Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila, noi critici la adresa lui Klaus Iohannis: Este o forma de presiune

B1 B1,
Viorica Dancila, noi critici la adresa lui Klaus Iohannis: Este o forma de presiune

Sefa PSD Viorica Dancila l-a criticat, marti, pe presedintele Klaus Iohannis pentru ca a participat la ceremoniile de preluarea a mandatelor noilor ministri de la Justitie si Interne. Prezidentiabila. continuă pe B1

Dancila, dupa ce a aprins mai multe lumanari: Sa ii dea Dumnezeu gandul cel bun lui Klaus Iohannis si sa voteze Viorica Dancila

Viorica Dancila se afla duminica in campanie la Focsani. Pentru scurt timp, ea a participat la slujba oficiata de preoti in Catedrala Ortodoxa din centrul orasului, apoi a aprins mai multe lumanari,.

VIORICA DANCILA: Sunt singurul contracandidat al lui Iohannis

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, premierul demis Viorica Dancila, a declarat duminica, la Focsani, ca pentru ea nu exista varianta sa nu intre in turul doi al alegerilor, adaugand ca este singurul contracandidat al lui Klaus Werner Iohannis, iar ceilalti candidati sunt soldati disciplinati ai acestuia pentru ca i-au ascultat ordinele atunci cand le-a spus sa voteze motiunea de cenzura.

Viorica Dancila a aprins o lumanare pentru Iohannis: Sa-i dea bunul Dumnezeu gandul cel bun si sa ma voteze (VIDEO)

Premierul demis Viorica Dancila a declarat duminica, la Focsani, dupa ce a participat pentru scurt timp la slujba oficiata de preoti in Catedrala Ortodoxa din centrul orasului ca a aprins o lumanare si.

Viorica Dancila: Klaus Iohannis fuge de o confruntare directa cu mine. Mai aveti 20 de zile la Cotroceni! (VIDEO)

Fostul premier Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale, a lansat un atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce guvernul Orban a primit votul de investitura in.

Dancila, ultimul mesaj ca premier: Avem un presedinte dictator. Domnule Iohannis, mai aveti 20 de zile la Cotroceni. Daea i-a oferit flori de adio

In ultimul discurs ca premier, Viorica Dancila a lansat un tir de acuze la adresa presedintelui Klaus Iohannis, pe care l-a numit dictator, abuziv, cinic si agresiv. La despartirea de Putere, Petre Daea i-a oferit un buchet de flori Vioricai Dancila. Liderul PSD mai are un singur obiectiv politic: sa intre in turul doi al alegerilor prezidentiale si, astfel, sa ramana in fruntea partidului. in caz contrar, va pleca in somaj.

Viorica Dancila, inaintea votului de investitura: Presedintele Iohannis si PNL insista sa instaleze o echipa improvizata la Palatul Victoria (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis si PNL insista sa instaleze o echipa improvizata la Palatul Victoria, a afirmat, luni, la inceputul sedintei de Guvern, premierul demis Viorica Dancila, care a precizat ca.

Viorica Dancila, atac dur la adresa lui Ludovic Orban: Va fi un vot pentru instalarea unui premier expert in plangeri penale

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, la Arad, ca luni, in Parlament, va fi un vot pentru instalarea noului Guvern si a unui premier expert in plangeri penale, care parca joaca intr-o scena de.

Dancila, la Focsani: Sa ii dea Dumnezeu gandul cel bun lui Klaus Iohannis si sa voteze Viorica Dancila

Presedintele PSD Viorica Dancila a fost intrebata la Focsani, dupa ce a iesit din biserica, daca a aprins o lumanare si pentru Klaus Iohannis. Da. Sa ii dea Dumnezeu gandul cel bun si sa voteze Viorica Dancila, a raspuns liderul PSD, potrivit Mediafax.

Viorica Dancila, dezvaluiri despre dosarul caselor lui Klaus Iohannis

Presedintele PSD, Viorica Dancila, candidatul social-democratilor la alegerile prezidentiale, a afirmat ca presedintele Klaus Iohannis a exercitat o forma de presiune care-l plaseaza intr-o situatie de.

Viorica Dancila, despre programul Guvernului Orban: Un plan improvizat. Executivul propus de Iohannis porneste cu stanga

Viorica Dancila, premierul demis, a declarat, luni, intr-o sedinta de Guvern ca premierul propus, Ludovic Orban, sfideaza legile, subliniind ca acest Guvern propus de presedintele Klaus Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.216 seconds )