Libnet.ro
UNICEF

13:15

Viorica Dancila ii baga in sedinta pe social-democrati, dupa anuntul de la Bruxelles: Sefa PSD a convocat sedinta CEX

B1 B1,
Viorica Dancila ii baga in sedinta pe social-democrati, dupa anuntul de la Bruxelles: Sefa PSD a convocat sedinta CEX

Viorica Dancila a convocat, marti, la ora 16. 00, sedinta Comitetului Executiv, potrivit unor surse Hotnews. Sefa partidului vrea sa discute cu social-democratii despre nominalizarea comisarului european,. continuă pe B1

Eugen Tomac (PMP), dupa decizia JURI in cazul Rovanei Plumb: Principalul vinovat, Viorica Dancila. Sa se abtina de la orice nominalizare pana cand nu se voteaza motiunea de cenzura

Presedintele PMP, Eugen Tomac, ii cere premierului Viorica Dancila sa nu nominalizeze un alt parlamentar pentru functia de comisar european, dupa respingerea Rovanei Plumb, pana cand se voteaza motiunea de ce.

Premierul pune pe fuga toti liderii lumii: Ocolita de demnitarii SUA, Viorica Dancila a alergat dupa Regele Iordaniei pentru a face o poza, fara succes (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila ii pune pe fuga pe marii lideri ai lumii. Dupa ce vicepresedintele SUA, Mike Pence, a anulat intalnirea cu sefa Guvernului, dar si dupa ce Rick Perry, secretarul de stat pentru.

Klaus Iohannis o cheama la consultari pe Viorica Dancila: Discutiile, pe tema nominalizarii unei persoane pentru functia de comisar european

Presedintele Klaus Iohannis o cheama la consultari pe Viorica Dancila pentru a discuta despre nominalizarea unui nou comisar european, dupa respingerea Rovanei Plumb, potrivit unui comunicat de presa al.

Premierul, intalnire cu reprezentantii comunitatii romanesti din SUA. Viorica Dancila: Romanii din diaspora vorbesc tot mai des despre progresele acestui guvern (GALERIE FOTO)

Premierul Viorica Dancila a afirmat, dupa intalnirea de vineri cu reprezentantii comunitatii romanesti din SUA, ca romanii de peste vorbesc din ce in ce mai des despre progresele facute de acest gu.

Viorica Dancila nu renunta la Rovana Plumb: Are, in continuare, sustinerea mea neconditionata!

Premierul Viorica Dancila nu renunta la Rovana Plumb chiar daca perspectivele ca aceasta sa ajunga comisar european s-au complicat dupa votul din comisia JURI a Parlamentului European. Tot ceea ce s-a.

Prima reactie a premierului, dupa ce i-a fost respinsa propunerea de comisar european. Viorica Dancila: Rovana are, in continuare, sustinerea mea neconditionata

Premierul Viorica Dancila a afirmat, sambata seara, ca Rovana Plumb are, in continuare, sustinerea ei neconditionata, in ciuda faptului ca, joi, Comisia JURI din Parlamentul European a respins.

Viorica Dancila, la iUmor! Irena Boclinca, moment de senzatie in fata celor trei jurati

Irena Boclinca, sau Viorica Dancila de la iUmor, se intoarce in platoul emisiunii care i-a adus succesul. Actrita va avea un moment de senzatie in fata celor trei jurati ai show-ului. Viorica Dancila, la iUmor. Irena Boclinca revine! Irena Boclinca, castigatoarea iUmor din sezonul 6, cea care a interpretat-o pe Viorica Dancila, premierul Romaniei, revine .

VIORICA DANCILA Ca sa fie clar: aceasta motiune nu va trece!

Premierul Viorica Dancila, presedintele PSD, a spus, luni seara, intr-o declaratie de presa, ca motiunea de cenzura nu va trece de Parlament, afirmand ca a mai vazut filmul vesnicei motiuni, care, pana acum, mai degraba a daramat si dezbinat opozitia decat Guvernul.

Viorica Dancila: incurajez cat mai multi romani din diaspora sa se intoarca sau sa dezvolte afaceri in tara

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit, vineri, cu reprezentantii comunitatii romanesti din New York, incurajandu-i pe romanii din strainatate sa revina acasa sau sa isi deschida afaceri in tara. Pledez pentru incredere intr-un viitor pe care sa il construim impreuna, la care sa participe romanii de acasa si dumneavoastra, cei de aici, pornind de la realitatile prezentului, a afirmat Dancila.

Premierul Viorica Dancila a transmis in SUA ca Romania este ofertanta, astfel ca ii incurajeaza pe romani sa isi dezvolte afaceri in tara Site-ul Guvernului ilustreaza comunicatul cu sefa Executivului alaturi de preoti

Aflata in vizita in SUA, Viorica Dancila a transmis ca ii incurajeaza pe romani sa se intoarca acasa sau sa dezvolte afaceri in tara, pentru ca Romania este dinamica, ofertanta, mentionand programele Diaspora Start-up si Start-UP Nation. Desi din comunicatul pare sa vizeze mai degraba mediul de afaceri, acesta este insotit de o fotografie a Vioricai Dancila cu doi preoti.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )