Libnet.ro
UNICEF

07:45

Viorel Catarama, reactie dupa ce a fost denuntat de BEC: Eu sunt o primejdie pentrucei care se declara de dreapta, dar de fapt nu sunt

Antena3 Antena3,
Viorel Catarama, reactie dupa ce a fost denuntat de BEC: Eu sunt o primejdie pentrucei care se declara de dreapta, dar de fapt nu sunt

Biroul Electoral Central a depus plangere penala impotriva lui Viorel Catarama, Alexandru Cumpanasu, Miron Cozma si a altor cinci candidati la alegerile prezidentiale din luna noiembrie. Oficialii BEC au. continuă pe Antena3

Viorel Catarama, reactie dupa ce BEC i-a respins candidatura la prezidentiale: Voi depune contestatie la CCR

Viorel Catarama a avut o prima reactie dupa ce Biroul Electoral Central i-a respins sambata candidatura in cursa pentru prezidentiale. Presedintele Partidului Dreapta Liberala a declarat ca va depune.

Rasturnare de situatie! Viorel Catarama, din nou in cursa pentru alegerile prezidentiale 2019

Viorel Catarama reintra in cursa pentru alegerile prezidentiale 2019, dupa ce Curtea Contitutionala a Romaniei CCR) a invalidat decizia prin care Biroul Electoral Central BEC) i-a respins candidatura. Acesta sustine ca BEC a actionat in ultima vreme ca un actor politic, desi nu are aceasta atributie. Viorel Catarama a reintrat in cursa pentru alegerile prezidentiale .

Viorel Catarama se va adresa CCR dupa ce BEC i-a respins candidatura la Presedintie

Presedintele Partidului Dreapta Liberala, Viorel Catarama, anunta ca va depune contestatie la CCR dupa ce Biroul Electoral Central i-a respins candidatura la Presedintie si sustine ca nu are nicio suspiciune legata de semnaturile depuse pentru sustinerea candidaturii.

Viorel Catarama poate candida la prezidentiale. CCR i-a dat dreptate, desi BEC sustine ca a depus semnaturi false

Curtea Constitutionala a admis contestatia formulata de Viorel Catarama privind respingerea candidaturii prezidentiale. Judecatorii CCR dispun inregistrarea de catre BEC a candidaturii si semnului electoral ale lui Catarama la alegerile din luna noiembrie.

CCR: BEC trebuie sa inregistreze candidatura lui Viorel Catarama la alegerile prezidentiale

Curtea Constitutionala a Romaniei a dispus inregistrarea de catre Biroul Electoral Central BEC) a candidaturii omului de afaceri Viorel Catarama la alegerile prezidentiale din noiembrie, noteaza Agerpres.

Decizia CCR rastoarna situatia. Viorel Catarama poate candida la alegerile prezidentiale: Nu pot sa nu remarc faptul ca, in ultimul timp, BEC tinde sa actioneze ca un actor politic, desi nu are aceasta atributie

Viorel Catarama poate candida la alegerile prezidentiale din noiembrie, a decis Curtea Constitutionala a Romaniei cu unanimitate de voturi. Forul suprem a admis contestatia formulata impotriva.

Viorel Catarama, in cursa pentru prezidentiale. CCR i-a admis contestatia

Curtea Constitutionala a Romaniei a dispus inregistrarea de catre Biroul Electoral Central BEC) a candidaturii omului de afaceri Viorel Catarama la alegerile prezidentiale din noiembrie. Potrivit unui.

Viorel Catarama poate candida la alegerile prezidentiale. CCR i-a dat unda verde

Omul de afaceri Viorel Catarama va putea candida la alegerile prezidentiale, dupa ce a castigat la Curtea Constitutionala impotriva Biroului Electoral Central care i-a respins dosarul invocand nereguli legate de semnaturile depuse la dosar.

Biroul Electoral Central a respins inregistrarea candidaturii lui Viorel Catarama la alegerile prezidentiale

Biroul Electoral Central a decis respingerea inregistrarii candidaturii si a semnului electoral ale lui Viorel Catarama la alegerile prezidentiale. Institutia precizeaza ca peste 94. 000 de semnaturi depuse au fost anulate, deoarece prezentau elemente.

Surse: Candidatura lui Miron Cozma la prezidentiale a fost respinsa de BEC. Motivul: semnaturi false

Biroul Electoral Central BEC) a respins candidatura lui Miron Cozma la alegerile prezidentiale, sustin surse politice pentru Adevarul. Motivul: o mare parte dintre semnaturile depuse erau false. Miron Cozma e al doilea candidat respins de BEC la prezidentiale, dupa Viorel Catarama.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )