Libnet.ro
UNICEF

16:45

Violeta Alexandru: Gabriela Firea sa ii retraga sprijinul politic lui Aurelian Badulescu pentru derapajul la adresa presedintelui

B1 B1,
Violeta Alexandru: Gabriela Firea sa ii retraga sprijinul politic lui Aurelian Badulescu pentru derapajul la adresa presedintelui

Violeta Alexandru, ministrul muncii si presedinte PNL Bucuresti, a declarat ca demisia lui Aurelian Badulescu de la conducerea PSD Sector 3 nu este suficienta si solicita liderului PSD Bucuresti, Gabriela. continuă pe B1

VIOLETA ALEXANDRU: Firea sa ii retraga sprijinul politic lui Badulescu pentru derapajul la adresa presedintelui

Presedintele PNL Bucuresti, Violeta Alexandru, afirma ca demisia lui Aurelian Badulescu de la conducerea PSD Sector 3 nu este suficienta si solicita liderului PSD Bucuresti, Gabriela Firea, sa ii retraga acestuia sprijinul politic pentru derapajul la adresa sefului statului.

Gabriela Firea, despre scandalul politic pe carantina de langa Capitala: Este multa birocratie. Viata cetatenilor este ingreunata!

Gabriela Firea critica masura de carantinarea celor 14 localitati din jurul Capitalei. Este vorba despre: Otopeni, Magurele, Alunisu, Dumitrana, Pruni, Varteju, Corbeanca, Ostratu, Petresti, Tamas, Popesti-Leordeni, Dobroiesti, Fundeni, Mogosoaia. Prim-vicepresedintele PSD spune ca masura ingreuneaza viata oamenilor.

Gabriela Firea: Lasati politica de gaga si actiunile de sicanare de 2 lei!

Prim-vicepresedintele PSD, Gabriela Firea acuza cinismul si rautatea liberalilor care in loc sa se ocupe de oameni, sunt preocupati doar de campania electorala.

VIOLETA ALEXANDRU: Sper sa nu ajungem in situatia in care bugetul Romaniei sa fie efectiv aruncat in aer

Cu patru zile inainte de decizia Curtii Constitutionale privind majorarea cu 40 la suta a pensiilor, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, care este pe locul 2 pe lista PNL Bucuresti pentru Camera Deputatilor, a declarat la Romania TV ca spera sa nu se ajunga in situatia in care bugetul sa fie aruncat in aer, iar decizia sa tina cont de realitatea din Romania.

GABRIELA FIREA: Haosul de la guvernare intrece orice limita

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea afirma ca au fost carantinate localitatile din judetul Ilfov, aflate in jurul municipiului Bucuresti, ca un manson. Cum sa carantinezi zona metropolitana de Capitala?, se intreaba fostul primar al Capitalei, afirmand ca haosul de la guvernare intrece orice limita.

Gabriela Firea: Rusii, chinezii, conspirationistii, negationistii sunt de vina pentru tot!

Gabriela Firea sustine ca, degeaba guvernul Orban da vina pe rusi, chinezi, conspirationisti, negationisti, trumpisti, gaura din stratul de ozon, etc. Pentru ca vina este doar la ei, pentru ca au toate parghiile, toate bugetele, toate institutiile!.

Gabriela Firea e curioasa daca Ludovic Orban isi va da demisia din functia de parlamentar pe care nu o are

Liderul social-democratilor, Marcel Ciolacu, a declarat, luni seara, ca demisioneaza din Parlament pentru a nu beneficia de pensie speciala. Dupa anunt, fostul Primar General al Capitalei, Gabriela Firea, acum.

Gabriela Firea: De ce se spune, de fiecare data, ca alocatiile, pensiile, reprezinta pomeni? Dupa o viata de munca, nu poti sa spui despre un pensionar ca asteapta o pomana

Gabriela Firea a declarat luni, in emisiunea Subiectiv de la Antena3, ca Guvernul PNL nu gaseste niciodata bani de pensii si de alocatii pentru copii si acuza actualii guvernanti ca planuiesc sa majoreze taxele si impozitele, daca vor ramane la putere.

Gabriela Firea: PNL si USR s-au unit doar ca sa ajunga la putere. Cine-i opreste sa munceasca acum?

Gabriela Firea, prim-vicepresedinte PSD si fost primar general, a sanctionat, intr-o postare pe Facebook, ultimele dispute intre USR-PLUS si PNL pe tema functionarii Consiliului General al Municipiului Bucuresti.

Gabriela Firea: Ei nu sunt oameni? Nu trebuie sa traiasca?

Gabriela Firea, candidat la Senat din partea PSD la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020, a facut o comparatie, astazi, intr-o postare pe Facebook, intre parcarea unui mall si parcarea unui piete care a fost inchisa de autoritati.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )