Libnet.ro
UNICEF

19:45

Sinteza Zilei. Viorica Dancila, fata in fata cu Mihai Gadea

Antena3 Antena3,
Sinteza Zilei. Viorica Dancila, fata in fata cu Mihai Gadea

Fostul premier al Romaniei, Viorica Dancila, este invitata lui Mihai Gadeala Sinteza Zilei, joi seara, incepand cu ora 21,00. Klaus IohannissiViorica Dancilase vor infrunta in turul. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, fata in fata cu Mihai Gadea. Cum l-a descris pe Ludovic Orban

Mihai Gadea i-a propus un joc de cuvinte fostuluipremier al Romaniei Viorica Dancila. Jurnalistul a spus un cuvant, iar candidatul PSD la prezidentiale trebuia sa-i gaseasca un corespondent. Citeste.

Antena 3 ii invita pe Klaus Iohannis si pe Viorica Dancila la dezbatere

Mihai Gadea a anuntat, marti seara, ca Antena 3 ii invita in mod oficial pe cei doi candidati la prezidentiale din turul doi, Klaus Iohannis si Viorica Dancila, la o dezbatere transmisa in direct de toate.

Viorica Dancila rupe tacerea: ce admira cel mai mult la Klaus Iohannis

Fostul premier Viorica Dancila, invitata lui Mihai Gadea joi seara la Sinteza Zilei, a marturisitca ceea ce admira cel mai mult la presdintele Klaus Iohannis este modul in care priveste lucrurile,.

Viorica Dancila, la Sinteza Zilei: Mi-as fi dorit sa fie si Klaus Iohannis

Fostul premier al Romaniei, Viorica Dancila, invitata lui Mihai Gadeala Sinteza Zilei l-a criticat pe presedintele Klaus Iohannis pentru decizia sa de a nu veni la nicio dezbatere in fata.

Mihai Gadea ii invita pe Klaus Iohannis si Viorica Dancila la o dezbatere, la Antena 3

Mihai Gadea ii invita pe Klaus Iohannis si Viorica Dancila la o dezbatere electorala inedita. Prezentatorul de la Antena 3 a anuntat ca trustul din care face parte va pune la dispozitie toate cele 5 canale de televiziune, 2 posturi de radio si 12 platforme online. Mihai Gadea vrea dezbatere Iohannis vs. Dancila la Antena .

Pe cine ar gratia Viorica Dancila daca ar ajunge presedintele Romaniei: cine este vizat

Candidatul PSD la prezidentiale, Viorica Dancila, a declarat joi, la Sinteza Zilei,ca daca va ajunge presedintele Romaniei nu ar gratia persoane condamnate pentrufapte de coruptie, dar ar fi.

Ce masuri ia Viorica Dancila, inainte de turul 2 al alegerilor prezidentiale. Cum planuieste sa ii ia fata lui Iohannis

Viorica Dancila vrea sa participe la o dezbatere electorala cu adversarul din turul 2 al alegerilor prezidentiale, Klaus Iohannis. Presedintele PSD a anuntat ca ii va trimite o scrisoare presedintelui Romaniei si il va invita sa vorbeasca impreuna despre lucrurile pe care cei doi le-au realizat pentru romani. Viorica Dancila vrea dezbatere electorala cu adversarul .

Viorica Dancila, scrisoare oficiala pentru Klaus Iohannis. Fostul premier il provoaca pe presedinte la o dezbatere

Viorica Dancila declaratii sediul PSD La urmatoarele alegeri vom avea rezultate mult mai bune. Nu vom vedea schimbari de presedinti de organizatii, nu venim cu ideea de a face excluderi. Vom discuta fiecare j.

Unde ar fi fost Viorica Dancila fara Liviu Dragnea? Informatie de ultima ora

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a afirmat joi ca, chiar si fara fostul lider al social-democratil.

Viorica Dancila ii recomanda lui Florin Citu sa nu se mai comporte ca la gradinita: il compatimesc cu sinceritate

Fostul premier Viorica Dancila i-a recomandat actualului ministru alFinantelor, Florin Citu, sa nu se mai comporte ca la gradinita si sa-si pondereze discursul in functie de realitatile.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )