRU: Firea sa ii retraga sprijinul politic lui Badulescu pentru derapajul la adresa presedintelui

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIOLETA ALEXANDRU: Firea sa ii retraga sprijinul politic lui Badulescu pentru derapajul la adresa presedintelui

Presedintele PNL Bucuresti, Violeta Alexandru, afirma ca demisia lui Aurelian Badulescu de la conducerea PSD Sector 3 nu este suficienta si solicita liderului PSD Bucuresti, Gabriela Firea, sa ii retraga acestuia sprijinul politic pentru derapajul la adresa sefului statului. continuă pe Ziarul Bursa

Violeta Alexandru: Gabriela Firea sa ii retraga sprijinul politic lui Aurelian Badulescu pentru derapajul la adresa presedintelui

Violeta Alexandru, ministrul muncii si presedinte PNL Bucuresti, a declarat ca demisia lui Aurelian Badulescu de la conducerea PSD Sector 3 nu este suficienta si solicita liderului PSD Bucuresti, Gabriela.

VIOLETA ALEXANDRU: Sper sa nu ajungem in situatia in care bugetul Romaniei sa fie efectiv aruncat in aer

Cu patru zile inainte de decizia Curtii Constitutionale privind majorarea cu 40 la suta a pensiilor, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, care este pe locul 2 pe lista PNL Bucuresti pentru Camera Deputatilor, a declarat la Romania TV ca spera sa nu se ajunga in situatia in care bugetul sa fie aruncat in aer, iar decizia sa tina cont de realitatea din Romania.

Gabriela Firea, despre scandalul politic pe carantina de langa Capitala: Este multa birocratie. Viata cetatenilor este ingreunata!

Gabriela Firea critica masura de carantinarea celor 14 localitati din jurul Capitalei. Este vorba despre: Otopeni, Magurele, Alunisu, Dumitrana, Pruni, Varteju, Corbeanca, Ostratu, Petresti, Tamas, Popesti-Leordeni, Dobroiesti, Fundeni, Mogosoaia. Prim-vicepresedintele PSD spune ca masura ingreuneaza viata oamenilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )