Libnet.ro
UNICEF

16:15

Rares Bogdan: Daca Viorica Dancila intelegea ceva din vot, ar fi facut minim o reparatie fata de oamenii care au stat la cozi. Dansa l-a sustinut in continuare pe Teodor Melescanu, care a devenit de-a dreptul impertinent (VIDEO)

B1 B1,
Rares Bogdan: Daca Viorica Dancila intelegea ceva din vot, ar fi facut minim o reparatie fata de oamenii care au stat la cozi. Dansa l-a sustinut in continuare pe Teodor Melescanu, care a devenit de-a dreptul impertinent (VIDEO)

Rares Bogdan, europarlamentar PNL, a declarat miercuri ca daca premierul Viorica Dancila ar fi inteles ceva din votul din 26 mai, i-ar fi demis pe ministrul de Externe, Teodor Melescanu, si pe cel al. continuă pe B1

Remus Borza, demis de Viorica Dancila

Remus Borza a fost eliberat din functia de consilier onorific pe probleme economice al prim-ministrului, printr-o decizie a premierului publicata luni in Monitorul Oficial. Premierul Viorica Dancila a luat.

Rares Bogdan: Cei de la PSD cred ca mananca ciuperci halucinogene. Cum e mai buna viata romanului de cand guverneaza PSD? (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a laudat, miercuri, Guvernul pentru cresterea economica anuntata de INS recent, desi forumurile internationale avertizeaza ca este o crestere bazata pe consum. in acest.

Scenariu-soc! Ce s-ar putea intampla cu PSD si Viorica Dancila

Analistul politic Bogdan Chirieac a afirmat, luni, in contextul conflictului dintre tabara care o sustine pe Viorica Dancila si cea care este de partea Gabrielei Firea ca daca Dancila va pierde postul de.

Viorica Dancila: Am regretat ca nu am luat atitudine atunci cand trebuia sa o fac

Premierul Viorica Dancila a declarat luni seara intr-un interviu la TVR 1 ca s-a schimbat odata cu preluarea sefiei interimare a PSD deoarece am inceput sa fiu eu, explicand, fara sa dea nume, ca erau anumite directii din partid pe care trebuia sa le urmeze. intrebata daca regreta ca a acceptat sa fie premier, Dancila a raspuns afirmativ, motivand ca am regretat ca nu am luat atitudine atunci cand trebuia sa o fac.

Rares Bogdan, dupa ce Marko Bela l-a facut ultranationalist si antimaghiar: Sunt un roman patriot si un european convins. Articolul 1 din Constitutie NU se negociaza!

Adevarul doare, chiar si cel istoric - asa a reactionat Rares Bogdan, dupa ce fostul lider UDMR Marko Bela l-a acuzat ca si-a dobandit popularitatea prin iesiri ultranationaliste si net antimaghiare. Bogdan,.

Rares Bogdan respinge varianta sa fie premier sau presedinte al PNL, pentru moment: Eu sunt europarlamentar si asa raman (VIDEO)

Rares Bogdan, candidatul de pe primul loc al listei cu care PNL a castigat alegerile europarlamentare, a respins zvonurile privind posibila numire a sa ca premier in cazul in care trece motiunea de cenzura.

Rares Bogdan, semnal de alarma: Nu putem lasa Republica Moldova la dispozitia celor care si-o doresc o zona gri a criminalitatii organizate

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan trage un semnal de alarma in ceea ce priveste situatia din Republica Moldova. Acesta a transmis ca nu-i putem lasa pe fratii nostri moldoveni in haos, la dispozitia lui Vladimir Plahotniuc.

Liviu Plesoianu: Amenintarea lui Rares Bogdan la adresa USR mi se pare extrem de grava

Liviu Plesoianu a reactionat pe pagina sa de facebook dupa ce Rares Bogdan a afirmat intr-o interventie la un post TV ca niciun politician din Romania nu isi permite sa ii spuna presedinteluiKlaus.

VIORICA DANCILA: Vom adopta Codul administrativ prin ordonanta de urgenta

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca Guvernul va adopta Codul administrativ prin ordonanta de urgenta si a afirmat ca acest proiect va aduce ordine in administratie.

VIORICA DANCILA: Avem a doua cea mai mare crestere economica din UE

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca investitiile au un rol esential in dezvoltarea unei tari prin beneficiile rezultate pe piata muncii si prin facilitatile pe care le aduc zonelor unde sunt realizate, adaugand ca Eurostat si Institutul National de Statistica au anuntat recent ca Romania are a doua cea mai mare crestere economica din UE pe primul trimestru al acestui an.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )