Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila, aparitie-soc pe Calea Victoriei! Fostul premier a fost surprins la coada la Starbucks

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, aparitie-soc pe Calea Victoriei! Fostul premier a fost surprins la coada la Starbucks

Aparitie neasteptata a fostului premier! Viorica Dancila a fost fotografiata in timp ce astepta la coada, la Starbucks. Viorica Dancila a fost surprinsa pe Calea Victoriei, la Starbucks. imbracata la. continuă pe Antena3

Sinteza Zilei. Viorica Dancila, fata in fata cu Mihai Gadea

Fostul premier al Romaniei, Viorica Dancila, este invitata lui Mihai Gadeala Sinteza Zilei, joi seara, incepand cu ora 21,00. Klaus IohannissiViorica Dancilase vor infrunta in turul.

Cele mai bune glume cu Viorica Dancila urmarind meciul tricolorilor: Ne-am calificat la Campionatul European de anul trecut FOTO

O fotografie cu fostul premier Viorica Dancila in timp ce priveste meciul de fotbal Romania - Suedia, de vineri seara, alaturi de colegi din PSD, s-a viralizat, ajungand prilej de glume pentru romani.

Viorica Dancila rupe tacerea: ce admira cel mai mult la Klaus Iohannis

Fostul premier Viorica Dancila, invitata lui Mihai Gadea joi seara la Sinteza Zilei, a marturisitca ceea ce admira cel mai mult la presdintele Klaus Iohannis este modul in care priveste lucrurile,.

Viorica Dancila ii recomanda lui Florin Citu sa nu se mai comporte ca la gradinita: il compatimesc cu sinceritate

Fostul premier Viorica Dancila i-a recomandat actualului ministru alFinantelor, Florin Citu, sa nu se mai comporte ca la gradinita si sa-si pondereze discursul in functie de realitatile.

Viorica Dancila, la Sinteza Zilei: Mi-as fi dorit sa fie si Klaus Iohannis

Fostul premier al Romaniei, Viorica Dancila, invitata lui Mihai Gadeala Sinteza Zilei l-a criticat pe presedintele Klaus Iohannis pentru decizia sa de a nu veni la nicio dezbatere in fata.

Viorica Dancila, despre dosarul 10 august: Eram in concediu. N-am ce sa le spun anchetatorilor

Fostul premier Viorica Dancila a afirmat joi seara, intr-o conferinta de presa, ca era in concediu in timpul evenimentelor din 10 august, ca nu are ce sa-si reproseze si ca nu are ce sa le comunice anchetatorilor.

Adevaratul motiv pentru care Viorica Dancila nu vorbeste in engleza

Viorica Dancila, fostul premier si candidatul PSD la alegerile prezidentiale, a explicat intr-o conferinta de presa de ce nu vorbeste in limba engleza. Vorbesc limba engleza si inteleg, dar nu.

Viorica Dancila, apel catre noul Guvern: ii chemam la dezbatere pe ministrii din Cabinetul Ludovic Orban din dinastia Iohannis

Fostul premier al Romaniei a criticat discursul presedintelui Klaus Iohannis de la Baia Mare, subliniind ca este un discurs antidemocratic, antieuropean si extremist. Lupta cu PSD este singura miza a.

Adrian Nastase si Viorica Dancila se aliaza impotriva lui Iohannis si il acuza de ipocrizie:Un profitor

Candidatul PSD la Presedintie Viorica Dancila il acuza pe Klaus Iohannis de ipocrizie, subliniind diferenta dintre retorica anti-PSD a acestuia si faptul ca a avut un protocol semnat cu PSD si ca a acceptat sa fie propunerea de premier a lui Mircea Geoana, ea preluand din punctul de vedere al fostului premier Adrian Nastase, care a scris pe blog un text cu aceeasi tema.

Ana Birchall, despre presiunile facute asupra Ministerului Justitiei. Viorica Dancila acuzata de o noua minciunica

Ana Birchall o acuza pe Viorica Dancila ca minte cand sustine ca nu a stiut despre asaltul si asediul la care a fost supusa ea, la fel ca Ministerul Justitiei. Fostul ministru al Justitiei arata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )